Board index » GENERAL » Sugestii, păreri, întrebări

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Fri Jun 07, 2019 3:24 pm

Membru
Membru

B-Boy wrote:
In legatura cu pagina de Facebook am postat in anunturi,se pare ca nu toti se bucura de deschiderea GFZONE-ului sub actuala conducere si incearca sa faca rau.A avut Raiku acces dar i s-a luat dupa cateva zile dar am avut noroc ca mesajul postat de el a trezit interesul.Am putea lua in calcul 2 variante:una ar fi sa ne facem pagina noastra de Facebook si sa o administram noi iar a 2-a a fi de a recupera pagina de Facebook prin raportea paginii.Pagina de Facebook GFZONE Community contine adresa site-ului iar nefiind detinatorii de domeniu ar fi o problema.
Pagina de Facebook ne-ar ajuta mult prin atragerea de jucatorilor vechi si prin a face anumite anunturi privind serverul.

Promovari prin Youtube nu vad folosul,intra in prima zi 50 de oameni si cer acces la gramada iar a 2-a zi nu mai vezi unul pe server.Mi se pare investitie proasta.Poate ar exista posibilitatea sa facem o pagina de Youtube unde sa postam lucruri de pe server,vechi sau noi.

Cel mai bine promovat este din vorba in vorba ca pana la urma am redeschis comunitatea pentru vechii jucatori,care le este dor de un war sau un wanted.

Eu zic sa nu te complici cu reporturi pentru o pagina de facebook pe care nu prea sunt sanse sa o obtii si sa deschizi o pagina noua pentru GFZ pe Facebook ca pana la urma e un nou inceput si o trimitem la toti care urmareau pagina veche.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 3:24 pm

Membru
Membru

B-Boy wrote:
In legatura cu pagina de Facebook am postat in anunturi,se pare ca nu toti se bucura de deschiderea GFZONE-ului sub actuala conducere si incearca sa faca rau.A avut Raiku acces dar i s-a luat dupa cateva zile dar am avut noroc ca mesajul postat de el a trezit interesul.Am putea lua in calcul 2 variante:una ar fi sa ne facem pagina noastra de Facebook si sa o administram noi iar a 2-a a fi de a recupera pagina de Facebook prin raportea paginii.Pagina de Facebook GFZONE Community contine adresa site-ului iar nefiind detinatorii de domeniu ar fi o problema.
Pagina de Facebook ne-ar ajuta mult prin atragerea de jucatorilor vechi si prin a face anumite anunturi privind serverul.

Promovari prin Youtube nu vad folosul,intra in prima zi 50 de oameni si cer acces la gramada iar a 2-a zi nu mai vezi unul pe server.Mi se pare investitie proasta.Poate ar exista posibilitatea sa facem o pagina de Youtube unde sa postam lucruri de pe server,vechi sau noi.

Cel mai bine promovat este din vorba in vorba ca pana la urma am redeschis comunitatea pentru vechii jucatori,care le este dor de un war sau un wanted.

Da, gen sa se ocupe un admin de administrarea contului de youtube, sa filmeze eventuri, parti din waruri, la turfuri, tot ce se desfasoara pe server, si asta e o idee buna.

Last edited by ryzor.gfz on Fri Jun 07, 2019 3:45 pm, edited 1 time in total.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 3:25 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

un cont de yt al comunitatii la care sa aiba acces mai multe persoane de incredere ar merge, mai postezi un dm, un event, ceva

ImageImageImage

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 3:28 pm

LEGEND
LEGEND

Ne facem noi alta pagina, nici nu cred ca o sa ne bage in seama aia de la Facebook cu asa ceva, sau daca s-ar rezolva, ar fi sigur o chestiune de prea mult timp si nu se merita.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 3:35 pm

Site Admin
Site Admin

Facem pagina de Facebook,nu e problema dar pana strangem aprecieri e greu.Pagina actuala are 2.032 like-uri si e cam greu sa ajungem la cifra asta.

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 11:45 pm

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

Ce ati zice daca cei cu cont premium / vip ar avea acces la comanda /tv din casa si aceasta sa fie disponibila in timpul warului / turfurilor pe membrii participanti.
Sa coste o suma de bani mai grosolana, sa si-o permita doar cei cu bani calumea. Sa fie la fel cum era cand erai spectator pe CS 1.6 :))

PostPosted: Sat Jun 08, 2019 12:05 am

The Triads LEGEND
The Triads LEGEND

De acord la faza cu /TV-ul, dar sa nu fie aceeasi chestie ca /spec.
Sa fie un fel de free cam sa te poti plimba doar in zona de war.

Motivul?
Ar incepe vanatoarea de "codati".

PostPosted: Sat Jun 08, 2019 12:49 am

Membru
Membru

Nick : Blu3HaSky
Propunerea Dvs: Las o lista mai jos
1.Sa se schimbe forumul in ipb3 suntem in 2019 totusi!
2.Joburile sa fie cum erau si daca e sa se adauge un curier ceva mai nou sa nu complicam lucrurile
3. sa se adauge Garage gta 5
4. Testul dmv sa fie frumos cu dialog daca e ceva mai atragator nu simplu si doar cu cp !
5. up la helper sa se de-a mai greu odata la 3 4 luni , un up mai rapid ar fi poate insuficienta de staff !
6. si sa fie Gf de demult :) poate mici adaugari
:gfzone:

PostPosted: Sat Jun 08, 2019 1:01 am

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

Meyer_Lansky wrote:
De acord la faza cu /TV-ul, dar sa nu fie aceeasi chestie ca /spec.
Sa fie un fel de free cam sa te poti plimba doar in zona de war.

Motivul?
Ar incepe vanatoarea de "codati".

Sa scrie clar in regulament ca nu se pot lua ca probe filmarile din /tv. E ok si ideea cu free cam ul, e mai practica dar nu stiu cat de realizabila este.

Blu3HaSky wrote:
Nick : Blu3HaSky
Propunerea Dvs: Las o lista mai jos
1.Sa se schimbe forumul in ipb3 suntem in 2019 totusi!
2.Joburile sa fie cum erau si daca e sa se adauge un curier ceva mai nou sa nu complicam lucrurile
3. sa se adauge Garage gta 5
4. Testul dmv sa fie frumos cu dialog daca e ceva mai atragator nu simplu si doar cu cp !
5. up la helper sa se de-a mai greu odata la 3 4 luni , un up mai rapid ar fi poate insuficienta de staff !
6. si sa fie Gf de demult :) poate mici adaugari
:gfzone:

Contra la 1, forumul este perfect asa cum este
Si la restul tot contra, baietii vor sa faca un gamemode mai simplist dar mai distractiv, ceva diferit de toate rpg urile, ceva special cum a fost mereu pe gfzone

PostPosted: Sat Jun 08, 2019 1:08 am

Site Admin
Site Admin

1. Cred ca toti suntem obisnuiti cu acest forum care ne trezeste nostalgie asa ca nu vad necesitatea sa schimb.
2. Joburile sunt cele care le stiti,poate o sa se mai adauge.Ne mai gandim.
3. Aici depinde de scripteri daca stiu sa faca sau gasesc si daca nu creaza probleme gen lag.
4. Ce vrei sa iti traga de volan la stanga si dreapta cand conduci si sa iti apara pe ecran "-Mai usor Shumi". Este server de GODFATHER nu RPG.
5. Asta decidem noi in functie de activitate.
6. Deci pana la urma aceeaşi Mărie, cu altă pălărie.

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.