Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Aplicații Staff » Aplicații Admin

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Thu Nov 07, 2019 1:02 pm

Membru
Membru

Prenume: Vlad
Vârsta: 21
Descriere personală (minim 25 de cuvinte):Ma numesc Vlad , am 21 de ani si imi place sa ma joc samp deoarece sunt multi prieteni cu care pot comunica si pot avea o relatie de prietenie foarte stransa , sunt un baiat sincer si serios.
Nickname server: smuffy
Nickname-uri anterioare: -
Level: 10+ (se vede in poza ca nu am dat buylevel)
Experiență SAMP: 10 ani
Funcții anterioare: Helper 1
Povestea mea pe GFZONE (minim 50 de cuvinte): Totul a inceput prin 2010 cand o gasca de la mine de la bloc a inceput sa joace acest joc , si am zis sa incerc si eu si m-am apucat si mi s-a parut foarte wow , m-am atasat de acest joc dar in pricipal de acest server care am inceput sa imi gasesc foarte multi prietenii din diferite orase , din toti prietenii mei de la bloc cu care am jucat , mai este doar 1 singur si inca ne jucam pe acest server minunat , deoarece este ca un hobby pentru noi si incercam sa aduce mai multi jucatori sau playeri care sa isi gaseasca timpul liber pe server-ul minunat.
Îmi doresc acest grad pentru că (minim 50 de cuvinte): Imi doresc acest grad deoarece, vreau sa ajut STAFF-ul si nu numai , vreau sa ajut in orice are legatura despre server , sunt dispus sa si donez lunar daca se poate sa ajut cu orice , si vreau sa demontrez seriozitatea mea in staff si activitatea si poate pe viitor sa avansez daca desigur se vede prestatia mea pe acest server.
Poza /stats: https://imgur.com/a/JozrY7L

PostPosted: Thu Nov 07, 2019 7:31 pm

LEGEND
LEGEND

Respins, ai primit banguns. Avem nevoie de oameni care sa prinda codati, nu de codati.

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.