Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Mon Jun 17, 2019 10:46 am

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

sa nu aiba voie adminul care te-a banat sa-ti inchida cererea de unban / sa nu aiba voie adminii sa-ti inchida cererea de unban pana nu ceri tu lucrul asta, de multe ori pateam sa fac cerere si sa mi iau tc fara sa postez, si dupa faceam alta cerere cu filmarea mea si luam unban. daca nu are filmare / nu are ceva bun de zis sa se dea tc, dar pana atunci nu

ImageImageImage

PostPosted: Mon Jun 17, 2019 11:18 am

The Mafia LEGEND
The Mafia LEGEND

- cruise control sa fie un mod permis, nu incurca deloc
- sanctiunile pentru limbaj sa conste doar in mute ( chiar si impotriva staffului ) ca apoi iar se vor pierde player cu player
- in gang/mafie sa nu fie obligatorie prezenta war de war din regulament ( cum e pe alte servere, sa se dea un fw pe fiecare seara de absenta nemotivata ); daca liderul impune asta e ok fiindca din 6 factiuni poti sa gasesti un lider altfel
- sustin ce au zis baietii mai sus, de preferat, sa ai tu bboy ultimul cuvant la reclamatii admini / cereri unban in permanenta ca sa judeci corect si impartial fiecare faza
- regulamentul sa fie updatat in permanenta atunci cand sunt schimbari
- sa nu mai fie acea limita cu 100.000$ maxim la transfer insa sa nu ai voie sa iti transferi bani de pe un cont pe altul ( daca iti apartin amandoua ), sa se sanctioneze cu banii pe 0 + ban 3 zile
- sa ai voie cu maxim 2 cohturi, cine este prins cu mai multe, sa primeasca /lockacc

PostPosted: Mon Jun 17, 2019 11:25 am

LEGEND
LEGEND

JackDaniels wrote:
- cruise control sa fie un mod permis, nu incurca deloc
- sanctiunile pentru limbaj sa conste doar in mute ( chiar si impotriva staffului ) ca apoi iar se vor pierde player cu player
- in gang/mafie sa nu fie obligatorie prezenta war de war din regulament ( cum e pe alte servere, sa se dea un fw pe fiecare seara de absenta nemotivata ); daca liderul impune asta e ok fiindca din 6 factiuni poti sa gasesti un lider altfel
- sustin ce au zis baietii mai sus, de preferat, sa ai tu bboy ultimul cuvant la reclamatii admini / cereri unban in permanenta ca sa judeci corect si impartial fiecare faza
- regulamentul sa fie updatat in permanenta atunci cand sunt schimbari

-cruise control e inutil pe godfather
-nu prea vad de ce ti-ai permite sa jignesti un membru al staffului
-da, e ok sa nu fie obligatoriu warul dar totusi tre' pus ceva de genu 'vii la X din Y waruri pe saptamana'
-nu cred ca are bboy experienta in coduri, cat era el admin nu exista altceva in afara de renko. cred ca am mai spus pe undeva, tre' pusa o echipa de cativa oameni pusi special sa se ocupe de coduri/codati.
toata lumea spune de faza asta cu 'sa vina mai multi admini cu pareri' desi ei nu se gandesc ca 1/10 admini se pricep la coduri.
sunt multi de aici care au jucat pe comunitatea lu arthur, una cu staff de cacat rau de tot. acolo cereai parerea unui alt admin, venea si zicea ce spunea si cel care a dat banul pentru ca nu aveau habar cum arata un cod, nu stiau ce inseamna c-bug/c-shot
TL:DR: pUnEtI oAmEnI cApAbIlI

ImageImageImage

PostPosted: Mon Jun 17, 2019 11:34 am

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

eu as zice sa se faca o echipa din playeri normali care stiu cum e treaba cu codurile, fara sa fie avantajati pe server cu vreun acces care sa-si dea cu parerea la filmari facute de admini inainte sa baneze playerul
cum a zis si cata, fara suparare dar nu aveti o treaba cu codurile din 2018-19

ImageImageImage

PostPosted: Mon Jun 17, 2019 11:36 am

LEGEND
LEGEND

cel mai probabil in staff o sa fie fbiu de pe gfz, deci nu stiu cata experienta au oamenii aia cu codurile, poate ma insel

ImageImageImage

PostPosted: Mon Jun 17, 2019 11:47 am

Membru
Membru

kas187 wrote:
eu as zice sa se faca o echipa din playeri normali care stiu cum e treaba cu codurile, fara sa fie avantajati pe server cu vreun acces care sa-si dea cu parerea la filmari facute de admini inainte sa baneze playerul
cum a zis si cata, fara suparare dar nu aveti o treaba cu codurile din 2018-19

Nu exista, pe gfzone mereu au fost tovarasii, cum nici un jucator curat nu a fost.

PostPosted: Mon Jun 17, 2019 12:01 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

n-au fost jucatori curati? pe bune?

ImageImageImage

PostPosted: Mon Jun 17, 2019 12:05 pm

Membru
Membru

x/50?

PostPosted: Mon Jun 17, 2019 12:08 pm

LEGEND
LEGEND

au fost putini dar au fost

ImageImageImage

PostPosted: Mon Jun 17, 2019 12:23 pm

Membru
Membru

awarn pt adminii care au dat ban pt cod si nu a fost :)

Image

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.