Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Sat Oct 26, 2019 7:45 pm

LEGEND
LEGEND

Ca sa tii playerii noi pe un server trebuie sa-i momesti cu cadouri. Cum fac cam toate comunitatile mari.

Nu vreau sa copiem pe nimeni, vreau sa preluam niste idei care-s bune, sa le imbunatatim daca se poate si sa tina playerii pe server. Si sa aduca si altii.

Astept idei si de la voi, o sa dau edit aici cu ele daca sunt bune

-) sa poti folosi /n din prima ora de joc, poate chiar vrei sa intrebi ceva si nu dai needhelp tot la 1 min pentru multe intrebari.

-) ca sa faca bani si bizul de 24/7 sa poti folosi /w daca cumperi telefon si sa mearga si daca ai level 1. Dar doar daca cumperi telefonul. Adica sa joci 4 ore pe server si sa nu poti comunica pe /w cu alti jucatori e cam naspa

-) sistem de refferal cum i-am zis si lui R10. Bagi numele cuiva de pe comunitate (fara refferal ID ca o sa fie bagate mai putine). Primesc ambii jucatori ceva premii cand atinge cel invitat nivelul 2, 5, 10, 15, 20 si cand intra in prima sa factiune. Sa primeasca RP si niste banuti ca sa faca nivel mai repede si sa aiba bani de cheltuit. E urat ca newbie sa trebuiasca sa stai zile intregi ca sa intri intr-o factiune pe un server relativ gol in comparatie cu comunitatile mari asa ca renunti si mergi unde faci lvl 5 in 3 ore (stiti voi unde). Cine l-a invitat sa primeasca tot RP si poate niste drugs/mats la alegere.

-) ca jucator nou e naspa sa joci fara sa ai cu ce sa te deplasezi, si sa fim seriosi, nu astepti toata ziua dupa un taxi ca sa te duca peste tot. Si nici rentcarul nu e o solutie atragatoare. Propun sa primeasca wayfarer din oficiu sau Premier sau ceva masina puturoasa cand ating un anumit numar de ORE JUCATE.

-) esti player nou, muncesti la job ca sa faci bani. Dar ce faci cu ei? Adica vrei sa ii cheltuiesti pe ceva, nu? Sau vrei sa ai cat mai multi. Daca s-ar baga un 0 in plus la economia serverului (adica din 1000$ la job faci 10.000$) si sa se scumpeasca putin totul (dar nu exagerat ca sa fie si trading pe server) playerii ar fi mai incantati ca strang multi bani (strategie adoptata de r*** care merge foarte bine)

-) Masini mai ieftine dar limitate ca numar. Pui vreo 2-3 infernusuri si 2-3 bulleturi la vanzare in dealership. Sau poftim, daca vreti puneti Infernus ca masina care sa poata fi achizitionata doar de cei cu cont premium (poate asa-i convingi sa doneze macar pentru premium). In rest, preturile sa fie mai accesibile. Adica altceva nu prea ai ce cumpara pe server decat casa si masina. Si cam atat. Cine mai sta sa faca job sa stranga bani de o masina fainuta cand aia e prea scumpa si dureza prea mult?

-) Alta idee imprumutata de la r*** care merge super bine si la ei, sa fie Happy Hours pe joc unde faci mai multi bani din job. Sa zicem si 50%. Poate asa mai intra lumea seara pe server, cam atunci se umple orice comunitate.

-) Sa mai fie scazute cerintele putin la skill la joburi. Noi care jucam de ceva vreme nu cred ca o sa ne folosim asa mult de asta, dar cineva nou o sa incerce un job, vede ca-i banos si incearca sa faca skill repede la el. Stiu ca m-am chinuit mult la lumper sa fac skill 2 la inceput si nici macar nu vedeam diferenta la job. Faceam si 600 de dolari la skill 2 pe o tura. Infim.

-) Skill la toate joburile sau beneficii daca faci mult si constant. Ca la woodcutter. Ai mers 10 ture la miner? Foarte bine, bonus 5k.

-) Mai multe checkpointuri/rute la joburile de miner/woodcutter/lumper/pilot. Dupa 5 minute de joc observi ca-s cam aceleasi, si atunci distractie-- & satisfactie--;

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 7:52 pm

Membru
Membru

Sunt de acord cu ce ai spus, mi ar plăcea foarte mult ca gfzone ul sa se "reprofileze" spre cerințele pe care le ai spus. Mare pro.

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 7:58 pm

SA:MP LEADER

:pro:

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 8:52 pm

VLA LEGEND
VLA LEGEND

Image

Image

Image

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 8:59 pm

Membru
Membru

:pro: :pro: :pro:

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 9:00 pm

Membru
Membru

Image

Image

PostPosted: Sat Oct 26, 2019 10:37 pm

Membru
Membru

:pro: sa mai ieșiti din casa

PostPosted: Sun Oct 27, 2019 12:01 am

Global Moderator
Global Moderator

PostPosted: Sun Oct 27, 2019 12:07 am

Image

Image

PostPosted: Sun Oct 27, 2019 12:34 am

Premium User
Premium User

:contra:

Image

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.