Board index » GENERAL » Sugestii, păreri, întrebări

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Thu May 30, 2019 5:04 pm

Membru
Membru

kas187 wrote:
1 modurile interzise sa nu mai fie interzise, sa ne putem juca cu orice moduri "ajutatoare" in limita bunului simt. daca eu pot sa ma intorc smecher cu infernusul, poti si tu sa-ti pui mod.
2 vw-ul la war sa ramana acelasi, sa poata faca hitmanii contracte la war, e plictiseala 1h pentru hitmani si e mai interesant, zic eu. pd, factiuni pasnice si civilii nu au voie la war, evident
3 sistemul de rob sa fie ca si cel vechi, intru in banca dau /robbank am 30s in alt vw si aia a fost, sa nu ne complicam, era lejer atunci
4 turfuri pe toata harta, nu doar in ls(asa era atunci, acum nu stiu cum e gm-ul, doar reamintesc)
5 economia sa fie la fel, infernusu' in ds sa fie tot 50kk, casele la fel ca atunci
6 sa poti intra in cladiri daca ai wanted si tu fiind cop cand ai /find pe suspect sa-ti puna cp la intrarea cladirii daca e inauntru. gen daca e in jail si dau /find pe el sa nu mi-l arate pe mapa la BB, sa mi-l arate chiar la iesire jail.
7 /find sa fie infinit, sa nu trebuiasca sa dau /find o data la 12 secunde.
8 sa nu existe skill la detectiv, sa fie direct /find infinit, sa nu se mai piarda vremea la /skill

astea sunt sugestii de termen lung, banuind ca o sa fie ceva playeri

La 2. sa fie acelasi vw doar pana ajunge in zona de war, ca altfel ar face contracte intruna, iar in zona de war sa se schimbe vw automat.

PostPosted: Thu May 30, 2019 5:49 pm

Membru
Membru

Nu mi se pare normal sa se imparta jocul in vw, nu neaparat pentru hitmani ci si pentru activitatea serverului, distractia sa spun asa. Inainte se dadea wanted pentru war, tot la war se ajutau si jucatorii intre ei, multi viitori gangsteri intrau in gang pe baza ajutorului pe care il acordau la war si tot asa, mie mi s-a parut mai fun asa decat in alt vw unde baietii se lupta dar pe server e pustiu.

Daca se vrea a fi similar cu gfzone ar trebui simplificat putin, tocmai lucrurile de mai sus care s-au vorbit de mai multi + bunul simt de care vorbeati.

PostPosted: Thu May 30, 2019 6:02 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

nu, cu schimbarea vw-ului la intrarea pe war nu e ok, apar playerii dintr-o data si nu-i observi daca tu esti pe war si ei nu.

ImageImageImage

PostPosted: Thu May 30, 2019 6:39 pm

Membru
Membru

Mi se pare o prostie sa fie war-ul in acelasi vw. Se pot trezi unii sa vina cu cu avionul si sa faca kamikaze in zona unde sunt multi mafioti. Este mai bine sa fie war-ul in alt vw. Este doar o ora, hitmanii pot lua contracte pe civili/politisti sau pe cei din factiunile pasnice.

PostPosted: Thu May 30, 2019 7:25 pm

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

E fain sa fie war ul in acelasi vw, ganditi va putin cum era inainte. Daca e in alt vw tot serverul sta afk in afara de gangsteri , asa era in ultima perioada. Si dupa war se cam termina actiunea pe sv, nu mai statea multa lume on.

PostPosted: Thu May 30, 2019 8:02 pm

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

Inainte de a deschide acest server.... coordonatorii proiectului, trebuie sa intelegeti ca samp-ul s-a cam schimbat, se prefera gamemode-urile RPG, sa se faca job, etc... sunt generatii noi ce vin din spate si vor altceva fata de ce voiam noi. Acum pentru a avea playeri trebuie sa faci promovari la nu mai stiu care youtuber si asa mai departe... e absurd dar trebuie sa ne adaptam.

Iata cateva idei personale despre ce ar fi bun pentru Gfzone:

1. In niciun caz chestia cu hitmani la war sau alte chestii... putem face astfel: Warurile din weekend sa fie in alte locatii unde pot interveni atat membrii departamentelor ( acordand wanted 3 sa zicem pentru "War Attempt" dar si hitmanii sa omoare atat cops cat si gangsterii/mafiotii ).
Nu sunt de acord cu asta fiindca sunt sigur ca alianta mai slaba s-ar folosi de contracte exact pe cei mai buni jucatori pentru a face diferenta iar asta nu e ok. Sunt de parere ca fiind gfzone, va fi DM tot timpul pe server ( sa nu uitam cum era acum 6-7 ani cand stateam toata ziua la DM pe aliante de dimineata pana seara... fara waruri, fara nimic... sa nu mai zic pe vremea cand era DonAdriano la Mafia ca warurile insemnau DM o perioada de timp si alianta ce rezista cel mai mult era considerata castigatoare in mintea noastra :)) nu-i asa ZeT? )

2. La /contract sa nu mai fie ca inainte, si anume: Daca un player are deja contract pe el, nu mai puteai adauga altul. Ei bine, propun ca atata timp cat niciun hitman nu a preluat contractul si un alt jucator doreste sa adauge pe cel care a fost adaugat o data, suma celor doua sa se adune.

Exemplu: Raiku pune 10.000$ pe JackDaniels
Vine si B_Boy si baga si el 50.000$ tot pe JackDaniels
Suma totala cand hitmanul preia contractul: 60.000$

3. Propun permiterea unui joc cat mai liber... fara reguli absurde si fara rost. Pentru limbaj sa se acorde maxim mute, nici decum warn sau ban cum au alte servere ca nu joaca nimeni. La fel si cu modurile ajutatoare, de exemplu, cruise control care este interzis pe marea majoritate sa fie permis, pe mine unul ma ajuta sa pot scrie in timp ce conduc. Deasemenea, conducerea actuala trebuie sa inteleaga si problema mentalitatii care a fost cel mai mare factor care a dus comunitatea la declin. Sa nu se mai adauge admini care se cred regi si iti dau ban pentru nimic sau ca nu le place cum le vorbesti, aceeasi problema si in cazul jignirilor usoare. Din punctul meu de vedere, este admin fiindca are o mentalitate superioara deci clar nu unul care arunca cu sanctiuni.

4. Sa nu mai existe limita aceea de transfer/pay maxim 100.000$. Sunt de parere ca fiecare jucator isi gestioneaza banii dupa bunul plac, aceea fiind munca lui. Bineinteles, sa fie ilegal atunci cand transferi bani de pe un cont pe un alt cont ce are/a avut acelasi ip.

5. La turfs/war sa se adauge si alte arme in afara de cele clasice.. sunt de parere ca macar Uzzi ( rank 4 + ) si Combat Shotgun ( rank 5 + ) ar putea fi adaugate, astfel o sa faceti jucatorii sa ramana intr-o factiune pentru mai mult timp, sa le aratati ca rank-ul chiar inseamna ceva nu doar "o piedica" pentru a ajunge co-lider sau lider sau alta functie dorita.

6. Pentru membrii retrasi din politie, fbi sau ng sa se creeze un cartier special in care sa aiba o casa oferita din partea statului pentru munca depusa. Casa sa nu poata fi vanduta doar returnata statului in cazul in care cineva isi doreste o alta casa.

7. Sistem de /achievements ( realizari ) cu diverse misiuni dar si recompense pentru jucatorii ce isi bat capul. ( pot detalia daca este cazul )

8. Sa se adauge optiunea de TV la /upgrade in case iar cei ce au aceasta optiune sa poata viziona war-urile sau turf-urile stand /spec pe un jucator al unei aliante. Sa fie functia exact cum era la CS 1.6 cand erai mort sau spectator.

9. Factiunea Medics sa aiba un sistem RPG de incendii izbucnite automat o data la ceva timp si sa fie astfel: Sistem cu HP ( ex: 1000 HP iar daca incendiul este stins cu masina sa ii scada cate 40 HP iar daca este stins cu extinctorul sa ii scada cate 20 HP ), premii in functie de cati medici participa ( depinde de cum doriti sa fie economia dar e normal ca 1 singur paramedic sa aiba castig mult mai mare decat o echipa de 4 sau mai multi de 4 ! deoarece implicit si timpul de stingere e altul )

10. Adaugarea unui bonus dupa 4 paydayuri petrecute in joc ( de exemplu: /spin sau /luck ): Jucatorii vor trebui sa mearga intr-o locatie amenajata special ( spre exemplu: Chilliad / Plaja LS / etc ) iar dupa cele 4 payday petrecute in joc vor putea tasta /spin care le va da un premiu random.

11. Primarul sa fie ales printr-un vot unic si secret. Acesta sa aiba mandatul de o luna si sa aiba datoria sa organizeze cat mai mult evenimente pe server iar poate pe viitor sa fie privit ceva mai bine pentru functia de helper. Sa se faca topic pe forum cu alegeri la factiunea primariei unde fiecare jucator isi voteaza favoritul dintre candidati ( acestia depun aplicatii catre coordonatorul liderilor )

12. Primarul sa se ocupe de salariile saptamanale de pe server si sa le dea la aceeasi ora in aceeasi zi in toata perioada lunii.

13. Adaugarea unei comenzi /furniture pentru proprietarii de case. Dupa tastarea comenzii /furniture vor avea la dispozitie 2 variante:
1. Interior objects
2. Exterior objects

Acolo vor avea o lista cu obiecte disponibile din San Andreas pentru a isi modifica interiorul/exteriorul casei. Sa fie o limita de maxim 15 obiecte afara + 15 in casa pentru a nu crea delay/altele. Stiu ca ai foarte multe variante de obiecte pentru a adauga incepand cu gardulete, copacei si terminandu-se cu scari si plancarde.

14. Scoaterea bizz-urilor de tip Burger & Shot / Cluckin' Bell pentru a sporii activitatea factiunii Medics.

15. Sa se modifice seiful putin, si anume:
Inainte seiful era personal iar acum propun sa il faceti pentru factiune iar orice membru sa aiba acces sa depoziteze mats/drugs/bani dar doar rank 4+ sau rank 5+ sa aiba acces sa le scoata.

16. Ma gandeam daca ati putea adauga ( macar la waruri si turf ) un sistem prin care atunci cand un gangster/mafiot este omorat sa cada din el o inima ( +20 heal ), o arma pe care acesta o avea la el ( cu un anumit numar de gloante ) si o bacnota ( o suma de bani ) iar cel ce intra primul in acestea sa le colecteze si sa le primeasca.

17. Sa se adauge "Happy Hours" in fiecare seara la care jucatorii conectati sa primeasca payday dublu.

18. Joburile sa fie cat mai dezvoltate, am eu un gamemode RPG bun in calculator ( actualizat pe 2019 ) care contine niste sisteme de joburi ce ar face furori. Trebuie doar sa pot lua legatura cu voi in afara forumului, va pun asta la dispozitie pe gratis si va garantez ca absolut niciun server nu are.

19. Factiunile Police Departament, Federal Bureau of Investigation si National Guard sa aiba:
PD: - o brigada speciala ( de la rank 2 + ) ce se ocupa strict de rutiera ( ma gandeam ca poate adaugati amenzi/confiscarea licentei pentru NOS / amenzi pentru faruri / amenzi pentru depasirea limitei de viteza in anumite ore )
- o brigada speciala ce se ocupa de interventii rapide ( SIAS sau SWAT ) ( rank 4 + )
FBI: - o brigada antidrog care se ocupa strict de capturarea traficantilor si de oprirea traficului ( DIICOT sau DEA ) ( rank 3 + ) - detaliez daca o sa fie cazul
- o brigada speciala ce se ocupa de interventii rapide ( ATF ) ( rank 4 + )
National Guard: - o brigada speciala ce se ocupa strict de capturarea traficantilor de arme si de oprirea traficului de materiale ( Coast Guard ) ( rank 3 + )
- o brigada speciala ce se ocupa de interventii rapide ( Seal ) ( rank 4 + )

20. Sa se adauge comanda /forcetie pentru gangsteri/mafioti care sa il bage automat pe cel asupra caruia se exercita in masina dar cu conditia ca acesta sa nu se afle intr-un alt vehicul.

La rank 3 sansa de succes sa fie de 30%, la rank 4 sansa de succes sa fie de 50%, la rank 5 sansa de succes sa fie de 70% iar la rank 6 sansa de succes sa fie de 80%.
Daca comanda /forcetie esueaza, cel ce a exercitat sa primeasca wanted 3 pentru "Tie Attempt"

Cam atat pentru moment, am foarte multe idei ce pot dezvolta serverul insa trebuie mai intai sa vad gamemode-ul si sa vad ce lipseste. Nu merge asa pe "oarba".

PostPosted: Thu May 30, 2019 8:28 pm

Membru
Membru

Propun sa se adauge limitator privind timpul in care stai afk. Gen stai afk mai mult de 4h, kick. Astfel v-om putea inlatura fenomenul de "mining" si v-om incuraja activitatea, munca, etc. Iar intervalul de 4h eu zic ca-i chiar ok. :pro: :contra: ?

*** Infernus Club member from 25.07.2019 ***

*** The Triads member from 12.09.2019 ***

PostPosted: Thu May 30, 2019 8:47 pm

LEGEND
LEGEND

eMPyEM wrote:
Mi se pare o prostie sa fie war-ul in acelasi vw. Se pot trezi unii sa vina cu cu avionul si sa faca kamikaze in zona unde sunt multi mafioti. Este mai bine sa fie war-ul in alt vw. Este doar o ora, hitmanii pot lua contracte pe civili/politisti sau pe cei din factiunile pasnice.

PostPosted: Thu May 30, 2019 8:58 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

baieti, e gfzone, nu e rpg...fara uzi, fara combat, fara tec9 si fara kick pentru afk
departamentele se vor ocupa ca deobicei pd w1+ fbi w3+ si ng w4+
joburile sa ramana la fel, cat mai simple, si-asa nu se omora nimeni pe joburi. bani faceai in hitman/pd si din dm-uri castigate, rob-uri, etc nu intru sa stau sa fac job sa-mi iau infernus, intelegi ce zic?
hai sa nu ne complicam degeaba...cum era inainte era frumos, nu cu seif si sa stai la rank ca sa poti sa retragi...lasa-l personal
nu-mi plac deloc sugestiile alea de mai sus, jackdaniels...ai venit cu sugestii de pe blackgun si rpg-uri :))

ImageImageImage

PostPosted: Thu May 30, 2019 9:43 pm

Membru
Membru

Si eu zic la fel, Jack Daniels sugestiile nu sunt rele dar nu pentru serverul asta. Totusi noi vrem sa ne jucam pe serverul pe care am mai activat cum era el odata, si cand zic odata ma refer si la war. Cineva de mai sus spunea ca trebuie sa ne supunem vremurilor si ca vin altii din urma care sunt deja obisnuiti in stilul asta. Sunt multi care nu au jucat asa incat sa vada cum e si cred ca majoritatea serverelor care au war in alt vw sunt copii de pe gfzone, restul serverelor(comunitatile ramase in viata) nu au asa ceva..nici nu prea e logic iar eu unul prefer sa vad jucatori pe server nu sa ne impartim spre ex afk si altii cativa in vw serverului, event alt vw, war alt vw :))))

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.