Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: Reclamatie DELiR
PostPosted: Mon Aug 05, 2019 11:16 am

Membru
Membru

Nickname: kNr.
Nickname reclamat: DELiR
Funcția: Helper
Descriere situație: Salut! Era o zi obisnuita in LS, soarele stralucea, pasarelele ciripea...
Sa trecem la subiect: Domnul DELiR, caruia ii sarut 'manusitile' de domn ce e el mi-a dat mute draga Doamne pentru ad aiurea..OK
Regulamentul zice
"2.Anunturile publice sunt cele referitoare la:
-
-
-
-
- incurajarea utilizarii unui serviciu din joc(taxi, medic, etc..)
3. Anunturile care nu se afla in categoria de mai sus sunt strict interzise si sanctionabile:
prima abatere: mute 15 minute/kick
....
....
4. Este interzisa utilizarea unui limbaj vulgar/ licentios in anunturile publice:
prima abatere: mute 60-120 minute
.... "
In opinia mea anuntul "sunati bai la taxi sa mancam si noi o paine :)) " nu contine nici jigniri nici limbaj licentios dupa cum zice domnul DELiR ca ar fi trebuit sa imi dea 60 de minute (in primul rand)
In al doilea rand anuntul in cauza se incadreaza in categoria "incurajarea utilizarii unui serviciu din joc(taxi, medic, etc..)",deci nu era cazul de mute.
Revin cu edit daca dupa alea 15 minute nu imi da unmute (pentru a avea si al 3-lea argument in demascarea indivizilor din grupul helper(nu generalizez, sunt si oameni de treaba printre ei ))

P.S.: Imi asum vina ca l-am numit pe Sir DELiR 'cacanar'
cacanar= căcănár sm [At: COSTINESCU / Pl: ~i / E: căca + -ănar] 1 Curățător de closete Si: (rar) budar, latrinar, vidanjor. 2 (Fam; prt) Om de nimic Si: (reg) căcăstorar.
Dovada: https://imgur.com/a/uP065qG

cout<< "i have no idea what the fuck i am doing"

Post subject: Re: Reclamatie DELiR
PostPosted: Mon Aug 05, 2019 11:31 am

LEGEND
LEGEND

Ti-am explicat ca acel ad,nu este in regula(de vreo 10 ori dar merge).Sunt de acord cu ce spui tu(ad permis...încurajarea utilizării unui serviciu din joc (TAXI, MEDICS, HITMAN, LAWYERS, NEWSMAN, MECHANIC)),dar ti-am explicat ca astfel de ad nu se da,nu in formula asta. Un ad de genul suna asa"Ai ramas fara masina? Foloseste /service taxi si te luam noi!",asta e un exemplu,poti sa zici si altfel daca ai mai multa imaginatie,dar nu asa.

Last edited by fistiquE on Mon Aug 05, 2019 11:53 am, edited 1 time in total.

PostPosted: Mon Aug 05, 2019 11:32 am

LEGEND
LEGEND

Deci, in primul rand nu ai primit mute aiuria, ai primit mute deoarce ai dat un anunt care este dat la misto, si din acest motiv ai primit mute 15 minute deoarce a fost la prima abatere. Dupa aia ai inceput sa ma faci "cacanar" pe /n, trebuia sa-ti dau 60 de minute pentru "jignire staff" dar am zis sa te las poate te calmezi dar tu tot cu gura mare ai fost si nu inteleg motivul. Eu zic sa mai puneti mana pe regulamentul ala sa il mai cititi ca nu este pus degeaba pe forum.

Dovada jigniri: https://postimg.cc/gallery/38wmnxq14/134f8874/
Dovada ad aiuria: https://postimg.cc/WtMLxHfQ/1add5bbc

Realizãri→ HITMAN AGENCY MEMBER SINCE: 26.07.2019
→ HELPER 1 FROM 19.07.2019 - 03.08.2019
→ HELPER 2 FROM 03.08.2019 - xx.yy.zz
→ NRG CLUB MEMBER SINCE: 29.07.2019

PostPosted: Mon Aug 05, 2019 11:43 am

Membru
Membru

DELiR wrote:
Deci, in primul rand nu ai primit mute aiuria, ai primit mute deoarce ai dat un anunt care este dat la misto, si din acest motiv ai primit mute 15 minute deoarce a fost la prima abatere. Dupa aia ai inceput sa ma faci "cacanar" pe /n, trebuia sa-ti dau 60 de minute pentru "jignire staff" dar am zis sa te las poate te calmezi dar tu tot cu gura mare ai fost si nu inteleg motivul. Eu zic sa mai puneti mana pe regulamentul ala sa il mai cititi ca nu este pus degeaba pe forum.

Dovada jigniri: https://postimg.cc/gallery/38wmnxq14/134f8874/
Dovada ad aiuria: https://postimg.cc/WtMLxHfQ/1add5bbc

Nu scrie nicaieri sa nu dau ad 'la misto' prietene, eram pe subiect, '/ad afara ploua si imi uda gladiolele' este un ad aiurea :*

PostPosted: Mon Aug 05, 2019 11:47 am

Membru
Membru

fistiquE wrote:
Ti-am explicat ca acel ad,nu este in regula(de vre-o 10 ori dar merge).Sunt de acord cu ce spui tu(ad permis...încurajarea utilizării unui serviciu din joc (TAXI, MEDICS, HITMAN, LAWYERS, NEWSMAN, MECHANIC)),dar ti-am explicat ca astfel de ad nu se da,nu in formula asta. Un ad de genul suna asa"Ai ramas fara masina? Foloseste /service taxi si te luam noi!",asta e un exemplu,poti sa zici si altfel daca ai mai multa imaginatie,dar nu asa.

vreo* prietene

Si eu sunt de acord cu tine, mi-ai explicat. Nu inteleg ce legatura ai tu in discutia asta? Daca iti calmai colegul, imi dadeai unmute si ma avertizai erai cel mai bun prieten, prietene. Atata timp cat Delir a gresit, ca da, a gresi e omeneste, iar voi imi bagati argumente in carca cu 'citeste regulamentul' si 'atat iti zic', nu sunt multumit de asta. Am spus si repet, imi asum faptul ca l-am facut 'cacanar', sunt de acord sa fiu pedepsit pentru asta, dar el mi-a dat mute inainte pentru ad, ori ad-ul se incadreaza intr-o categorie foarte permisa.

PostPosted: Mon Aug 05, 2019 11:51 am

LEGEND
LEGEND

knr. wrote:
fistiquE wrote:
Ti-am explicat ca acel ad,nu este in regula(de vreo 10 ori dar merge).Sunt de acord cu ce spui tu(ad permis...încurajarea utilizării unui serviciu din joc (TAXI, MEDICS, HITMAN, LAWYERS, NEWSMAN, MECHANIC)),dar ti-am explicat ca astfel de ad nu se da,nu in formula asta. Un ad de genul suna asa"Ai ramas fara masina? Foloseste /service taxi si te luam noi!",asta e un exemplu,poti sa zici si altfel daca ai mai multa imaginatie,dar nu asa.

vreo* prietene EDIT: Iarta-mi greseala gramaticala....

Si eu sunt de acord cu tine, mi-ai explicat. Nu inteleg ce legatura ai tu in discutia asta? Daca iti calmai colegul, imi dadeai unmute si ma avertizai erai cel mai bun prieten, prietene. Atata timp cat Delir a gresit, ca da, a gresi e omeneste, iar voi imi bagati argumente in carca cu 'citeste regulamentul' si 'atat iti zic', nu sunt multumit de asta. Am spus si repet, imi asum faptul ca l-am facut 'cacanar', sunt de acord sa fiu pedepsit pentru asta, dar el mi-a dat mute inainte pentru ad, ori ad-ul se incadreaza intr-o categorie foarte permisa.

De ce sa il calmez pe el?Am tot dreptul sa postez aici,avand in vedere ca am participat acolo,si am schimbat si cateva replici cu tine.El a fost jignit,n-am de ce sa il calmez pe el, si am incercat de cateva ori sa te calmez pe tine,si apropo,de la mine ai luat nmute,dupa 3-5 minute,dar vad ca nu iti mai amintesti.Si el ti-a dat 15 minute pt ad,pt jigniri staff e 60 de minute mute-ul..

PostPosted: Mon Aug 05, 2019 11:56 am

Membru
Membru

fistiquE wrote:
knr. wrote:
fistiquE wrote:

vreo* prietene EDIT: Iarta-mi greseala gramaticala....

De ce sa il calmez pe el?Am tot dreptul sa postez aici,avand in vedere ca am participat acolo,si am schimbat si cateva replici cu tine.El a fost jignit,n-am de ce sa il calmez pe el, si am incercat de cateva ori sa te calmez pe tine,si apropo,de la mine ai luat nmute,dupa 3-5 minute,dar vad ca nu iti mai amintesti.Si el ti-a dat 15 minute pt ad,pt jigniri staff e 60 de minute mute-ul..

De ce mute pentru ad? nu e irelevant, nu vad motivul pentru care am luat mute, am zis ca imi asum pedeapsa pentru jignire, problema a aparut inainte de jignire

PostPosted: Mon Aug 05, 2019 2:38 pm

Site Admin
Site Admin

Quote:
∙ încurajarea utilizării unui serviciu din joc (TAXI, MEDICS, HITMAN, LAWYERS, NEWSMAN, MECHANIC)

Eu nu vad incurajarea pentru un anumit serviciu ci mai degraba o exprimare urata,in plus replica pentru care ai spus-o pe /n va primi nimic.
Puteai sa dai si tu /ad mai frumos fara sa folosesti un asemenea limbaj.
/ad V-ati pierdut? Folositi /service taxi. Data viitoare sa contina si comanda de la serviciu oferit.

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.