Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Modificare Cont

 


Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Sat Jan 16, 2021 6:55 pm
  

SA:MP Retired
SA:MP Retired

Joined: Sun May 12, 2019 8:12 pm
Posts: 423
Fiecare membru inregistrat pe gfzone.ro trebuie sa ia la cunostinta si sa isi asume acest regulament pe intreg forumul. Acolo unde se fac exceptii de la regula, se mentioneaza in primul post dintr-un topic.
ImageI. Reguli generale

I.1 Aveti dreptul la un singur cont pe forum, crearea mai multor accounturi va duce la stergerea celor secundare ( in functie de numarul de posturi si vechimea acestora ).
I.2 Nu va este permis sa impartiti contul cu altcineva, duce la banarea imediata a contului/conturilor daca exista dovezi concrete.
I.3 Avand in vedere legislatia actuala, va este interzis sa copiati un text sau articol ce nu va apartin daca nu ii adaugati si sursa de unde v-ati inspirat din cauza legislatiei actuale a drepturilor de autor, neconformarea de la aceasta regula va duce la stergerea postului.
I.4 Urmarim sa oferim membrilor ce se afla pe aceasta comunitate un mediu cat mai prietenos, prin urmare, comportamentele de primata, jignirile, amenintarile, cererea de informatii personale cu intentia de a face rau, mesaje cu tente sexuala se sanctioneaza incepand cu warn si terminadu-se cu ban permanent.
I.5 Este interzis sa postati mesaje in afara subiectului ( off-topic ) dupa cum va taie capul, urmeaza sa se adauge o sectiune dedicata acestui lucru unde puteti posta orice doriti, se sanctioneaza de la stergerea postului la ban pe o perioada limitata.
I.6 Nu aveti dreptul sa faceti reclama catre alte forumuri romanesti de gaming prin resurse postate, nickname, semnaturi, avatare sau sa faceti referinta la numele acestora scrise in alt mod fata de cel normal, duce la banarea contului. Exceptie: postarea unor articole cu scop informativ
I.7 Nu aveti voie sa faceti dublu post doar daca au trecut 12 ore de la ultimul post in acel topic, aveti butonul edit daca mai aveti ceva de adaugat, daca nu, asteptati ca un alt utilizator sa posteze.
I.8 Este interzis sa atasati fisiere virusate sau ce contin date cu caracter personal ( fara acordul persoanei in cauze ), se sanctioneaza cu ban.
I.9 Nu aveti voie sa va completati campurile de la profil ( "Profile" ) in bataie de joc sau cu informatii neadevarate.
I.10 Nu aveti dreptul sa pretindeti ca sunteti alte persoane, riscati sa primiti ban permanent.

II. Recomandari catre utilizatori

II.1 Daca un alt membru al forumului va provoaca, nu raspundeti cu aceeasi moneda deoarece va aduceti sanctiunea si asupra dumneavoastra, doar raportati situatia.
II.2 Forumul si conducerea nu isi asuma eventualele "tepe" primite de la alti utilizatori, avand in vedere ca este un forum de gaming, nu se fac afaceri in cadrul acestuia, deci, daca va implicati intr-o afacere cu cineva de aici, va asumati.
II.3 Utilizati functia "search" inainte de a posta un topic pentru a verifica daca nu cumva exista solutionarea problemei dumneavoastra deja.
II.4 Incercati ca atunci cand aveti nevoie de ajutor sau cand postati ceva, sa scrieti cat mai elaborat numele topicului in raport cu continutul acestuia. ( exemple de "asa nu": titlu topic: "AM NEV DE AJUTOR!!" / "PROBLEMA JOC" / "Intra aici" / "Sa citeasca B_Boy!!!!" )
II.5 Va recomandam sa evitati folosirea de coduri pe serverele comunitatii, disputele fara sens cu alti utilizatori si atacurile directe la persoane deoarece e foarte probabil ca staff-ul actual sa tina cont de trecutul vostru pe aici.III. Altele

III.1 Sanctionam incalcarile de regulament si in PM, puteti trimite dovezile unui Moderator Global pe privat si acesta va lua masuri daca este cazul.
III.2 Aveti la dispozitie functia "report" pentru orice incalcare a regulamentului si un membru al staff-ului se va ocupa de sesizarea trimisa.
III.3 Anumite sectiuni au regulamente proprii, in acel caz, va supuneti prima data regulamentului de sectiune si apoi acestui regulament.
III.4 Orice problema intampinati pe forum, trimiteti PM unui membru al grupului Administrator sau Moderator Global si acesta o sa va ajute.
III.5 Va informam ca acest regulament poate sa sufere modificari si aveti obligatia de a il verifica periodic.
III.6 Inregistrarea pe forumul nostru este acordul dumneavoastra ca o sa respectati aceste reguli cat timp activati aici.~ Orice incalcare a acestui regulament se sanctioneaza direct proportional cu tot ce scrie aici, daca exista circumstante atenuante, membrii staff-ului gfzone isi pot modifica decizia cat timp este cea corecta pentru solutionarea situatiei.

_________________
Alaturi de GFZone inca din 2010!


          Top  
 
 
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


cron
Powered by GFZONE © 2019 GFZONE Design Team