Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Aplicații Staff » Aplicații Admin

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Wed Nov 06, 2019 6:14 pm

Membru
Membru

Prenume: Alex
Vârsta: 18
Descriere personală (minim 25 de cuvinte): Un tip sociabil si cu simtul umorului dezvoltat, pasionat de muzica si de tot ceea ce tine de domeniul mixatului. Sunt un timp care spune lucrurilor pe nume si nu ma ascund cand vine vorba de ceva. Imi place sa ajut lumea si sa intretin o buna atmosfera in grupurile de prieteni.
Nickname server: HyperioN.
Nickname-uri anterioare: El.NiNo, nanemernic
Level: 23
Experiență SAMP: 7-8 ani, dintre care toti petrecuti pe GFZone, nemaijucand pe alte servere.
Funcții anterioare: Helper ( pe fostul server ) si lider
Povestea mea pe GFZONE (minim 50 de cuvinte): Un coleg de clasa, totodata si cel mai bun prieten al meu pe atunci mi-a aratat samp-ul si implicit serverul GFZone pe care juca. La inceput, nu mi se parea ceva atractiv, dar continuand sa ma joc , sa intru in factiuni, sa acumulez bani, masini, case, jocul devenea din ce in ce mai interesant. Cu timpul , am obtinut experienta necesara pentru a castiga increderea staff-ului de a ajunge printre ei. Am legat aici "prietenii" , iar cu unii oameni mai tin si acum legatura.Modul acestui server si mai multe aspecte la un loc m-au facut sa indragesc aceasta comunitate foarte mult. Am incercat si altceva, dar nu m-a atras nimic ( in privinta altor servere ).
Îmi doresc acest grad pentru că (minim 50 de cuvinte): Imi doresc acest grad pentru ca sunt bine pus la punct cu regulamentul si tot ceea ce tine de aceasta comunitate, jucand de atatia ani doar aici. Nu pot spune ca am cunostinte vaste in domeniul codurilor, dar nu sunt nici departe. Pot ajuta serverul din mai multe puncte de vedere si sa indrum jucatorii spre un joc mai bun si placut.
Poza /stats: https://imgur.com/a/PdcUc9q

PostPosted: Thu Nov 07, 2019 2:46 pm

Membru
Membru

n am citit nici macar un cuvant, dar :contra:

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.