Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Aplicații Staff » Aplicații Admin

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Wed Nov 06, 2019 5:51 pm

Membru
Membru

Prenume: Darius
Vârsta: 17 ani.
Descriere personală (minim 25 de cuvinte): Mă numesc Darius, am 17 ani și sunt din Blaj. Sunt o persoană sociabilă , prietenoasă, serioasă ,interactiv în relația cu colegii mei, mă integrez ușor în societate, nu sunt o fire lăudăroasă, îmi place să socializez cu tot felul de persoane. De asemenea, în unele momente sunt timid, țin la glumă, nu sunt supăracios.
Nickname server: specimeN
Nickname-uri anterioare: specimeN, Darius.
Level: 20.
Experiență SAMP: Ma gandesc ca in 7 ani, am destula.
Funcții anterioare: Lider.
Povestea mea pe GFZONE (minim 50 de cuvinte): Joc pe GFZONE din 2013, din cate-mi amintesc, am aflat de server de la prietenul meu anole, intrasem pe server, eram disperat si ma jucam in fiecare zi, pe zi ce trecea progresam in experienta mea pe samp, si uite asa am ajuns aici.
Îmi doresc acest grad pentru că (minim 50 de cuvinte): Imi doresc acest grad deoarece vreau sa ajut playerii cu cat pot pentru ca sunt destul de activ pentru asta, si sa pastrez atmosfera placuta a serverului.
Poza /stats: https://imgur.com/a/RWGWVCp

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.