Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Sat Oct 26, 2019 9:32 pm

Membru
Membru

Nickname: Loop
Nickname reclamat: Preafericitul
Funcția: Admin
Descriere situație: Ii fac post domnului Menthol pentru DB care se vede ca l-a facut cu intentie. ( daca nu era cu intentie nici nu ii faceam). I-am facut postul pentru faptul ca dupa ce l-am intrebat dc m-a bubuit a raspuns ca "de smecher", iar preafericitul_ raspunde la reclamatie ca nu primeste nimic deoarece a fost din culpa ( WTF CULPA!!!??? serios ??? cand te bubuie de smecher este din culpa?? ). Plus ca dupa ce ii dau whisper si il intreb cum a putut sa raspunda asa la reclamatie el ma intreaba pe mine " Cu ce m-a deranjat atat de mult ca a facut el DB ". Serios? Ia si aplica regulamentul. Eu am luat Warn pentru simplu fapt ca am lovit cu masina din greseala pe cineva iar tu nu aplici regulamentul si ma mai si intrebi cu ce m-a deranjat asa mult?
Dovada Preafericit> discutie pe /w > https://imgur.com/a/W5dCSdO
Dovada: viewtopic.php?f=52&t=3607

PS: vreau sa imi demonstrezi pura coincidenta cand el spune ca m-a bubuit de jmecher ? nu ai vazut poza in reclamatie?

Image

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 9:41 pm

LEGEND
LEGEND

1 la mana pune toata discutia si tupeul pe care il ai in tine https://imgur.com/a/GDt9dS9 ti am explicat ca vorbim mai tarziu ca am treaba,tu tare in gura ma spamezi cu /w sa mi dai tu lectii mie cum sa aplic regulamentul
2 la mana demonstreaza mi tu ca ce a facut el e db "Prin DRIVE-BY (DB) se înțelege acea acțiune prin care:
∙ Jucătorul trage cu arma într-o mașină sau într-un jucător de pe locul pasagerului (de pe H), exceptând atacarea și spargerea roților;
∙ Jucătorul trage cu arma într-o mașină sau într-un jucător, în timp ce se află pe o altă mașină aflată în mișcare;
∙ Jucătorul atacă cu arma, piciorul, sabia, bâta de baseball etc. mașina pe care se află;
∙ Jucătorul lasă mașina pe un jucător sau îl lovește, îl calcă intenționat sau în mod repetat;
∙ Jucătorul folosește elicea elicopterului pentru omorârea altor jucători"
3 la mana ti-a spus ca te-a bubuit de smecher pt ca chiar a fost smecher,puteai linistit sa te ridici cu elicopterul si nu se mai intampla nimic,suna a post hunt? hmm
4 la mana,m-am sfatuit cu adminii ce sa fac in legatura cu el si cam toti au fost de acord ca nu primeste nimic,nu doar eu de capul meu
5 la mana esti un breloc citeste-mi semnatura

Astept un admin mai mare sa raspunda daca intervine cineva inafara de loop sau un admin mai mare voi inchide topicul

PENTRU TOTI CEI CARE MA VANEAZA, VA AM LA BRELOC

Image

Image

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 9:45 pm

Membru
Membru

Deci hai sa insiram si noi :
1. Unde vezi tu in /w tupeu? te-am jignit? ti-am vorbit urat? tu prin tupeu ce consideri?
2. Tu ai scris clar
Preafericitu wrote:
a fost db din culpa (pura coincidenta si fara intentie)
nimic

Acum spui ca nu este DB? Vezi ca te contrazici in ceea ce faci. Fii te rog mai atent cum iei deciziile ca eu daca eram si faceam acest lucru mai mult ca sigur luam warn.
3. Cer sa se ia o decizie in legatura cu faptul ca m-a facut breloc si el face parte din staff. Este clar o jignire la adresa mea

Preafericitul wrote:
5 la mana esti un breloc citeste-mi semnatura

Image

Last edited by Loop on Sat Oct 26, 2019 9:48 pm, edited 1 time in total.

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 9:47 pm

LEGEND
LEGEND

permite-mi sa-mi modific raspunsul la reclamatia lui menthol,greseala mea ca am scris db din culpa ;)

Image

Image

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 9:51 pm

Membru
Membru

Bine ca tu iti permiti sa ne ai pe altii la breloc ca esti admin. Am vazut multi care au fost sanctionati pentru aceste vorbe. GG Dai exemplu bun de admin.

Image

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 9:52 pm

LEGEND
LEGEND

nu mai am nimic de spus,ma gandesc ca nici tu deci am sa dau tc si va raspunde un admin mai mare daca crede ca nu am procedat corect

Image

Image

PostPosted: Mon Oct 28, 2019 1:13 am

FBI LEGEND
FBI LEGEND

Preafericitul a actionat corect la reclamatia in cauza.

Pentru limbajul neadecvat i se cere sa isi stearga textul de la semnatura. Sanctiunea este consolidata de avertisment si amenda 30.000.000$.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.