Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Sun Nov 03, 2019 1:19 pm

Membru
Membru

@cata la departament nu ai fi ajuns fiindca nu ne-am fi inteles noi 2...tu nu ai fi ascultat de mine si nu te-ai fi supus...si nu zic asta ca am ceva cu tine ca stii ca nu am,insa la decizii nu am fi fost pe aceasi unda de lungime si cred ca iti poti imagina un scenariu noi 2 batandu-ne cine sa conduca departamentul.In departament ajungea lider cine asculta si cine era loial,astfel am reusit sa ridic departamentul sus si sa instaurez disciplina totala facandu-l chiaqr de temut pe server si in conditii bune nu doar rele.

Acu da recunosc...stiu si eu ce se intampla in departament...mai erau si oi negre...am demis si membrii/lideri din NG/PD doar pentru ca vorbeau aiurea pe /d si cautau cearta insa despre cei care faceau db sau mai stiu eu ce...ca despre ei este vorba...pai da-mi voie sa te intreb ceva sincer...cand tu vezi in cealalta tabara ca aia dau quit in prostie la wanted(inainte sa fiu admin ca acu abia de mai da unu) altii fac db de pe masina la greu,injura in ultimul hal si fac reclamatii aiurea...si iti garantez ca desi unele reclamatii sunt legit cel putin 70% erau post hunt...gen cum a fost situatia lui kas...din ce am inteles hitmanul la care s-a dus el sa.i zica gg s-a plans mai sus...deci cum sa fac eu dreptate unor astfel de oameni cata? imi era foarte usor sa fac curatenie totala si sa demit oameni care se jucau cu Hydra insa cu cei care faceau wanted ce faceam? fiindca nu statea nimeni pe ei...rareori...toti se axau pe turf/war de parca sv era de war only.

Departamentul desi e cum spuneti voi ca e...este singura alianta sa spunem asa unde exista disciplina,respect reciproc si o infrastructura buna...cel putin asa era inainte sa demisionez ca lider...daca din FBI am facut cea mai puternica factiune de pe server...imagineaza-ti departamentul.Si a fi cea mai puternica factiune inseamna organizare,regulament pus la punct si sa controlezi tot...nu care da mai bine la arme,care da mai multe down-uri etc.Si chiar dupa ce nu am mai fost lider,membrii chiar si lideri inca imi cereau voie sa faca ceva...eu unu asta numesc o organizare perfecta si sa creezi influenta...ce aveti voi in Grove,VLA,Ballas etc este de apreciat,o prietenie buna si loiala...insa nu poti compara o gasca la caterinca cu o infrastructura bine pusa la punct si sa nu se inteleaga gresit,eu chiar apreciez aceste 2 ganguri si rivalitatea dintre cele 2 chiar au adus o anume culoare pe server(si nu me refer verde de la turf)...eh stiti voi la ce ma refer.

Si acu privind adminul...repet,eu nu am vrut acest acces inca de cand eram helper...fiindca stiam ca nu le am cu codurile...dupa ce am fost m-am axat pe disciplina iar la war filmam si dadeam mai departe...eu daca am vrut vreodata admin ar fi fost ca sa fac curat la wanted in ambele tabere.
Eu acu 1 saptgamana 2 chiar imi dadusem demisia fiindca constientizam ca nu le am cu codurile si ca ar trebui sa fie cineva mai bun...insa tot am ramas si in aceasi situatie ar putea fi si alti admini de care va luati...lasati-i in pace sa.si faca ei treaba cum stiu ei mai bine.

Si inca un lucru...voi ati realizat ca ati aruncat cu pietre inca de la inceput unii in altii?...eu din ce stiu a fost propaganda inca de la inceput.
Si cata legat de staff...de cine ziceai tu sa se ocupe ca stie nush ce iti zic eu ca nu s-ar fi descurcat,nu era o persoana serioasa.

Intr-adevar la capitolul codati sv a avut de suferit cand ati plecat tu si kas.Dar cel mai mult a suferit sv pentru ca a fost multa ura din toate partile posibile.

Dupa parerea mea regula cum ca liderul nu are voie admin sau adminul nu are voie gang a cam fost radicala si nu am fost de acord cu ea si inca nu sunt...consider ca un player ar fi avut timp si de lider si de admin si desigur...hai sa zicem ca un admin ar fi fost in Grove si ar fi favorizat acel gang...np pune alt admin in Ballas si va fi egala treaba...chiar daca sunt favorizari banuri s-ar da in continuare...mai bine sa fie favorizari si sa se dea ban pentru cod decat niciun ban.

Concluzie...daca inca vreti schimbare si sa fie bine...nu mai aruncati cu pietre unii in altii...lasati reclamatiile astea aiurea...evitati sa mai jigniti si sa ingreunati stafful si poate o sa fie bine daca ati fi toti uniti...daca nu...puteti sa va certati in continuare,dar in ritmul asta nu ajungeti nicaieri.

ImageImageImage

PostPosted: Sun Nov 03, 2019 1:49 pm

Membru
Membru

Aquatylys wrote:
Concluzie...daca inca vreti schimbare si sa fie bine...nu mai aruncati cu pietre unii in altii...lasati reclamatiile astea aiurea...evitati sa mai jigniti si sa ingreunati stafful si poate o sa fie bine daca ati fi toti uniti...daca nu...puteti sa va certati in continuare,dar in ritmul asta nu ajungeti nicaieri.

In sfarsit cineva care gandeste !

PostPosted: Sun Nov 03, 2019 2:10 pm

LEGEND
LEGEND

Pot sa donez si eu 30 lei pt nerege sau cont premium ? Vreau bani

Image

PostPosted: Sun Nov 03, 2019 3:19 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

mama cabron cat esti de prost, te bati cap in cap cu frate-tu, nu-mi dau seama care e mai prost
Image
da-i poza asta sa se excite, sau sa dau direct poza cu armando? "e frumos tiganu"

ImageImageImage

PostPosted: Sun Nov 03, 2019 3:31 pm

Membru
Membru

PostPosted: Sun Nov 03, 2019 4:30 pm

Membru
Membru

Inchideti serverul ca si asa sunt foarte multi inactivi.

PostPosted: Sun Nov 03, 2019 4:33 pm

Membru
Membru

Hai drawn dai t/c ca ai acces.
Ps: ieși afara sa vezi asfaltul ca vine iarna.

PostPosted: Sun Nov 03, 2019 4:42 pm

Site Admin
Site Admin

Tot ce e bun tre' sa dispara.
Sincer va zic voi nu meritati un owner ca mine.

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.

PostPosted: Mon Nov 04, 2019 8:24 am

Membru
Membru

Cata la ce sa te ocupi tu de departamente? Cu ce? Sunteti niste lesinati de foame care cauta autoritate intr un joc, ati vrut doar sa fiti venerati si sa aratati tuturor ca sunteti miejii anului

Kas tu mereu ai fost o mascota manike, si pe la gin si aici tot asta ai facut, ai umplut forumurile cu lacrimi si puneai botul la orice pasarica ce iti iesea in cale intr un mediu virtual.
Voi astia grove street cu domiciliul pe playstore com slash discord n aveti viitor, de erati mai maturi asa cum ati vrut sa dati de gandit fiti siguri ca nu aveati asemenea comportament iar daca tu kas zici acolo de el ca a lins unde ai scuipat vezi ca si tu ai facut exact la fel acum vreo 2 luni
Voi ati distrus serverul asta nu r10, prin comportamentul vostru de ciobani neamuzanti cU GlUmE eXpIrAtE(asta se folosea acum vreo 8 9 ani pe 4chan, banuiesc ca inca va mai faceti si vineuri nu? Bineinteles filmate in fraps pe buguiala ro)
Luati un ban de la inactivul moody care din pacate trebuie sa si munceasca insa intr o zi o sa va mai astept pe aici, sper mai cuminti. Bboy n ai de ce sa le scoti banul, daca n au cu ce sa te ajute, cauta cearta/nu intra pe server nu stiu de ce le mai permiti sa ridice tonul la unu’ +10y fata de ei.
I HATE PROFI
sal

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.