Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Tue Aug 06, 2019 10:50 pm

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

Rhymes wrote:
:pro: @BlackBM btw tu ai spus-o ca si cand daca e doar un pd on nu se mai face wanted acu ca n-are cine sa vina.. daca omu vrea sa mearga la wanted si la 5 dim sa o faca chit ca e depasit, dar atat timp cat multi umbla cu g cate 2-3 masini si se face si db si non-fp, eu zic ca meritam repairu ala.

nu merita nimic, el cum ajunge vs 5 e mort instant, deci ce legatura are repairu ala ?
bajetii la orele alea nu fug de nimeni daca sunteti putini , doar va omoara , iarasi ... cu ce`l ajuta repairu

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 11:06 pm

Membru
Membru

BlackBM wrote:
Rhymes wrote:
:pro: @BlackBM btw tu ai spus-o ca si cand daca e doar un pd on nu se mai face wanted acu ca n-are cine sa vina.. daca omu vrea sa mearga la wanted si la 5 dim sa o faca chit ca e depasit, dar atat timp cat multi umbla cu g cate 2-3 masini si se face si db si non-fp, eu zic ca meritam repairu ala.

nu merita nimic, el cum ajunge vs 5 e mort instant, deci ce legatura are repairu ala ?
bajetii la orele alea nu fug de nimeni daca sunteti putini , doar va omoara , iarasi ... cu ce`l ajuta repairu

iarasi, db si non fp ce nu e de inteles..pare cred de crezut dar multi fac asta si e frustrant.

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 11:07 pm

Membru
Membru

:pro:

Old name:s0uNNNd

Retras
I'll be back

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 11:09 pm

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

Rhymes wrote:
BlackBM wrote:
Rhymes wrote:

iarasi, db si non fp ce nu e de inteles..pare cred de crezut dar multi fac asta si e frustrant.

Chestia cu db.u e valabila la dep mai mult , noi n.am cerut repair ca faceti db

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 11:11 pm

Membru
Membru

Quote:
Chestia cu db.u e valabila la dep mai mult , noi n.am cerut repair ca faceti db

nici noua nu ne convine ca de fiecare data cand il prinzi sa faca non fp cumva, dupa ce l-ai urmarit o ora pentru ca face db, dar uite ca nu ne implementeaza sistemu ala de anti-fp cand bubui sa-ti dispara masina, dar bine ca scoate repairu.. eu sunt de acord la un echilibru intre ambele tabere ca asa-i frumos, dar vad ca nu prea se face.

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 11:17 pm

FBI LEGEND
FBI LEGEND

Cred ca am fost destul de clar cand am spus sa iti poti da /repair doar ca sofer (tie) si nu cand esti pe g, inaintea dadea si soferul si cel de pe g si o reparai prea repede.

#Retras definitiv !

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 11:19 pm

Membru
Membru

BlackBM wrote:
SebastiaN wrote:
Vă salut!

Sunt de acord cu ultima modificare prin care nu îți mai poți repara singur mașina, dar totodată vin cu următoarea propunere. Era un avantaj ca îți dădeai singur repair de pe g, de aici a început toată problema, se putea scoate doar opțiunea repairului de pe g, dar nu și de la volan. Atunci de ce mai ești mecanic sa repari doar mașina altuia? Devine useless...

Să îți poți repara mașina singur doar dacă ești la volan și nu pe g ca pasager, sunt situații în care mergi singur la wanted mai ales dimineața sau seara târziu și sunt 2 3 mașini pe care le urmărești și în felul asta ești depășit numeric și nu ai absolut nici o șansă. Oricum exista timmer și nu o poți repara mereu.

Sper sa nu se înțeleagă greșit, dar eu așa o văd.

Ce părere aveți? :pro: / :contra:

daca mergi la wanted dimineata sau seara tarziu si sunt 2 3 masini pe care le urmaresti si esti depasit numeric nu mergi daca sti ca nu faci fata
unde ai pomenit sa mergi 1 vs 5 sau 10
dar daca iti dai repair faci fata ?

contra

FBI nu renunta nici daca suntem 200 vs 1 la 5 dim.

Sugestia asta nu e doar despre wanted...mai multi playeri nu au fost de acord,unii mai facem si stunt-uri...exersam si ne trebuie acel repair,oricum nu facea nimeni non fp cu el la wanted.Tu ca suspect trebuie sa scapi de noi,nu ai tu treaba daca suntem reparati sau nu sa fim sinceri acu.

ImageImageImage

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 11:21 pm

Membru
Membru

pro

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 11:21 pm

Membru
Membru

:pro:

PostPosted: Tue Aug 06, 2019 11:27 pm

Membru
Membru

mi se pare aiurea sa putem sa dam repair cand suntem in spatele suspectului, gen ne sparge rotile si noi reparam instant.. suspectu' neavand acces la asa ceva e cam non fp
mai de mult nu era cu repair la wanted si era ok

by Andreea

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.