Board index » GENERAL » Sugestii, păreri, întrebări

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Fri Jun 07, 2019 12:03 pm

LEGEND
LEGEND

Apropo, cine administra pagina de Facebook a comunitatii? Poate reusiti sa faceti rost de cont. M-am uitat mai inainte si am vazut ca are vreo 2000 de urmaritori. Ar fi o varianta buna prin care sa facem reclama masiva in legatura cu redeschiderea comunitatii, a server-ului de samp etc.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 12:04 pm

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

RYAN1 wrote:
Apropo, cine administra pagina de Facebook a comunitatii? Poate reusiti sa faceti rost de cont. M-am uitat mai inainte si am vazut ca are vreo 2000 de urmaritori. Ar fi o varianta buna prin care sa facem reclama masiva in legatura cu redeschiderea comunitatii, a server-ului de samp etc.

Au anuntat deja ca teke i-a scos accesul lui b_boy sau raiku pe acea pagina.. putem doar sa ne bagam sa facem reclama la comentarii si sa speram ca vor mai vedea din cei vechi.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 12:12 pm

LEGEND
LEGEND

Greseala mea, n-am vazut anuntul ala. Nu te poti baza doar pe comentarii si atat. Ne trebuie neaparat o solutie pentru reclama, platit un youtuber sau ceva de genul, avem nevoie si de alti jucatori pana la urma. E misto si asa intre noi, dar ne trebuie totusi si un progres, ca sa nu fie toata munca in zadar.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 12:15 pm

The Triads LEGEND
The Triads LEGEND

Eu am o varianta a GM-ului GFZone din 2012. Daca Raiku sau R10 au nevoie am sa le-o dau.
Lui B_Boy i-am trimis deja PM. Poate ajuta cu ceva.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 12:18 pm

Membru
Membru

Pai pe langa faptul ca fiecare se poate uita prin lista aia de la pagina veche de facebook sa vada urmaritorii sa anunte pe cine mai cunoaste ca sunt sigur ca fiecare are cel putin cativa prieteni acolo,din vorba in vorba se poate sa aduci ceva din urmaritorii vechi iar legat de promovare...am vazut atatea promovari facute unele mai serioase altele mai in bataie de joc in care au venit playeri pentru rank-uri respectiv grade in staff si cand au vazut ca nu au luat nimic s-au lasat si au ramas.E cu dus si intors si promovarea,eu tot consider ca cea mai buna promovare se face din vorba in vorba.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 12:26 pm

Scripter GFZONE
Scripter GFZONE

Promovarile la youtuberi sunt cea mai proasta investitie posibila, se umple serverul 2-3 zile de bebelusi care striga "vreau admin" si dupa raman tot aia care jucau inainte.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 12:36 pm

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

Bitzax wrote:
Pai pe langa faptul ca fiecare se poate uita prin lista aia de la pagina veche de facebook sa vada urmaritorii sa anunte pe cine mai cunoaste ca sunt sigur ca fiecare are cel putin cativa prieteni acolo,din vorba in vorba se poate sa aduci ceva din urmaritorii vechi iar legat de promovare...am vazut atatea promovari facute unele mai serioase altele mai in bataie de joc in care au venit playeri pentru rank-uri respectiv grade in staff si cand au vazut ca nu au luat nimic s-au lasat si au ramas.E cu dus si intors si promovarea,eu tot consider ca cea mai buna promovare se face din vorba in vorba.

Sunt de acord, eu mai sunt in grup pe facebook cu ceva baieti din vechea brigada din Mafia, o sa las un anunt acolo insa nu stiu ce si cum... au trecut anii, unii poate au familii si nu mai au timp sa joace

CoCo wrote:
Promovarile la youtuberi sunt cea mai proasta investitie posibila, se umple serverul 2-3 zile de bebelusi care striga "vreau admin" si dupa raman tot aia care jucau inainte.

Am vazut youtuberi care baga boti doar sa isi scoata banii :))

Putem incepe sa facem reclame pe forumuri pe care este permis si nu numai sa vada baietii ca s-a redeschis gfzonu', pana la urma, toti au auzit macar o data de comunitatea asta si ar intra macar de curiozitate sa vada ce proiect este aici

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 1:30 pm

Membru
Membru

Cea mai buna idee ar fi accesul la pagina de Facebook, parca o administra CiP, in ultimul timp, din cate stiu eu, prin 2016, sau puteti sa-l contactati pe gin, daca dati de el.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 2:55 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

+1 la coco, s-au mai facut promovari si erau 200 de oameni si s-au lasat instant
chiar nu merita sa faceti promovare pe yt, eu zic ca daca ne anuntam fiecare prietenii care-au mai jucat pe gf e destul, nu avem nevoie de orice copil care vrea helper in secunda in care a intrat pe server, nu?
ma astept la 80 la deschidere, avand in vedere ca pe forum sunt aprox. 200

ImageImageImage

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 3:16 pm

Site Admin
Site Admin

In legatura cu pagina de Facebook am postat in anunturi,se pare ca nu toti se bucura de deschiderea GFZONE-ului sub actuala conducere si incearca sa faca rau.A avut Raiku acces dar i s-a luat dupa cateva zile dar am avut noroc ca mesajul postat de el a trezit interesul.Am putea lua in calcul 2 variante:una ar fi sa ne facem pagina noastra de Facebook si sa o administram noi iar a 2-a a fi de a recupera pagina de Facebook prin raportea paginii.Pagina de Facebook GFZONE Community contine adresa site-ului iar nefiind detinatorii de domeniu ar fi o problema.
Pagina de Facebook ne-ar ajuta mult prin atragerea de jucatorilor vechi si prin a face anumite anunturi privind serverul.

Promovari prin Youtube nu vad folosul,intra in prima zi 50 de oameni si cer acces la gramada iar a 2-a zi nu mai vezi unul pe server.Mi se pare investitie proasta.Poate ar exista posibilitatea sa facem o pagina de Youtube unde sa postam lucruri de pe server,vechi sau noi.

Cel mai bine promovat este din vorba in vorba ca pana la urma am redeschis comunitatea pentru vechii jucatori,care le este dor de un war sau un wanted.

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.