Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Thu Jun 20, 2019 1:29 pm

LEGEND
LEGEND

oricum e clar ca o sa fie codati multi in ganguri, asa au fost mereu pe gfzone
o sa se adune d-aia gen hhf, neox, sya, cristi_samp
nu ai cum sa implementezi asta cu warkick

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 1:31 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

asta zic si eu, si daca ia ban pentru cod e clar ca a facut peste 25 de killuri, asa mai egalam oarecum daca e, dar warkick e stupid

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 1:40 pm

Membru
Membru

kas187 wrote:
contra la faza cu warkick factiune, am mai zis, e penibil sa-si bage cristi_samp cod si sa nu pot eu sa ma joc la war din cauza lui.
vrea unu sa se lase baga cod ia ban ce fac? stau pe tusa ca vrea el?
fa un https://www.strawpoll.me/ daca sa se bage sau nu si sunt sigur ca majoritatea vor vota sa nu se bage, nu e logica gandita deloc.

EDIT: daca vreti neaparat ceva de genu, cand un player ia ban pentru cod, sa fie o comanda pentru admini 1337+ care sa dea +25kills aliantei adverse, si atunci e fair sa zicem
/givescore alianta(1-2 1 fiind grove-lsv-tt 2 fiind cealalta) si sa nu fie un numar, sa fie 25 direct din comanda.
*Aici se presupune ca nu vor abuza 1337+ de comanda, sa fie cu un topic cu evidenta la camera de control si sa fie pe chat global cand comanda este folosita, de exemplu
Admin X has given +25 score to the alliance BALLAS-VLA-TM sau in romana

:pro:

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 1:41 pm

LEGEND
LEGEND

eventual sa faceti sa se scada automat killurile celui care a luat ban

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 2:37 pm

Membru
Membru

kas187 wrote:
contra la faza cu warkick factiune, am mai zis, e penibil sa-si bage cristi_samp cod si sa nu pot eu sa ma joc la war din cauza lui.
vrea unu sa se lase baga cod ia ban ce fac? stau pe tusa ca vrea el?
fa un https://www.strawpoll.me/ daca sa se bage sau nu si sunt sigur ca majoritatea vor vota sa nu se bage, nu e logica gandita deloc.

EDIT: daca vreti neaparat ceva de genu, cand un player ia ban pentru cod, sa fie o comanda pentru admini 1337+ care sa dea +25kills aliantei adverse, si atunci e fair sa zicem
/givescore alianta(1-2 1 fiind grove-lsv-tt 2 fiind cealalta) si sa nu fie un numar, sa fie 25 direct din comanda. [/b]

Bine punctat.

Sau ar mai fi o varianta de "sistem" - cand un player iese de pe server prin /q , /kick , /ban, sa nu I se ia considerare killurile. Ideea asta ar fi buna pentru incurajarea playerilor de a se mentine on pe tot parcurul warului. Dar mai de graba doar comanda /ban sa anuleze killurile. Chestia asta ar fi de ajutor si la deathmatchuri sau la alte eventuri in care bestkilleru ia ban pentru cod si tot el castiga chiar daca nu e on.

Si apropo, moody, tu te simti foarte atacat. Nu trebuie sa imi dai atatea explicatii pentru ca tu ai niste idei de parca o sa fie pe server 500+ de playeri. Imi ziceai ceva ca eu comentez pe "burta goala" .... pai mai nene, eu am propus Ruleta( care ar fi buna pentru prima saptamana, sa stea playerii on) si functiile de lider si altele sa se ocupe repede. Nu e prima deschidere a gfzone-ului. Am jucat cu totii atata timp si am avut diferite averi. Ne placea in special pe gfzone pentru ca nu se dadea wipe.
Eu spre deosebire incurajez activitatea, imi place sa am cu cine sa ma joc. Tu ai niste idei pentru care astia 100, cati o sa fim la inceput nici nu o sa jucam din cauza asta. Pentru ca ideile tale nu ofera nici o garantie pentru functiile de lider si membru mafie. Si prea exagerezi cu viata reala.
Acum na, ia uite idei aiceaaa:
- daca omori un civil, primesti warn + 7 ani de jail cu executare
- daca faci driveby esti bagat in Tribunalul lui Meyer Lansky si judecat. Apoi vei primi o pedeapsa undeva pe la 3 ani de jail.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 2:40 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

adevarat, propun sa se faca job judecator si cand iei down de la cops sa decida judecatoru cat timp stai la jail in functie de fapta comisa
Image

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 2:41 pm

Membru
Membru

kas187 wrote:
adevarat, propun sa se faca job judecator si cand iei down de la cops sa decida judecatoru cat timp stai la jail in functie de fapta comisa
Image

Factiune : Curtea Suprema de Justitie

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 2:43 pm

LEGEND
LEGEND

eu unul cred ca veniti cu idei mult prea inutile pentru server in conditiile in care stim cu totii ca nu o sa fim multi deloc. poate la inceput o sa fie 'hypeu' asta cu redeschidere si plm dar dupa o sa fie jale probabil
ar trebui ca toata lumea sa se axeze pe GANGURI si DEPARTAMENTE pentru ca toti o sa intre pe server sa faca wanted si sa joace la turf/war/dm. eu nu cred ca asteapta cineva serveru ca sa intre in taxi inafara de coco
edit daca vreau sa intru in factiuni pasnice ma duc pe servere mari, acolo pasnicele chiar sunt calumea

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 2:47 pm

Membru
Membru

cata wrote:
eu unul cred ca veniti cu idei mult prea inutile pentru server in conditiile in care stim cu totii ca nu o sa fim multi deloc. poate la inceput o sa fie 'hypeu' asta cu redeschidere si plm dar dupa o sa fie jale probabil
ar trebui ca toata lumea sa se axeze pe GANGURI si DEPARTAMENTE pentru ca toti o sa intre pe server sa faca wanted si sa joace la turf/war/dm. eu nu cred ca asteapta cineva serveru ca sa intre in taxi inafara de coco
edit daca vreau sa intru in factiuni pasnice ma duc pe servere mari, acolo pasnicele chiar sunt calumea

Pai d aia s a inchis. In ultimul an numarul de playeri aproape ca nu mai ajungea la 50. Stiu ca inseamna foarte mult sa fie serverul deschis si sa ne jucam de dragul vremurilor dar cu astfel de reguli o sa fie doar liderii gangurilor si cu maxim 3 playeri pe war

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 2:49 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

pai oamenii merg pe premiza ca ei nu vor server sa intrii doar la war turf sau wanted, vor sa stai constant pe server cand asta nu se intampla nici macar pe alea mari de 1k playeri, nu stiu cum vor ei sa faca aici cand nu mai face nimeni job sau sta factiune pasnica.
in fine, multa bafta si sa vedem ce-o sa fie dar va garantez ca nu o sa faca nimeni care are iq de peste 60 job. (fara suparare)

ImageImageImage

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.