Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:28 pm

LEGEND
LEGEND

V3N0m wrote:
Am asa un chef sa plimb pe cineva cu masina, abia astept sa aplic taxi.

Image

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:34 pm

Membru
Membru

cata wrote:
Jaqueline wrote:
Sa stiti ca eu chiar faceam drumuri pentru job 9 si job 4. e important skill u. Oricum economia era ok si atunci. E bine ca sunt job uri. Depinde de fiecare cum alege sa isi castige banii. Si factiunile pasnice, tot conteaza si ele. Sunt multi pasionati de Taxi si NR. Plus ca resprezinta o metoda de lansare. Inainte nah, chiar erau misto. Adica trebuia sa intri inainte intr o factiune pasnica pentru ca nu aveai lvl 8 sa intri in gang. Te initia putin si factiunea pasnica.
Deci nu sunt contra joburilor si factiunilor pasnice. Tot ar fi bine sa fii obligat ca player sa treci prin una :))

comparam un server vechi cu un server care urmeaza sa se deschida in curand. diferentele de level n-o sa fie la fel de mari, presupun ca toate vor avea acelasi nivel de recrutare sau cel mult un level diferenta intre pasnice-departamente-ganguri.
referitor la joburi si pasnice, nu a zis nimeni sa le scoata sau ca e contra lor, ci ca nu e ok sa acorzi atat de multa atentie unor asemenea chestii.
nu stiu cati din cei vechi sunt pasionati de factiunile pasnice. singurul care imi vine in minte e coco cu taxi dar iti garantez ca el nu statea acolo ca ii placea factiunea, cum am zis si mai sus. in rest, TOTI jucatorii vechi au fost membrii in ganguri/departamente/hitman.

Alexan a jucat luni de zile in license faction, ba chiar avea si admin.
Legat de taxi eu i-am propus lui bboy de vreo saptamana sa fie convertit in job, daca am fi sub 80, jucatorii se impart si n-ar iesi un joc interesant cu 2 colegi in fiecare factiune.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 8:30 pm

FBI LEGEND
FBI LEGEND

Am vazut ca s-a decis sa nu se foloseasca TeamViewer pentru controlarea de moduri sau cheats.

Cei de la Steam aveau o politica destul de interesanta cu sistemul de overwatch. Daca erai raportat des pentru cheats, ajungeai in overwatch pool unde mai multi jucatori furnizau un verdict cu privire la modul de joc al respectivului in cauza.

Ca urmare, in cazul in care jucatorii care si-au dat cu parerea sustin ca un caz anume nu e legit, celui raportat i se suspenda orice activitate in joc. Cei de la Steam nu te baneaza pentru cheats, pur si simplu ei sustin ca daca reprezinti un stil de joc toxic, agresiv(prin cheats) sau un stil de joc care deterioreaza experienta de joc a celorlalti jucatori, nu poti face parte din comunitatea respectiva.

Avand in vedere faptul ca pe gfzone va fi o comunitate stransa, eu propun sa se incerce adoptarea unui astfel de sistem.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 8:35 pm

The Triads LEGEND
The Triads LEGEND

ENJATZ wrote:
Am vazut ca s-a decis sa nu se foloseasca TeamViewer pentru controlarea de moduri sau cheats.

Cei de la Steam aveau o politica destul de interesanta cu sistemul de overwatch. Daca erai raportat des pentru cheats, ajungeai in overwatch pool unde mai multi jucatori furnizau un verdict cu privire la modul de joc al respectivului in cauza.

Ca urmare, in cazul in care jucatorii care si-au dat cu parerea sustin ca un caz anume nu e legit, celui raportat i se suspenda orice activitate in joc. Cei de la Steam nu te baneaza pentru cheats, pur si simplu ei sustin ca daca reprezinti un stil de joc toxic, agresiv(prin cheats) sau un stil de joc care deterioreaza experienta de joc a celorlalti jucatori, nu poti face parte din comunitatea respectiva.

Avand in vedere faptul ca pe gfzone va fi o comunitate stransa, eu propun sa se incerce adoptarea unui astfel de sistem.

Nu prea merge. Steam-ul e o comunitate unde cei care furnizează verdictul sunt cât de cât imparţiali, în sensul că 99,9% din ei nu au jucat cu cel pe care îl jurizează.
Ori la noi tot se mai găseşte o răutate sau invidie, ceva. Nu merge.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 8:36 pm

Membru
Membru

^ +

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 8:40 pm

FBI LEGEND
FBI LEGEND

Meyer_Lansky wrote:
Nu prea merge. Steam-ul e o comunitate unde cei care furnizează verdictul sunt cât de cât imparţiali, în sensul că 99,9% din ei nu au jucat cu cel pe care îl jurizează.
Ori la noi tot se mai găseşte o răutate sau invidie, ceva. Nu merge.

Ai dreptate.. dar in mod evident, vor fi doar cativa jucatori sau membri ai stafului care decid, oameni cerebrali sper.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 8:53 pm

Membru
Membru

Cu aia nici eu nu-s de acord fiindca s-a mai vorbit si am mai zis m dar se poate face un comitet cu oameni zdraveni si cu experienta gen ryan, ancient, level, seth etc.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 8:59 pm

LEGEND
LEGEND

moody wrote:
Cu aia nici eu nu-s de acord fiindca s-a mai vorbit si am mai zis m dar se poate face un comitet cu oameni zdraveni si cu experienta gen ryan, ancient, level, seth etc.

nu cred ca ai dat cele mai bune exemple :))

edit ideea cu echipa anticheat e buna dar oricum mereu vor fi prietenii si asta e imposibil sa nu se intample
este la fel ca adminii in ganguri. nu exista admin care sa nu baneze intai de la adversari si POATE dupa de la el.

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 9:10 pm

Membru
Membru

Scuza-ma,
Kenny, ixwizzard, shadex, kez, andyzor hai si mihai ca sa fie si de la lsv cineva..

Ca sufereau e ceva dar mereu s-au implicat cand au avut treburi cu stafful, lider helper etc.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 9:53 pm

LEGEND
LEGEND

teoretic in echipa aia tre' sa fie oameni care stiu cu codurile, nu oameni care joaca samp de 10 ani

ImageImageImage

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.