Board index » GENERAL » Sugestii, păreri, întrebări

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Thu Jun 06, 2019 8:44 pm

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

CoCo wrote:
Deci pt astea de tip no-recoil a.k.a spread exista deja un sistem care funcționează ft bine din cate tin minte, chiar ii rog testerii sa încerce, vor lua kick de la server ft rpd.

Pentru cele la care tragi pe lângă jucător dar glonțul se duce in el(inclusiv silent aim/pro-aim) pot face ceva care o sa functioneze sigur si va detecta in timp foarte scurt, sper sa am timpul necesar până la deschidere.

Pentru renko am gasit un punct slab inca din 2016 dar mi-a fost lene sa implementeze ceva ca oricum nu mai jucam... la fel ca mai sus, sper sa fie timp până la deschidere, daca nu, o sa punem pe parcurs.

Vreau sa stiu daca mai exista si altceva, mai nou, imi dati pm.

Pentru a scapa de orice cod in afara de cele cu licenta, poti adauga sampcac obligatoriu in gang/mafie/departament si se rezolva. Cu sampcac nu merge nici macar sampfuncs din ce stiu.

PostPosted: Thu Jun 06, 2019 8:52 pm

Scripter GFZONE
Scripter GFZONE

Meyer_Lansky wrote:
CoCo wrote:
Deci pt astea de tip no-recoil a.k.a spread exista deja un sistem care funcționează ft bine din cate tin minte, chiar ii rog testerii sa încerce, vor lua kick de la server ft rpd.

Pentru cele la care tragi pe lângă jucător dar glonțul se duce in el(inclusiv silent aim/pro-aim) pot face ceva care o sa functioneze sigur si va detecta in timp foarte scurt, sper sa am timpul necesar până la deschidere.

Pentru renko am gasit un punct slab inca din 2016 dar mi-a fost lene sa implementeze ceva ca oricum nu mai jucam... la fel ca mai sus, sper sa fie timp până la deschidere, daca nu, o sa punem pe parcurs.

Vreau sa stiu daca mai exista si altceva, mai nou, imi dati pm.

Poti implementa sisteme pentru alte cheats-uri, CoCo.
Pentru aim e de ajuns /aimtest si Bullet Track, plus niste admini capabili. E clar daca Bullet Track-ul arata ca glontul tras propriu-zis s-a dus in fata, dar jucatorul care a zburat de la aimtest
in dreapta/stanga ia hit.

Si tocmai pentru ca e atat de clar pentru un admin, cu atat mai clar este pentru un program care se bazeaza pe numere. Sistemul vede ca ai tras de 2-3 ori si s-a dus glontul pe langa, dar tu cumva l-ai nimerit, si iti da kick. Si dupa 50 kickuri pe war deja nu mai este eficient, te saturi si nu mai folosesti.

Eu nu vreau sa banam jumatate din server pentru cod, eu vreau sa le fac inutile.
Ce prefera un jucator? Sa traga de 2 ori si sa ia kick(pierde minim 2-3 minute cu asta) sau sa joace corect? Ca oricum reuseste sa faca mai mult damage adversarilor in alea 2-3 minute pe care le-ar pierde.
Asa scapi si de tot show-ul de tip OTV de la cererile unban si nu ne mai punem problema daca dam ban permanent sau nu pt nu stiu ce dovezi.

PostPosted: Thu Jun 06, 2019 10:02 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

pentru renko nici n-are rost sa faci sistem ca nu ai ce sistem sa faci, daca omu care foloseste nu e atat de idiot incat sa tina click stanga si click dreapta apasat in acealsi timp, nu-l banezi daca joaca doar pe deagle.

trebuie sampcac si atat, nu ai ce sa folosesti pe sampcac inafara de codurile cu licenta si pe alea n-ai cum sa le opresti cu sisteme si nici cu teste tw/etc
daca se baga sampcac vor juca cu cod doar cei care au platit si nu ma deranjeaza ca joaca cu cod daca nu joaca pe fata, am mai batut noi niste baieti care aveau coduri si s-au lasat de server ca-i bateam fara cod :smoke2:

trebuie sampcac neaparat in gang-uri si pd

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 06, 2019 10:20 pm

LEGEND
LEGEND

Ideea nu era dar parca am plecat pe premisa sa avem un server cat mai simplu, un old-school. Ajungem sa adaugam sampcac pentru ganguri ca pe rpg-urile din zilele noastre si unde am ajuns? Din ecuatie mai lipsesc testele tw...

PostPosted: Thu Jun 06, 2019 10:31 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

o sa vezi ca o sa vrei sampcac cand o sa iei doar pereti si 3/3, n-ati jucat samp in ultima vreme probabil si va inteleg, sunt prea multe coduri

ImageImageImage

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 6:23 am

Membru
Membru

Cel mai bine ar fi ca atunci cand esti banat pentru Cheats, sa fii banat pentru 60-90(asta dupa un timp de la deschidere) de zile, gen sa nu fie permanent, permament sa fie pentru alte chestii mai grave.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 7:11 am

Site Admin
Site Admin

Ideal daca esti prins cu cod de aim ar fi frumos sa iei Blacklist 2 luni la Departamente si Gang-Mafie.Sau o alta idee care mi-ar place sa nu iti poti cumpara o arma :hmmm:
N-ar fi interesant.

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 7:38 am

Membru
Membru

B-Boy wrote:
Ideal daca esti prins cu cod de aim ar fi frumos sa iei Blacklist 2 luni la Departamente si Gang-Mafie.Sau o alta idee care mi-ar place sa nu iti poti cumpara o arma :hmmm:
N-ar fi interesant.

Lasa-i cu aim dar fara arme, la asta nu S-a gandit nimeni si probabil ar merge sincer :))

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 8:06 am

Membru
Membru

B-Boy wrote:
N-ar fi interesant.

Se poate face ceva de genul, si nu chiar interzisi.
Spre exemplu eu am jucat cu aim, in gamemode prin scripting presupun ca se poate face o comanda /cheater - atunci cand imi este aplicata comanda asta sa nu pot trage cu orice fel de arma, sa primesc freeze 2-3 sec. Daca nu se poate face asta, se poate face sa nu pot avea arme in mana - interzis gunshop, sellgun si tot asa(oricum anticheatul de arme e mult mai eficient, pe langa clientul de samp care le blocheaza pe alea vechi), una din ambele tot ar functiona. Sa pot totusi ramane in factiuni ca si caraus(mats drugs etc) in felul asta codatii vor fi vazuti rau de catre lideri si dati afara. Se mai poate face si ca atunci cand cineva joaca cu coduri sa i se seteze contul pe 0.

Totul a depins mereu de ip-uri si numarul conturilor, baietii aveau conturi backup de pe care reveneau in factiuni, sa se permita un singur cont pe ip sau pe clasa, pe urma daca au primit totul pe 0 deja dupa a 3 a, a 4a tentativa de cheating li se ia si il sterg...

#codatii erau in mare parte ganguri, propun ca atunci cand un cheatet e prins in vla d exemplu sa se aleaga o pedeapsa pentru codat si un warn pentru factiune, la 3 warnuri primite la o factiune sa se dea fpk liderului, asa liderii vor fi mai responsabili. Tot cand e prins un codat la war sa se dea end war si sa castige adversarul.

Last edited by moody on Fri Jun 07, 2019 8:21 am, edited 1 time in total.

PostPosted: Fri Jun 07, 2019 8:15 am

Membru
Membru

moody wrote:
B-Boy wrote:
N-ar fi interesant.

Se poate face ceva de genul, si nu chiar interzisi.
Spre exemplu eu am jucat cu aim, in gamemode prin scripting presupun ca se poate face o comanda /cheater - atunci cand imi este aplicata comanda asta sa nu pot trage cu orice fel de arma, sa primesc freeze 2-3 sec. Daca nu se poate face asta, se poate face sa nu pot avea arme in mana - interzis gunshop, sellgun si tot asa(oricum anticheatul de arme e mult mai eficient, pe langa clientul de samp care le blocheaza pe alea vechi), una din ambele tot ar functiona. Sa pot totusi ramane in factiuni ca si caraus(mats drugs etc) in felul asta codatii vor fi vazuti rau de catre lideri si dati afara. Se mai poate face si ca atunci cand cineva joaca cu coduri sa i se seteze contul pe 0.

Totul a depins mereu de ip-uri si numarul conturilor, baietii aveau conturi backup de pe care reveneau in factiuni, sa se permita un singur cont pe ip sau pe clasa, pe urma daca au primit totul pe 0 deja dupa a 3 a, a 4a tentativa de cheating li se ia si il sterg...

Legat de ce ai spus mai sus se poate percepe in 2 feluri:
-ori sunt vazuti rau cum ai zis tu si dati afara
-ori sunt incurajati sa faca alt cont sa dea cu cod in continuare ca sa dau si un exemplu TTPower avea conturi cu toate ip-urile din romania si cu ajutorul PROXY avea ip de Anglia/Germania/Spania si tot revine ...situatia trebuie studiata mai atent.Nu o sa stearga pentru ca astia o sa ii ajute sunt multi care cauta codati si chiar daca o sa aibe totul pe 0,materiale si drugs se dau de la factiune iar el trebuie doar sa faca lvl necesar pentru a intra in factiune adica cateva zile de afk.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.