Board index » GFZONE NEWS » Sport

 


Post new topic Reply to topic
Author Message
 Post subject: Alte sporturi
PostPosted: Tue Oct 08, 2019 1:54 am
  

User avatar
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon May 06, 2019 6:13 pm
Posts: 1116
Location: Unde soarele răsare doar dacă-l plătești
Toate știrile privind alte sporturi le veți găsi aici.

_________________
Image

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.


          Top  
 
 Post subject: Re: Alte sporturi
PostPosted: Mon Oct 14, 2019 9:23 pm
  

SA:MP LEADER
SA:MP LEADER

Joined: Thu Aug 29, 2019 1:19 am
Posts: 241
GFZONE
News Alte Sporturi




Aici veti gasti toate stirile/noutatile din categoria ( Alte Sporturi )


Tenis



Fenomenul Gauff! Americanca în vârstă de 15 ani a câștigat primul titlu WTA al carierei!

Cori Gauff este cea mai tânără câștigătoare a unui turneu WTA în ultimii 15 ani. Americanca în vârstă de 15 ani a învins-o, duminică, în finala turneului de la Linz, pe fostul număr 5 mondial, Jelena Ostapenko, scor 6-3, 1-6, 6-2, trecându-și astfel în CV primul titlu al carierei în circuitul profesionist.

Gauff avea doar șase luni când WTA-ul înregistra ultimul trofeu câștigat de o sportivă mai tânără. În octombrie 2004, cehoaica Nicole Vaidisova se impunea la Tașkent, în Uzbekistan, la 15 ani și 4 luni, anunță WTA.



Roger Federer îi dă replica lui Gerard Pique: „Nu îl cunosc, așa că nu știu ce trebuie să vorbim”

Roger Federer îi dă replica lui Gerard Pique, în legătură cu schimbarea formatului Cupei Davis. Fundașul Barcelonei este investitor al prestigiosului eveniment sportiv și a declarat, recent, că l-a contactat pe tenismen pentru a discuta despre schimbările din turneu.


Roger Federer nu crede că va mai participa la Cupa Davis

În ceea ce privește participarea sportivului la noul format al turneului, acesta a spus: „Am pus o grămadă de energie în Cupa Davis de-a lungul anilor, trebuie să vă spun. Am jucat numeroase partide, a fost foarte mult de muncă. A fost un vis devenit realitate în 2014. Nu m-am retras oficial de la Cupa Davis, așa că nu știu ce să vă spun. Poate? Mai degrabă nu decât da. Îmbătrânesc și am alte lucruri pe care mi-aș dori să le fac și locuri unde mi-aș dori să ajung să joc. Pe de altă parte, am o soție și patru copii, pur și simplu nu pot fi pretutindeni. Cupa Laver este o prioritate și nu e ca și cum am de gând să îmi aglomerez programul”, a mai spus sportivul.


Compliment superb pentru Simona Halep de la o contestatară vehementă. În trei ani și-a schimbat optica radical

Italianca Sara Errani, fostă finalistă la Roland Garros, a oferit un amplu interviu pentru Punto de Break, ea având cuvinte superbe la adresa Simonei Halep.

„Îmi place să le urmăresc pe Carla Suarez Navarro și pe Simona Halep, deoarece mizează mult pe strategie. Celelalte jucătoare fac mai multe lovituri câștigătoare – da! Dar eu prefer să văd mai multă tactică și nu puncte câștigate prin serviciu„, a declarat Errani, la rândul său o jucătoare de statură mică, nevoită mereu să găsească soluții alternative pentru a rezista pe teren în dueluri cu rivale mai puternice și mai înalte.

1,68 m are Simona Halep, la fel ca unul dintre idolii săi, belgianca Justine Henin.

3 victorii în 4 meciuri directe a adunat Simona Halep în fața Sarei Errani. Italianca s-a impus la Miami în 2013, 6-1, 6-0, apoi românca nu a mai cedat set. Ultimul meci direct dintre Halep și Errani a avut loc în 2015, la Toronto.



Gimnastica



Simone Biles, MVP-ul CM de gimnastică de la Stuttgart. Americanca a pulverizat două recorduri absolute

Simone Biles este MVP-ul Campionatelor Mondiale de gimnastică de la Stuttgart, americanca reușind, cu cinci medalii de aur, să corecteze două recorduri absolute într-unul dintre cele mai dificile sporturi ale lumii.

În vârstă de doar 22 de ani, Biles a corectat recordul mondial pentru cele mai multe titluri mondiale câștigate în carieră – 19 (record și pentru întrecerea feminină, și pentru cea masculină), dar și pentru numărul total de medalii obținute la CM – 25.



Hochei


Fabulos! Petr Cech a debutat în hochei și a fost ales omul meciului. Portarul a fost decisiv la loviturile de departajare VIDEO

La 37 de ani, Petr Cech se bucură din plin de hochei. Duminică seara, cehul a debutat la profesioniști și a reușit să devină omul meciului Guildford Phoenix – Swindon Wildcats, scor 3-2, după executarea loviturilor de departajare.
Petr Cech, fostul portar de la Chelsea şi Arsenal, retras din activitatea de fotbalist în acest an, a devenit jucător de hochei al echipei britanice Guildford Phoenix în urmă cu câteva zile.
Duminică seara, Cech a debutat la profesioniști, în liga a patra engleză, și a salvat două lovituri de departajare, care i-au adus victoria echipei sale, după ce în timpul regulamentar scorul a fost 2-2.


Handba


Aventura europeană s-a terminat pentru Poli Timișoara! Deținătoarea Cupei României, eliminată din preliminariile Cupei EHF .

Poli Timișoara a pierdut cu 29-26 returul de la Atena cu Olympiacos Pireu și, astfel, alb-violeții părăsesc Cupa EHF după turul II preliminar, în care s-au calificat direct. În tur, bănățenii au bătut campioana Greciei cu mare efort, cu 31-29. În partida din Elada, elevii lui Pero Milosevic au dominat clar prima repriză, însă grecii au revenit în forță în a doua jumătate a partidei și nu au mai putut fi opriți.
La Poli au jucat Antonio Pribanic și Marius Sadoveac, reveniți după accidentări. Interul a făcut diferența la multe faze cu aruncarea sa în forță. În formă a fost și Ludovic Varo, în prima repriză, și cum Poli a gestionat foarte bine atacurile poziționale. Cu un joc sigur, Poli a reușit să se instaleze destul de rapid la conducere.


Ciclism


Șocant! Cum arată piciorul unui sportiv după 10 luni de suspendare din cauza dopajului.

Rutierul echipei Adria Mobil, Janez Brajkovic (35 de ani), a publicat o fotografie cu piciorul său stâng, la 10 luni după ce a fost prins dopat și a primit o interdicție de a mai concura.

Slovenului i-a expirat penalizarea, iar weekend-ul trecut a luat startul în Turul Croației, nu înainte de a publica o imagine greu de privit pe Instagram. Rutierul a dorit să facă public modul în care arată piciorul său, în urma repausului forțat.
În ianuarie, Janez Brajkovic a primit o interdicție de 10 luni, după ce a fost depistat pozitiv, rezultatele arătând un exces de methylhexaneamină. Totuși, Brajkovic a concurat până în iulie, dar rezultatele sale au fost anulate ulterior.

Înainte de a concura la profesioniști, Brajkovic a devenit campion mondial la U23 TT.

_________________
NIMIC DE VAZUT AICI


Image

Image


          Top  
 
 Post subject: Re: Alte sporturi
PostPosted: Fri Nov 15, 2019 9:39 pm
  

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

Joined: Sun May 12, 2019 8:12 pm
Posts: 180
SCM RM. VÂLCEA - BREST // Ultima strigare! Campioana României joacă un meci decisiv pentru calificarea în faza grupelor principale din Liga Campionilor


Image


SCM Rm. Vâlcea este aproape calificată în primăvara Ligii Campionilor, având avantajul meciurilor directe cu Bietigheim, la egalitate de puncte. Numai că, vâlcencele își doresc să ajungă în faza a doua a competiției și cu puncte. Pentru asta au nevoie de un rezultat bun în disputa cu vicecampioana Franței, Brest Bretagne.

E un meci extrem de greu. Întâlnim una dintre cele mai în formă echipe. Brest, alături de Gyor, sunt singurele formații care au câștigat toate cele cinci întâlniri de până acum. Ne dorim însă să facem cel mai bun meci al nostru și să terminăm anul cu o prestație pe placul suporterilor”, a declarat antrenorul Florentin Pera.

În meciul tur, SCM Rm. Vâlcea a suferit cea mai drastică înfrângere din istoria echipei, 24-37. „Meciurile următoare au dovedit că a fost o întâmplare, că am prins una dintre acele zile în care nimic nu-ți iese. Cel mai mult regret faptul că nu am reușit un rezultat bun cu Buducnost. Am avut șansa, am condus până în ultimele minute”, spune Pera.

Redutabilă pe teren propriu, campioana României e capabilă de o surpriză în ultimul meci al grupei. „Punctele sunt importante, e clar că și ele vin să le câștige, dar eu am încredere că vom arăta de ce suntem capabile cu adevărat. E ultimul meci în 2019 și știm că ultima impresie contează întotdeauna”, a încheiat tehnicianul vâlcean.

Brest a ajuns de joi la Rm. Vâlcea și și-a adus toate vedetele. Campioanele mondiale sau europene Kalidiatou Niakate, Pauline Coatanea, Pauletta Foppa, golgeterul sloven Ana Gros, portarul danez Sandra Toft sau centrul suedez Isabelle Gullden, fosta jucătoare a CSM București. Brest are o serie incredibilă în toate competițiile, având 14 victorii, un egal și o singură înfrângere.

11 jucătoare

de la SCM Rm. Vâlcea vor fi prezente la Mondialul din Japonia: Dumanska, Ciucă, Florica, Zamfirescu, Băcăoanu (România), M. Lopez, M. Gonzalez, Alicia Fraga (Spania), Liscevici, Treifunovici (Serbia), Batinovici (Muntenegru)

CLASAMENT GRUPA C

Echipă Meciuri Golaveraj Puncte

1. Brest Bretagne 5 175-146 10
2. Buducnost 5 134-129 6
3. SCM Rm. Vâlcea 5 125-139 2
4. BBM Bietigheim 5 143-163 2



sursa: https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/scm ... 83012.html

_________________
Alaturi de GFZone inca din 2010!


          Top  
 
 
Post new topic Reply to topic



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


cron
Powered by GFZONE © 2024 GFZONE Design Team