Board index » GFZONE NEWS » Sport

 


Post new topic Reply to topic
Author Message
 Post subject: Știri Liga 1
PostPosted: Tue Oct 08, 2019 1:52 am
  

User avatar
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon May 06, 2019 6:13 pm
Posts: 1116
Location: Unde soarele răsare doar dacă-l plătești
Toate știrile privind Liga 1 Romania le veți găsi aici.

_________________
Image

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Wed Oct 16, 2019 12:19 am
  

SA:MP LEADER
SA:MP LEADER

Joined: Thu Aug 29, 2019 1:19 am
Posts: 241
GFZONE
Stiri Liga 1


Anunțul FCSB legat de starea de sănătate a lui Man! ”Perla” lui Becali va reveni mai repede! Comunicatul FRF

Narcis Răducan a oferit ultimele detalii despre starea de sănătatea a lui Dennis Man. Directorul sportiv de la FCSB a anunțat că tânărul internațional ar putea reveni în 2-3 săptămâni pe teren. Totuși, acesta va fi nevoit să poarte o mască de protecție pentru o perioadă.

”Le cerem fotbalistilor să se sacrifice, să se bage cu capul în contre. Asta a făcut Man. A închis ochii și a încercat să joace o minge, conștient fiind că portarul venea cu o forță la fel de mare și cu viteză. Din fericire nu s-a întâmplat ceva mai grav. El mi-a zis că a dorit să joace, nu a fost obligat.

Astra Giurgiu riscă insolvenţă pentru o datorie de peste 600.000 de euro. Prima decizie a instanţei

Astra Giurgiu riscă insolvenţa! Astăzi a avut loc o înfăţişare la tribunal în cazul procesului intentat echipei patronate de Ioan Niculae de SC Gheorge Ştubeanu SRL, societatea care deţine hotelul unde face grupare din Giurgiu cantonamentele. Firma care deţine hotelul aflat la 3 km de oraşul bulgăresc Ruse solicită insolvenţa Astrei din cauza unei datorii foarte mari.

Din informaţiile GFZONE Sports se pare că e vorba despre circa 3 milioane de lei, adică peste 600.000 de euro!

Suma ar fi adunată în perioadele în care echipa a fost cazată în Hotel Sud.
Plăţile au tot fost amânate până s-ar fi ajuns la această sumă.


Comunicat de ultimă oră al LPF despre VAR! Ce sistem se va adopta și cine va suporta costurile

Reprezentanții LPF și FRF au avut luni, 14 octombrie, o ședință comună de cooperare cu FIFA și IFAB privind implementarea sistemului VAR în România. În urma întâlnirii s-a decis ca Federația și Liga să împartă costurile, iar sistemul VAR să fie folosit atât în Liga 1, cât și în Cupa României.

Reprezentanții celor două instituții care conduc fotbalul românesc au ajuns la concluzia că cel mai fiabil sistem VAR, pentru România, este cel bazat pe unități mobile.

”Luni, 14 octombrie 2019, în cadrul ședinței comune de cooperare cu FIFA și IFAB, s-au stabilit în detaliu pașii pe care fiecare autoritate, implicată în procesul de implementare a sistemului VAR în Liga 1, trebuie să îi urmeze.

”Începând cu sezonul competițional 2020-2021, LPF va implementa sistemul de arbitraj video la meciurile disputate în cadrul competiției Casa Liga I”, anunță LPF.

Pentru fanaticii din liga 1, nu uitati de meciurile care se apropie >>

Liga 1, et. 13: Dinamo - Gaz Metan Mediaș (vineri, 18 octombrie, ora 20:30, Digi Sport 1), CFR Cluj - Universitatea Craiova (sâmbătă, 19 octombrie, ora 20:30, Digi Sport 1)

Handbal, Liga Campionilor: CSM București - Perla Lublin (sâmbătă, ora 18:00, Digi Sport 1) și Buducnost - Râmnicu Vâlcea (sâmbătă, ora 20:00, Digi Sport 2).

_________________
NIMIC DE VAZUT AICI


Image

Image


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Mon Oct 21, 2019 12:32 am
  

SA:MP LEADER
SA:MP LEADER

Joined: Thu Aug 29, 2019 1:19 am
Posts: 241
Salut, GFZONE a revenit cu stiri noi din Liga 1




"E frustrant, sunt al nu ştiu câtelea pe post".

Adi Popa, primul jucător de la FCSB care se revoltă --

Chindia - FCSB 1-2

Adrian Popa a fost decisiv pentru FCSB în meciul cu Chindia Târgoviște, din etapa a 13-a, după ce a centrat la golul victoriei, marcat de Gnohere, iar la final a răbufnit. Micuțul mijlocaș nu mai suportă să fie rezervă.


"Nu e o situaţie prea plăcută, este foarte frustrant să ştiu că sunt al cincilea, al şaselea, al şaptelea sau al nu ştiu câtelea pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să-mi văd de treabă, să intru bine şi să ajut echipa cum pot eu.

Vă daţi seama că e foarte greu să te motivezi când ştii că te-ai antrenat bine şi să lustruieşti banca etapă de etapă, dat asta e situaţia, mă adaptez, încerc să rămân acelaşi, să mă pregătesc cât mai bine, să mă feresc de accidentări şi să dau un randament cât mai bun pentru mine în primul rând, şi dacă voi face bine, ci siguranţă voi ajuta şi echipa, ca şi astăzi.

Cum să-mi convină postura asta? Dar îmi asum, e decizia ea, îmi asum decizia luată. Nu m-am așteptat la asta, dar nu am ce să mai fac acum. Până la vară trebuie să rămân serios, să mă feresc de accidentări şi, cât intru pe teren, 5-10-15 minute, să o fac cât mai bine, să arăt că sunt un jucător bun şi să demonstrez că, atunci când sunt ţinut pe bancă, e nemeritat. Atât îmi rămâne de făcut", a spus Adi Popa.


Cu toate că Dennis Man a fost indisponibil, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă l-a preferat, în locul lui Adi Popa, pe Moruțan, care nici măcar nu se antrenase suficient după o accidentare suferită la echipa națională, iar asta s-a văzut în prima repriză a meciului cu Chindia, când nu a avut prea multe realizări. Drept urmare, Moruțan a fost schimbat la pauză, când a intrat Popa.

Adi Popa, cel mai bine plătit jucător de la FCSB, are un salariu uriaș !

Popa a fost cumpărat de Reading în ianuarie 2017 pentru 600.000 de euro de la FCSB și a fost împrumutat în primul sezon la Al Taawon (Arabia Saudită). Ulterior, a revenit la echipa din Championship, însă a fost din nou împrumutat, de data aceasta la Ludogorets, pentru care a strâns 10 meciuri stagiunea trecută.

[*]20.000 de euro pe lună acoperă FCSB din salariul lui Adi Popa la Reading. Astfel, e cel mai bine plătit jucător de la FCSB.

[*]În acest sezon, Adrian Popa (31 de ani) a jucat în 6 meciuri oficiale pentru FCSB, dintre care în 3 a fost titular și a marcat un gol.

[*]7 trofee a cucerit Popa cu FCSB între august 2012 și ianuarie 2017


Aici inchei de această dată, voi reveni cu alte noutăti in scurt timp din Liga 1


Nu uitati de meciurile ce se apropie :

Fotbal, Europa League, et. 3: Rennes - CFR Cluj (joi, 24 octombrie, ora 22:00, Digi Sport 1)

Fotbal, UEFA Champions League, et. 3: Atletico Madrid - Leverkusen ( marți, ora 19:55, Digi Sport 1) și Galatasaray - Real Madrid (marți, ora 22:00, Digi Sport 1)

_________________
NIMIC DE VAZUT AICI


Image

Image


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Wed Nov 13, 2019 1:34 am
  

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

Joined: Sun May 12, 2019 8:12 pm
Posts: 180
Stadionul Dinamo e sută la sută în posesia Statului! El poate fi demolat şi reconstruit, dar cineva nu a vrut!


Image

Fanii formaţiei din Ştefan cel Mare sunt obligaţi să asiste la partidele alb-roşilor pe o structură antică.
De-a lungul ultimilor ani, au circulat numeroase variante cu privire la numele celor care blochează demolarea şi reconstruirea arenei: Ionuţ Negoiţă, Nicolae Badea sau CS Dinamo.

Echipa de investigaţii a ProSport a intrat în posesia unor documente explozive care dovedesc că stadionul Dinamo e sută la sută în posesia Statului şi că acolo, dacă nu ar exista interese la nivel înalt, s-ar putea ridica o construcţie modernă, la standarde europene.

MAI solicita în 2017 dizolvarea acordului cu societatea lui Nicolae Badea

Situaţia stadionului Dinamo pare una extrem de complicată, dar actele pe care le vom prezenta vor face lumină în cel mai controversat subiect pentru susţinătorii “câinilor”. Contextul întregului scandal legat de modernizarea actualei arene Dinamo începe în 2017, când MAI, prin vocea ministrului Carmen Dan, solicită ACS FC Dinamo Bucureşti, aparţinând lui Nicolae Badea, să renunţe la parteneriatul pe durată nedeterminată pe care îl avea cu CS Dinamo.

„Ministerul Afacerilor Interne a făcut, face şi va face toate demersurile pentru ca Stadionul Dinamo să fie reabilitat. Există un contract de asociere, numărul 2640 din 2002, în baza unor Hotărâri de Guvern emise în anii 2000 şi 2002.

Acest contract este încheiat între CS Dinamo şi Asociaţia Club Sportiv FC Dinamo Bucureşti (n.r. – aparţinând fostului finanţator al grupării de fotbal, Nicolae Badea). În baza acestuia, i se oferă ACS FC Dinamo Bucureşti dreptul de folosinţă comună pe o durată nedeterminată a Stadionului Dinamo aflat în administrarea CS Dinamo.

Această situaţie juridică actuală face imposibilă investiţia pe care Compania Naţională de Investiţii (CNI) ar putea să o facă la stadion, dacă acesta ar fi grevat de astfel de sarcini. În momentul de faţă, apreciem că singura soluţie pentru realizarea investiţiei la stadion o reprezintă cedarea de către ACSFC Dinamo a tuturor sarcinilor care grevează stadionul Dinamo.

Noi am făcut propunere, un act adiţional, prin care dânşii să cedeze dreptul de folosinţă asupra stadionului. Pentru că acest drept de folosinţă nu trebuie să prejudicieze sub nicio formă dreptul de proprietate al statutului şi de administrare al MAI, prin CS Dinamo„, declara la acea vreme ministrul Carmen Dan.

Guvernul dă o hotărâre prin care trece tot ce era în domeniul privat al statului în domeniul public!
Prima mutare care loveşte crunt în planurile celor care au dorit blocarea construcţiei noului stadion Dinamo vine pe 30 august 2017, atunci când Guvernul dă o hotărâre prin care trece numeroase imobile aflate în administrarea MAI şi a CS Dinamo Bucureşti (spre exemplu magazinul Red Dogs, casele de bilete, zona de birouri etc.) din domeniul privat al statului în domeniul public.

“Hotărârea nr. 616/2017 privind reglementarea situației juridice a unor imobile aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Clubul Sportiv Dinamo București și actualizarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului

Având în vedere prevederile art. 21 și 22 din Ordonanța Guvernului nr. 81/2003 privind reevaluarea și amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituțiilor publice, aprobată prin Legea nr. 493/2003, cu modificările și completările ulterioare,

în temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, al art. 20 din Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 863 lit. e), art. 867 alin. (1) și art. 868 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. –

Se aprobă comasarea imobilului cu nr. M.F.P. 159408 cu imobilul având nr. M.F.P. 35328, rezultând imobilul aflat în proprietatea publică a statului și în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Clubul Sportiv Dinamo București, conform datelor de identificare prevăzute în anexa nr. 1.

Art. 2. –

Se aprobă actualizarea valorii de inventar a unui imobil, proprietate publică a statului, aflat în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Clubul Sportiv Dinamo București, ca urmare a reevaluării, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 2.

Art. 3. –

Se aprobă trecerea unor părți de imobil, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 3, din domeniul privat al statului în domeniul public al acestuia și darea în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Clubul Sportiv Dinamo București.

Art. 4. –

Se aprobă înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor care alcătuiesc domeniul public al statului a părților de imobil transmise potrivit art. 3 și comasarea la nr. M.F.P. 35328.

Art. 5. –

Ministerul Afacerilor Interne își va actualiza în mod corespunzător datele din evidența cantitativ-valorică și, împreună cu Ministerul Finanțelor Publice, va opera modificarea corespunzătoare a anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 6. –

Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

PRIM-MINISTRU

MIHAI TUDOSE

Contrasemnează:

Ministrul afacerilor interne,

Carmen Daniela Dan

Ministrul finanțelor publice,

Ionuț Mișa

București, 30 august 2017.

Nr. 616”, este actul intrat în vigoare la 1 septembrie 2017 şi care a produs primul cutremur pentru cei care sistau, pe diferite căi, refacerea arenei din Ştefan cel Mare.

Au trecut doi ani şi CNI dă din colţ în colţ

Timpul a trecut, iar visul ultraşilor dinamovişti nu a prins contur. În august 2019, Compania Naţională de Investiţii a dat un comunicat prin care explica de ce nu se poate face nimic, deocamdată, în cazul stadionului Dinamo.

“Cu privire la obiectivul de investiții «Stadion nou pentru CS Dinamo Bucureşti», menționăm că pe amplasamentul actualului stadion există probleme de natură juridică care la acest moment fac imposibilă predarea obiectivului de investiții către CNI SA în vederea realizării acestuia.

De asemenea, precizăm faptul că varianta construirii noului stadion pe actuala locație a velodromului a fost studiată, însă au rezultat o serie de impedimente de natură tehnică în ceea ce privește accesul precum și evacuarea persoanelor în/din stadion dar și probleme legate de distanța față de limita de proprietate a vecinătăților.

De ce nu s-a construit nici pe Velodrom: se dă vina pe vecini!
Totodată, au fost semnalate la CNI sesizări atât ale unor asociații sportive cât și ale locuitorilor din zona limitrofă vis a vis de construirea noului stadion pe amplasamentul velodromului.

CNI, alături de toți factorii implicați în derularea lucrărilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel încât această investiție să se materializeze, însă acest lucru va fi posibil numai după clarificarea de către CS Dinamo a aspectelor de natură tehnică și juridică”, se arăta în comunicatul emis de CNI în august 2019. Reţineţi: probleme de natură juridică!

Documentele explozive care dovedesc că stadionul Dinamo e sută la sută în posesia Statului: nu sunt sarcini, conform Extrasului de Carte Funciară!
Echipa de Investigaţii a ProSport a intrat în posesia Extrasului de Carte Funciară cu privire la imobilele administrate de CS Dinamo Bucureşti, printre care şi stadionul Dinamo, iar acesta arată, la secţiunea “Înscrieri privind dezmembrămintele dreptului de proprietate, drepturi reale de garanţie şi sarcini”, că NU EXISTĂ astfel de sarcini! Concret, stadionul este sută la sută în proprietatea Statului, administrat fiind de MAI prin CS Dinamo!

Image




sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/l ... v-18943011

_________________
Alaturi de GFZone inca din 2010!


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Thu Nov 14, 2019 11:06 am
  

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

Joined: Sun May 12, 2019 8:12 pm
Posts: 180
ROMÂNIA - SUEDIA // EXCLUSIV Alt CONFLICT MAJOR iscat de Contra! L-a mințit pe Ionuț Radu și nu l-a mai convocat când portarul i-a reproșat asta!


Image
                                             



Selecționerul Cosmin Contra i-a promis portarului Ionuț Radu că-l titularizează cu Malta, în deplasare, în iunie. Nu s-a ținut de cuvânt. Nu l-a utilizat apoi nici măcar cu Insulele Feroe, la Torshavn. 

Tip cu personalitate, portarul i-ar fi semnalat civilizat lui Contra nesinceritatea și tratamentul diferit față de Ciprian Tătărușanu. Răspunsul lui Contra a fost să nu-l mai cheme cu Suedia și Spania!



La ultima „dublă” a calificărilor pentru Euro 2020, Contra a făcut un lot echilibrat, fără surprize, dar absența unui jucător a ridicat totuși semne de întrebare. Este vorba despre neconvocarea lui Ionuț Radu, portarul de la Genoa, care a dispărut discret de pe lista inițială alcătuită de selecționer.



Informații din sânul echipei naționale arată că pe axa Contra – Radu s-a construit în ultimele luni o relație cu asperități. Iar lucrurile au alunecat încă de la prima convocare a portarului sub comanda lui "Guriță". Se întâmpla la partidele din deplasare cu Norvegia (2-2) și Malta (4-0), în iunie, exact înaintea participării reprezentativei U21 la Europeanul din Italia.



EURO - Grupe // Calificari



ETAPA 9, 15 NOVEMBER 2019

România

21:45

Suedia







Contra l-a adus atunci pe Radu pentru meciurile de la Oslo și La Valletta, spunându-i că intenționează să-l titularizeze în jocul mai lejer din Malta. Asta ar fi fost și justificarea inclusiv în fața lui Mirel Rădoi, care era pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru CE și rămânea fără liderul vestiarului în zilele premergătoare turneului final.



„Guriță” nu s-a ținut însă de cuvânt, a mers pe mâna lui Tătărușanu la ambele jocuri, iar scânteia s-a aprins. Ulterior, Radu a rămas în lot și la următoarele patru întâlniri, dar faptul că n-a fost apoi folosit nici măcar cu Feroe, la Torshavn, a adâncit fisurile în relația cu selecționerul. 



Practic, Radu ar fi fost mâhnit de faptul că, în alcătuirea echipei de start, nu i se dă absolut nicio șansă, Tătărușanu fiind considerat punct de neclintit în formula lui Contra, indiferent de postura de la cluburi a celor doi (rezervă la Lyon vs. titular la Genoa), implicarea de la antrenamente sau adversar.

sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/rom ... 82875.html

_________________
Alaturi de GFZone inca din 2010!


          Top  
 
 
Post new topic Reply to topic



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


cron
Powered by GFZONE © 2024 GFZONE Design Team