Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Thu Aug 01, 2019 1:34 am

LEGEND
LEGEND

EuSuntNeagu wrote:
R10, imediat intru, sunt jail deoarece iar au abuzat baietii de la FBI/PD

cand intri ai w10 pt /q sa stii,si jignirile sunt w6 avem poza si o sa-ti mai fac si post pt limbaj sa iei warn deci poti sa iti iei adio de la banii aia de la r10
Pasta la vista baby

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 1:36 am

Membru
Membru

La multi ani puiule ! :argue: :argue: :gfzonelove:

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 1:46 am

Membru
Membru

EuSuntNeagu wrote:
Nickname: EuSuntNeagu
Nickname jucător reclamat: Lagger,Yamato si ADRI3N
Descriere situație: Am zis si eu pe /news /f si /ad ca e ziua mea, intii am luat mute PERMANENT PESTE TOT de la ReTry, si dupa PD-ul isi bate joc de mine, poze mai jos
Dovezi: https://imgur.com/a/Q7CtlSb ( Pentru ReTry nu am dar se vede ca am mute, fix de ziua mea, PERM )
:byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye:

Neagu, cateodata in viata vei avea zile bune, vei avea zile proaste. Parintii tai te iubesc sa stii. Ai probabil cativa prieteni care te iubesc si ei. Dar profersorii de la scoala vor sa isi faca doar norma si sa mearga acasa la sotii/sotiile lor abuzivi/e. Multi dintre ei locuiesc la tara si trebuie sa faca naveta si habar nu ai cat e de greu sa faci naveta pe vreme rea. Te poate prinde ploaia, soferul autobusului cu care esti dus nu e mereu in toane bune si cateodata nu opreste sau chiar te stropeste.
Zile bune vei avea, dar mereu sa te intrebi daca cei care iti ofera acea zi buna, acel sentiment de implinire, au un interes. Nimeni nu te ajuta in viata fara interes. Au mereu un interes, fie de ati recolta organe, fie de ati lua banii care abia i-ai castigat la 21 cu banii de placinta promiti de la mama, fie de ati fura femeia, pe care crede-ma, daca reusesc sa ti-o fure, vor face ravagii.
Sunt tot felul de pozitii indecente pe care le poti folosi, una din ele ar fi doua degete infipte in partea vaginala si organul barbatesc infipt direct in gat.

Tine minte, nu toti iti vor binele. Dar noi suntem aici pentru tine.
Te pup.
Bogwiser

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 1:48 am

Membru
Membru

BOGWISER wrote:
EuSuntNeagu wrote:
Nickname: EuSuntNeagu
Nickname jucător reclamat: Lagger,Yamato si ADRI3N
Descriere situație: Am zis si eu pe /news /f si /ad ca e ziua mea, intii am luat mute PERMANENT PESTE TOT de la ReTry, si dupa PD-ul isi bate joc de mine, poze mai jos
Dovezi: https://imgur.com/a/Q7CtlSb ( Pentru ReTry nu am dar se vede ca am mute, fix de ziua mea, PERM )
:byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye: :byebye:

Neagu, cateodata in viata vei avea zile bune, vei avea zile proaste. Parintii tai te iubesc sa stii. Ai probabil cativa prieteni care te iubesc si ei. Dar profersorii de la scoala vor sa isi faca doar norma si sa mearga acasa la sotii/sotiile lor abuzivi/e. Multi dintre ei locuiesc la tara si trebuie sa faca naveta si habar nu ai cat e de greu sa faci naveta pe vreme rea. Te poate prinde ploaia, soferul autobusului cu care esti dus nu e mereu in toane bune si cateodata nu opreste sau chiar te stropeste.
Zile bune vei avea, dar mereu sa te intrebi daca cei care iti ofera acea zi buna, acel sentiment de implinire, au un interes. Nimeni nu te ajuta in viata fara interes. Au mereu un interes, fie de ati recolta organe, fie de ati lua banii care abia i-ai castigat la 21 cu banii de placinta promiti de la mama, fie de ati fura femeia, pe care crede-ma, daca reusesc sa ti-o fure, vor face ravagii.
Sunt tot felul de pozitii indecente pe care le poti folosi, una din ele ar fi doua degete infipte in partea vaginala si organul barbatesc infipt direct in gat.

Tine minte, nu toti iti vor binele. Dar noi suntem aici pentru tine.
Te pup.

SI eu
Bogwiser

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 1:48 am

Membru
Membru

R10, sunt amenintat pe PM sub numele tau, tu ai zis? http://prntscr.com/omq6sj

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 1:49 am

Membru
Membru

R10 wrote:
Nu o sa pot intra chiar acum sa iti dau banii. Dar maine cauta-ma pe joc dupa ce mananci tortul!

Nu am tort, am RedBull si e bun

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 1:51 am

LEGEND
LEGEND

EuSuntNeagu wrote:
R10 wrote:
Nu o sa pot intra chiar acum sa iti dau banii. Dar maine cauta-ma pe joc dupa ce mananci tortul!

Nu am tort, am RedBull si e bun

eu am palinca, e si mai buna, nu iti distruge inima de la varsta asta, ca nu o sa apucam sa iti dam w40 la 18 ani :*

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 1:58 am

Membru
Membru

Nu te întrista, cadou de ziua ta a zis krex ca te baga mafie si te invata sa dai magie cu rifle

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 2:00 am

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

am eu un tort neagu pentru tine, e cu vanilie d-aia cu variala! e cel mai bun tort! sa vezi frate ce bun e!

ImageImageImage

PostPosted: Thu Aug 01, 2019 2:01 am

Membru
Membru

Avocatul poporului a vorbit deci ramane batut in cuie

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.