Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Facțiuni » Grove Street

Post new topic Reply to topic
Author Message
PostPosted: Sun Jul 28, 2019 1:44 am

Membru
Membru

thrMinions wrote:
ANCIENT wrote:
Cam asta-i serverul mult asteptat, iau ban si nu pune dovada iar pentru ca l-am injurat pe discord imi da permanent pe server :)))))) penibil bai frate penibil

cand n-ai dovada iti cauti motiv sa banezi un om cumva

asa a sfarsit si gfzone cu staff care n-are nici o treaba si baneaza pe capete

muye r10

Member GFZone since 04.03.2012

L E G E A

gr0v3 d@ b1n3

Image

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 1:46 am

Grove Street LEGEND
Grove Street LEGEND

"Pentru jucatori."

S-a incercat frumos. N-am nimic cu R10. Inteleg ca nu-i plac nici lui amenintarile, insultele etc, dar in loc sa se lase afectat, ar trebui sa tina un creier rece si sa se comporte ca atare.

Cum s-a procedat in cazul lui Ancient e josnic, sincer. Comportament TIPIC romanesc. Asa o sa se piarda playeri si asa o sa moara GfZone iarasi.

Shame.

EDIT: Retrag anumite insulte aduse in vorbele de mai sus, nu am stiut si POV-ul lui R10. Oricum s-a discutat in Sugestii la "Joc corect." restul.

Last edited by Wrathaholic on Sun Jul 28, 2019 6:43 pm, edited 1 time in total.

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 11:51 am

SA:MP LEADER

Atata va mai certati pt un joc, sa moara jacsana

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 12:34 pm

Membru
Membru

dan un turf cu slabii aia din vla?

Member GFZone since 04.03.2012

L E G E A

gr0v3 d@ b1n3

Image

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 1:57 pm

Cu cine va certati?

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 3:51 pm

Membru
Membru

Quote:
Ancient a fost banat (nu încă dar o să îi dau lock account) pentru că a dezvăluit public niște aspecte despre mine, despre viața mea personală și în definitiv pentru că mi-a adus soția în jocul de SAMP. Eu nu am menționat nereușitele lui personale pe /o dar, dacă insiști pot să o fac. Pentru faptele lui și pentru gura spartă pe care o are nu îi mai pun nici o dovadă și îi și interzic accesul pe server.

:( ce tryst

Quote:

+1 SETH
n-ai ma ce sa le faci, sa mor eu daca nu mi-e mila de ei... daca ii vad pe strada le dau 1 leu ca sa isi ia o inghetata ca si asa e cald afara, dar nu stiu daca o sa ii gasesc pe strada ca astia sunt mici soricei ce fac scandal pe jocuri. :computer:
Pace ROMANIAAAAA :romania:

are si paco bani esti nebun ?

FACEBOOK

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 3:54 pm

Grove Street LEGEND
Grove Street LEGEND

S-au facut golanii mari

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 6:38 pm

Grove Street LEGEND
Grove Street LEGEND

SETH wrote:
Wrathaholic wrote:
"Pentru jucatori."

S-a incercat frumos. N-am nimic cu R10. Inteleg ca nu-i plac nici lui amenintarile, insultele etc, dar in loc sa se lase afectat, ar trebui sa tina un creier rece si sa se comporte ca atare.

Cum s-a procedat in cazul lui Ancient e josnic, sincer. Comportament TIPIC romanesc. Asa o sa se piarda playeri si asa o sa moara GfZone iarasi.

Shame.

si tu ce mortii tai esti ,tigan ? " comportament tipic romanesc " . Cand va aud cu vorbele astea , traiti in filme bai baieti , auzi la ala .. a venit droopy dupa el in targoviste sa-l bata ca l-a injurat pe samp ? Vai mortii vostrii
Stati toti cu ata la pl si va jucati samp sa amenintati , prajitii pulii mele

Am exagerat putin vorbele in a treia fraza, nu am inteles 100% care a fost treaba si ce a facut Ancient (insultele personale la adresa lui R10) intre timp dupa ce a fost banat pe guns. Recunosc asta, oricum am facut un topic in "Sugestii" in care era vorba sa scapam de ura asta intre noi si sa ne jucam frumos, nu sa se insulte x cu y.

Asta la o parte, tu de ce ma insulti pe mine de morti? Cand te-am insultat eu pe tine vreodata cu ceva? Ma doare in pula sincer, nu ma afecteaza deloc, dar hai sa facem schimb de FB, Insta si ce mai vrei tu daca esti asa tare-n clanta si sa ne vedem in Bucuresti la o bere, mestere.

Tu nu stii sa scrii corect o fraza, pui spatiu inainte si dupa semnele de punctuatie, pui doua puncte ("..") in loc de trei ("...") si nu numai, esti agramat si iti permiti sa-mi comentezi mie pe forum. Se simte pana aici suferinta pe care o ai un suflet, golan mic ce esti, daca vii sa comentezi la Discutii GROVE referitor la un subiect care nu te afecteaza.

Tu nu joci cu cod, eu stiu asta, dar nici Ancient n-o face, deci cum ti s-ar parea daca si tu ai fi fost banat pe nedrept?

Iti dau o sansa sa revii cu un reply si sa-ti ceri scuze si sa promiti c-o sa fii un baiat bun de acum incolo cu un comportament adecvat.

PostPosted: Sun Jul 28, 2019 6:41 pm

Membru
Membru

Stop

PostPosted: Mon Jul 29, 2019 10:24 am

Grove Street LEGEND
Grove Street LEGEND

Vedeti ca e topicul de discutii al factiunii Grove Street

Post new topic Reply to topic