Board index » GENERAL » Sugestii, păreri, întrebări

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Tue Jun 04, 2019 3:09 am

FBI LEGEND
FBI LEGEND

FZR wrote:
unde ma ca eu tin minte ca ne intelegeam beton =))
ps:1. sa bagati si tema neagra la forum
2. daca nu era asa pana acum m-ai fi uitat deci vezi , doar avantaje :lol:

Atât de multe amintiri...neplăcute!

Deci frate, nu pot să cred că am avut atâta răbdare și am făcut ASTA. Trebuie să apreciezi, te rog! Inițial am vrut să o postez ca IMG dar ar fi fost prea urât din partea mea.

Dacă insiști să răspunzi, hai să purtăm discuția prin PM, că deja o dăm grav în offtopic. Deși eu cred că nu e cazul să continuăm.

PostPosted: Tue Jun 04, 2019 7:55 am

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

FZR wrote:
mie imi placea tot :)) mai putin chestia de admin pe bani la prosti, nu zic de toti doar de cativa :)
la bizu banca daca se poate modifica ceva nu stiu dar sa produca mai multi bani zic eu nu doar din intrare, totusi e banca ar fi o idee cei care dau robbank daca sunt prinsi de politie banii furati sa revina la banca :-?
restaurantu sa nu mai fie biz ca e degeaba nu-l foloseste nimeni
la electricitate la paydai, daca ai level mare sa nu mai iei banii din banca pe - , macar sa fie 0 sau nu stiu
la casele de pe vinewood sa nu mai fie 80kk pret maxim , sa creasca sincer acum cine vinde o casa de pe vw pe 80kk , macar 150
la factiunea taxi sa nu mai fie rable
si la war de ce vorbeati voi la ora 16-17 unii poate sunt pe plaja la ora aia sau nu stiu, sincer mie imi place sa ies afara cand e frumos la o cafenea ceva decat sa stau in casa unde e sauna puteti sa lasati in timpu saptamanii 1-2 waruri si asa o sa isi faca timp mai multi sa intre si in rest turf'uri unde nu conteaza cati sunt :))

Eu unul sunt de parere ca warurile ar trebui zi de zi fiindca avem nevoie de audienta maxima, in schimb, sa ramana la aprecierea fiecarui lider de gang/mafie daca ii sanctioneaza pe cei care nu se prezinta la war.

PostPosted: Tue Jun 04, 2019 8:14 am

SA:MP HELPER
SA:MP HELPER

Forumul va avea aceeasi structura ca inainte?

PostPosted: Tue Jun 04, 2019 11:36 am

Membru
Membru

Salut. o mica propunere, cei de PD/NG rank 3+ sa poata adauga chestia aia de iti sparge rotile, nu mai stiu exact cum se cheama, n am mai jucat de mult, mi se pare foarte utila.
Pentru inceput in factiune pasnica sa poti intra la level 3,gang 5+ mafie 6+, departament 7+ hitman 8+, si cluburi 7+ trebuie totusi sa joci ca sa intri in factiune.
Sa ramana sistemul blacklist, sa nu se adauge faction punish.
Sa ai sansa de a castiga NRG, sau sa-l cumperi, nu stiu, nu mi se pare normal ca doar donatorii sa aiba acces la acest motor. Sa fie 150kk+, nu stiu.
Masinile de tip monster truck sa fie premium, pot fi castigate la tombola, la fel si heli, sparrow etc.
Sa ai anumite task-uri zilnice, din care sa primesti o mica atentie si un rp.
Sa se implementeze si ''servieta'' va fi foarte utila la inceput.
Sa se implementeze stunt event.
Probabil, ce am scris eu sus, majoritatea, sunt pe gm-ul lui CoCo,
Sa fie trivia event, si math event. sa faci un calcul, la un numar de calcule rezolvate sau raspunsuri corecte sa primesti niste bani / rp.
Sa poti vinde masina personala anumit player.
Playerii vip sa aiba anumite avantaje, cum ar fi depozitarea drugs/mats in casa.

Last edited by ryzor.gfz on Tue Jun 04, 2019 11:49 am, edited 1 time in total.

PostPosted: Tue Jun 04, 2019 11:49 am

Membru
Membru

Spikes se numeau ryzor.
Eu propun sa se scoata interzisul, mi se pare inutil si functiile sa fie acordate doar unor oameni capabili, nu unora ca Silviu10 de exemplu, care m-a banat si am primit interzis doar pentru ca il cunosc pe Cliff si ca stau cu el =]] pe bune ? Sau Droopyzor ala care m-a banat ca l-am facut pe unu prost pe IRC Channel practic i-am raspuns cu aceiasi moneda ca el m-a facut primu, si ala n a primit nimic.. zau acu
Daca nu veti avea un staff capabil va chinuiti degeaba, totodata propun ca toate modurile alea interzise ca de ex: Corvette Stingray C7, BMW-urile E36 Infernus Club Dumnezeu, R34 Skyline, F1 s.a.m.d sa fie permise pentru ca unii oricum nu pot juca default =]] pana la urma sa ne distram zic, eu cel putin am 4 ani pe infernus default.. si cu el m am obisnuit, nu cred ca trec pe vreun mod, dar in fine, sa ne auzim cu bine, re.

PostPosted: Tue Jun 04, 2019 9:54 pm

Membru
Membru

MalaKa.zew wrote:
Spikes se numeau ryzor.
Eu propun sa se scoata interzisul, mi se pare inutil si functiile sa fie acordate doar unor oameni capabili, nu unora ca Silviu10 de exemplu, care m-a banat si am primit interzis doar pentru ca il cunosc pe Cliff si ca stau cu el =]] pe bune ? Sau Droopyzor ala care m-a banat ca l-am facut pe unu prost pe IRC Channel practic i-am raspuns cu aceiasi moneda ca el m-a facut primu, si ala n a primit nimic.. zau acu
Daca nu veti avea un staff capabil va chinuiti degeaba, totodata propun ca toate modurile alea interzise ca de ex: Corvette Stingray C7, BMW-urile E36 Infernus Club Dumnezeu, R34 Skyline, F1 s.a.m.d sa fie permise pentru ca unii oricum nu pot juca default =]] pana la urma sa ne distram zic, eu cel putin am 4 ani pe infernus default.. si cu el m am obisnuit, nu cred ca trec pe vreun mod, dar in fine, sa ne auzim cu bine, re.

Pai de ce sa scoata interzisul , daca ai calcat pe bec sa platesti. Eu pe baietii astia ii vad mai interesati si poate mai capabili sa zicem , decat fostul Owner , poate gresesc dar din moment ce tu injuri ca la usa cortului si jignesti fara un rost anume , e normal sa primesti ban/interzis sau ce vor adminii. Din ce ss`uri a pus r10 , playeri gen FZR nu ar merita inca o sansa ...asa ca INTERZIS ON
:romania:

PostPosted: Wed Jun 05, 2019 7:55 am

Membru
Membru

Ba baiatule , eu n-am avut niciodata interzis pe server =)) ca n-am mai avut acces ca am renuntat eu la el din cauza anumitor chestii si ma saturasem de toate certurile si neintelegerile, nu m-a dat niciodata nimeni afara din staff sau sa am interzis pe server.
Vorbesti ca sa te aflii in treaba , habar n-ai.
ps: 1.era un regulament ce trebuia respectat maxim 2 colideri, nu cred ca eram singuru admin care injura pe chatu adminilor , vezi ca toti adminii injura, ca nu injura playerii e partea a 2-a
2. nu trebuie sa fi onduty ca sa iti faci treaba :) comanda bigears si tv merge fara /aod , si din moment ce nu stateam /aod nu puteam sa folosesc o mare parte din comenzile de admin deci salut , nu-mi spune tu mie ca abuzam de admin sau ca nu-mi faceam treaba :)
3. r10 spune-mi tu mie ca n-ai injurat nicidoata in viata ta atat pe joc cat si in viata reala
4. si cu pozele alea acum le-am vazut sincer , injur rar doar cand ma enerveaza cineva si nu inceteaza si arata-mi tu oameni din staff care nu erau de la inceput si au ajuns admini 4 :) ( daca eram mai activ si nu eram cu scoala in perioada aia luam 1337 cu bowoww :) ) fara sa doneze. sunt putini care n-au donat sa ajunga admini mari deci nu mai spune ca n-am meritat admin. Daca nu meritam era scos de mult nu trebuia sa renunt eu la el.
5. daca fugaream playerii cu bazooka la wanted aveam de mult adminu scos
6. atata timp cat nu mai eram in staff puteam sa vorbesc cum vreau cu orice player
7. stia si bboy ca e inactiv, ce era '' sa nu vada '' toata lumea are probleme sau alte treburi de facut
8. nu stau sa comentez toate pozele , vorbesti din nestinta r10 la faza cu adminu :) si alalalt la fel

PostPosted: Wed Jun 05, 2019 9:36 am

Director Raiku
Director Raiku

Nu e nimeni interzis .

PostPosted: Wed Jun 05, 2019 10:30 am

Site Admin
Site Admin

Am zis ieri ca sa scriu si eu dar am renunțat dar acum m-ai facut sa scriu iar.

FZR sincer nu esti "Cel mai iubit printre pământeni" sau cel puțin printre FBI. Tu n-ai avut interzis pe GFZONE dar sa fim seriosi ca n-ai fost niciodată un admin bun. Chiar daca nu intram cateodata asta nu înseamnă ca nu știam ce se petrece pe server. Erau admini precum kosmin sau Bisa care nici nu ii observai pe server dar ii prindeau repede pe codați. Poate nu toți știu ca v-ați bagat toți "prietenii mei cei dragi" (atenție la ghilimele) in PD pentru a imi face viața mai usoara. Ati fost un grup care singurul vostru gol a fost să ma faceți pe mine sa renunț la SAMP, se știe cine va era liderul, un om fomist după putere, să fie el numarul 1 deși nu avea nici măcar jumătatea de putere din care o aveam eu. Doar prin donație a ajuns unde a ajuns și s-a vazut rezultatul dupa plecarea mea.
Ma mir totuși că a mai rezistat serverul atația ani dupa plecarea mea dar decăderea a început prin vânzarea de acces la liber, prin abuzurile la greu ale adminilor și nefiind eu sau marele 1337 rămas in urma mea și-au bătut joc de ce s-a construit in timp. Nu este de mirare că toți jucătorii vechi le e dor de generația 2009-2013, pentru că in perioada aia a fost de aur pentru server. Fară accese pe bani la greu, fără regulament schimbat la săptămână, fără interzisuri aiurea ca nu imi place fața cuiva. Toți ne ințelegeam bine si chiar puteam face glume intre noi fără suparare.

Motivul pentru care m-am retras a fost GonZo cu acoliți lui și pierderea susțineri lui gin. Faptul ca cei 2 s-au intalnit iar GonZo tot i-a virat sume de bani lui gin a fost clar in defavoarea mea. Nu mai știu dacă am poză când mi-a zis gin că x-ulescu că nici nu vreau să ii mai pronunț numele vrea să ii ofere o sumă de bani pentru a îl promova ca admin 1337. La vremea aia eram doar eu cu kosmin Admin 1337 din câte îmi amintesc. Eu am acceptat în cele din urmă pentru că mi-a zis ca daca e să ii dea lui Raiku admin 1337 trebuie să îi dea si lui, că vezi domne amandoi erau vechi ca admin 4 (minciuni). Faptul că la orice ședintă de pe Steam ne certam și chiar am fost înjurat de morți la nici măcar un an de când îmi murise bunica care m-a crescut iar gin tăcea și nu spunea nimic a fost cireașa de pe tort. Au intrat toți oameni in PD ca să nu mă lase să imi fac treaba și să dea raportul lui. Faza cu SaHa când a bagat GonZo tot serverul in garaj LSPD și iși bătea joc de COPS iar SaHa a inceput să dea wanted cum era invățat și-a luat ban a fost altă dispută.

Hai să încep să vorbesc și despre FBI și anumite lucruri. Intri in FBI iei acces, da poate iei acces 90% dar oare de ce? Oare pentru că sunt eu șmecher și dau acces cui vreau? Sau poate că când intră cineva în FBI se cumințește și învață bunele maniere. Nu cred că știți dar in FBI nu aveați voie multe lucruri de la spam pe chat până la offtopic la discuții pe forum. S-au luat amenzi astronomice in FBI (ReTry a platit la greu), nu se înjurau membrii între ei. A fost disciplină și voie bună. Deasta meritau oameni din FBI acces, faptul că nu mai injurau, știau să se comporte și respectau regulile de interior. BlackBM a renunțat săracul la toată averea de materiale si droguri pentru a intra in FBI, peste 1 milion dacă imi amintesc bine. Atunci când le-a vandut era coadă la Materials Shop. Întodeauna am protejat membrii de vănatorile de pe forum și cele persoanel. Da aveam in FBI 3 co-lideri, și care era problema? Eu nu prea aveam activitate în aceea perioadă și deasta am ales mai mulți co-lideri. Se lua cumva așa ușor rank-urile la mine?Au stat persoane cu rank-ul 3 și 4 luni până le-am dat rank 4 iar la rank 5 trebuia să ai peste jumătate de an pentru a lua acel rank. Poate am avut și mai multi membrii in facțiune dar să fim serioși că erau membrii vechi care nu prea intrau și nici nu vroiam să renunț așa usor la ei pentru ca erau famile. Da familie, nu este de râs cum rădeau majoritatea când spuneam ca FBI inseamna familie. În vara lui 2014 înainte să mă las am avut onoarea să mă întalnesc cu R10 și SaHa care am ramas în legaturi, cu SaHa m-am mai întalnit de fiecare dată când am avut ocazia. Următoarea vară m-am întalnit într-o zi cu R10 iar la 2 zile diferențe m-am întalnit iar cu SaHa dar și cu Raz0r25mW. Când am avut ocazia de am trecut prin Paris m-am întalnit și cu Kheops chiar dacă eram si cu ai mei și incă cu un prieten. În 2017 am avut onoarea să particip la cununia civilă a lui R10 și m-am intalnit cu Raiku de am băut până la 3-4 dimineața. Deci pentru mine asta înseamnă familie. Să te întâlnești cu cineva chiar dacă există o diferență de varstă sau dacă ai vorbit Skype să îi cunosti măcar vocea și să te întelegi bine și să rămâneți prieteni. Și la fiecare ocazie pe care o să o am o să mă m-ai întalnesc și cu alți membrii FBI. Iar discuțiile pe care le-am avut nu au fost doar despre GFZONE ci și de viață.

Și uite pe cine urai tu așa mult FZR

Acum să inchidem subiectul că postul este Sugestii Sa:Mp GFZONE nu dezbateri.

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.

PostPosted: Wed Jun 05, 2019 11:35 am

Membru
Membru

"Nu se va exagera cu regulamentul, va fi un joc relaxat. Se va ține cont de dorințele jucătorilor, dacă acele dorințe sunt și raționale și nu implică damage în creierul scripterului prin inventarea unui cod unic."

Macar de ar tine cont de asta mai mult de jumatate dintre cei care vor sa se joace si sa nu folosim coduri(silent aim, chestii), pana la urma si asta a stricat jocul. Prea multi codati, copii ce nu inteleg ca nu asta e farmecul jocului. "ahaha ce bun sunt, folosesc aim si ii omor pe toti la war", niciodata nu am inteles chestia asta, mai ales din partea celor care au 16-17+ ani.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.