Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Tue Oct 22, 2019 9:32 pm

Membru
Membru

Din cate vedem cu totii, pe server in ultima perioada nu a mai fost niciun war, nimic, din lipsa de jucatori in gang uri. Vin cu urmatoarea propunere :

Fuziunea in ALIANTE. In ce consta?

Avem alianta GROVE-LSV-TT, din doua ganguri facem unul, putem sa i dam alt nume, sau pastram unul din ele, (sa se voteze pentru asta ) si sa ramana si Mafia The Triads, pentru ca e server GF doar. Asadar, din moment ce avem un singur gang, putem mari limita de membrii si eventual sa se mai adauge un lider(optional). War-ul, deja vad ca deja isi pierde fun-ul, asa ca mai bine in loc de war sa se faca CAPTURE POINT pe aliante! Sa se imparta turf-urile intre ganguri si eventual si mafiile sa aiba acces la ele, de ce? Pentru ca se plictisesc. Turf intre Mafii, da, o porcarie, dar porcaria asta ar salva monotonia asta.

Sistemul CAPTURE POINT:
Avem un timp pentru capture point si unul pentru turfuri, sa fie divizat in mod egal ca sa fie cat de cat o atmosfera placuta. In loc sa se mai bata mafiile pentru capture point( DUPA CUM BINE STITI, ACEL SISTEM NU E FOLOSIT MAI DELOC, pentru ca nu sunt playeri in mafii ) , sa fie o batalie " WAR" intre aliante. Iar sumele produse de acele pointuri sa fie impartite in doua catre fiecare gang/mafie din alianta respectiva.

Astept pareri PRO sau CONTRA JUSTIFICATE !

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 9:35 pm

Membru
Membru

Putem scoate mommentan The Triad si The Mafia si sa ne jucam in gang uri ca baietii pana cresc playerii

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 9:36 pm

Membru
Membru

MenThoL wrote:
Putem scoate mommentan The Triad si The Mafia si sa ne jucam in gang uri ca baietii pana cresc playerii

:pro:

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 9:37 pm

Membru
Membru

Putem sa te scoatem pe tine de la lider menthol oricum esti degeaba acolo

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 9:57 pm

Membru
Membru

Poate mafiile pentru moment scoase, ca asa lumea intra pentru lsv sau ballas sau grove etc. Imbinarea asta nu m ar ajuta pe mine ballas sa vina unu de vrea vla la mine ca ne am fuzionat intre noi
Ideea e ca sunt putini playeri pentru 6 factiuni, 3 cu 3. Sa se scoata mafiile cred ca ar fi ok, 4 ganguri se pot descurca sa recruteze

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 10:07 pm

LEGEND
LEGEND

mafiile trebuiau scoase de acum o luna. nu mai veniti cu chestia 'e gf, nu le poti scoate' pentru ca sunteti doar niste cretini care nu aveti absolut nicio treaba cu jocul, nici macar nu stiti elementele godfather/roleplay, stiti doar ca 'asa era la gin, inseamna ca e gf'
jucatorii stau in ganguri cand exista rivalitate. acum cine sa se bata, gigel cu marian care vin din taxi? altceva era inainte cand era ancient vs snitzix sau clujenii curului meu

ImageImageImage

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 10:47 pm

Membru
Membru

sa scoata tm si tt si redu locurile la departament sa putem da un turf /war ca te plictisesti pe sv

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 10:47 pm

SA:MP LEADER
SA:MP LEADER

cata wrote:
mafiile trebuiau scoase de acum o luna. nu mai veniti cu chestia 'e gf, nu le poti scoate' pentru ca sunteti doar niste cretini care nu aveti absolut nicio treaba cu jocul, nici macar nu stiti elementele godfather/roleplay, stiti doar ca 'asa era la gin, inseamna ca e gf'
jucatorii stau in ganguri cand exista rivalitate. acum cine sa se bata, gigel cu marian care vin din taxi? altceva era inainte cand era ancient vs snitzix sau clujenii curului meu

ce bine le dai
pup la pizda

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 10:49 pm

Membru
Membru

alex wrote:
Putem sa te scoatem pe tine de la lider menthol oricum esti degeaba acolo

Daca imi iei tu oleaca caru in mana ce are ?

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 11:00 pm

Membru
Membru

:pro: Sa se scoata TM si TT pana se aduna mai multi playeri

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.