Board index » GFZONE NEWS » Ştiri Sport şi Monden

 


Post new topic Reply to topic
Author Message
 Post subject: Știri Liga 1
PostPosted: Tue Oct 08, 2019 1:52 am
  

User avatar
Site Admin
Site Admin

Joined: Mon May 06, 2019 6:13 pm
Posts: 597
Location: Unde soarele răsare doar dacă-l plătești
Toate știrile privind Liga 1 Romania le veți găsi aici.

_________________
Image

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.Yo can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Wed Oct 16, 2019 12:19 am
  

User avatar
Membru
Membru

Joined: Thu Aug 29, 2019 1:19 am
Posts: 94
Location: Neamt
GFZONE
Stiri Liga 1


Anunțul FCSB legat de starea de sănătate a lui Man! ”Perla” lui Becali va reveni mai repede! Comunicatul FRF

Narcis Răducan a oferit ultimele detalii despre starea de sănătatea a lui Dennis Man. Directorul sportiv de la FCSB a anunțat că tânărul internațional ar putea reveni în 2-3 săptămâni pe teren. Totuși, acesta va fi nevoit să poarte o mască de protecție pentru o perioadă.

”Le cerem fotbalistilor să se sacrifice, să se bage cu capul în contre. Asta a făcut Man. A închis ochii și a încercat să joace o minge, conștient fiind că portarul venea cu o forță la fel de mare și cu viteză. Din fericire nu s-a întâmplat ceva mai grav. El mi-a zis că a dorit să joace, nu a fost obligat.

Astra Giurgiu riscă insolvenţă pentru o datorie de peste 600.000 de euro. Prima decizie a instanţei

Astra Giurgiu riscă insolvenţa! Astăzi a avut loc o înfăţişare la tribunal în cazul procesului intentat echipei patronate de Ioan Niculae de SC Gheorge Ştubeanu SRL, societatea care deţine hotelul unde face grupare din Giurgiu cantonamentele. Firma care deţine hotelul aflat la 3 km de oraşul bulgăresc Ruse solicită insolvenţa Astrei din cauza unei datorii foarte mari.

Din informaţiile GFZONE Sports se pare că e vorba despre circa 3 milioane de lei, adică peste 600.000 de euro!

Suma ar fi adunată în perioadele în care echipa a fost cazată în Hotel Sud.
Plăţile au tot fost amânate până s-ar fi ajuns la această sumă.


Comunicat de ultimă oră al LPF despre VAR! Ce sistem se va adopta și cine va suporta costurile

Reprezentanții LPF și FRF au avut luni, 14 octombrie, o ședință comună de cooperare cu FIFA și IFAB privind implementarea sistemului VAR în România. În urma întâlnirii s-a decis ca Federația și Liga să împartă costurile, iar sistemul VAR să fie folosit atât în Liga 1, cât și în Cupa României.

Reprezentanții celor două instituții care conduc fotbalul românesc au ajuns la concluzia că cel mai fiabil sistem VAR, pentru România, este cel bazat pe unități mobile.

”Luni, 14 octombrie 2019, în cadrul ședinței comune de cooperare cu FIFA și IFAB, s-au stabilit în detaliu pașii pe care fiecare autoritate, implicată în procesul de implementare a sistemului VAR în Liga 1, trebuie să îi urmeze.

”Începând cu sezonul competițional 2020-2021, LPF va implementa sistemul de arbitraj video la meciurile disputate în cadrul competiției Casa Liga I”, anunță LPF.

Pentru fanaticii din liga 1, nu uitati de meciurile care se apropie >>

Liga 1, et. 13: Dinamo - Gaz Metan Mediaș (vineri, 18 octombrie, ora 20:30, Digi Sport 1), CFR Cluj - Universitatea Craiova (sâmbătă, 19 octombrie, ora 20:30, Digi Sport 1)

Handbal, Liga Campionilor: CSM București - Perla Lublin (sâmbătă, ora 18:00, Digi Sport 1) și Buducnost - Râmnicu Vâlcea (sâmbătă, ora 20:00, Digi Sport 2).


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Mon Oct 21, 2019 12:32 am
  

User avatar
Membru
Membru

Joined: Thu Aug 29, 2019 1:19 am
Posts: 94
Location: Neamt
Salut, GFZONE a revenit cu stiri noi din Liga 1
"E frustrant, sunt al nu ştiu câtelea pe post".

Adi Popa, primul jucător de la FCSB care se revoltă --

Chindia - FCSB 1-2

Adrian Popa a fost decisiv pentru FCSB în meciul cu Chindia Târgoviște, din etapa a 13-a, după ce a centrat la golul victoriei, marcat de Gnohere, iar la final a răbufnit. Micuțul mijlocaș nu mai suportă să fie rezervă.


"Nu e o situaţie prea plăcută, este foarte frustrant să ştiu că sunt al cincilea, al şaselea, al şaptelea sau al nu ştiu câtelea pe postul meu, dar nu rămâne decât să mă pregătesc, să-mi văd de treabă, să intru bine şi să ajut echipa cum pot eu.

Vă daţi seama că e foarte greu să te motivezi când ştii că te-ai antrenat bine şi să lustruieşti banca etapă de etapă, dat asta e situaţia, mă adaptez, încerc să rămân acelaşi, să mă pregătesc cât mai bine, să mă feresc de accidentări şi să dau un randament cât mai bun pentru mine în primul rând, şi dacă voi face bine, ci siguranţă voi ajuta şi echipa, ca şi astăzi.

Cum să-mi convină postura asta? Dar îmi asum, e decizia ea, îmi asum decizia luată. Nu m-am așteptat la asta, dar nu am ce să mai fac acum. Până la vară trebuie să rămân serios, să mă feresc de accidentări şi, cât intru pe teren, 5-10-15 minute, să o fac cât mai bine, să arăt că sunt un jucător bun şi să demonstrez că, atunci când sunt ţinut pe bancă, e nemeritat. Atât îmi rămâne de făcut", a spus Adi Popa.


Cu toate că Dennis Man a fost indisponibil, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă l-a preferat, în locul lui Adi Popa, pe Moruțan, care nici măcar nu se antrenase suficient după o accidentare suferită la echipa națională, iar asta s-a văzut în prima repriză a meciului cu Chindia, când nu a avut prea multe realizări. Drept urmare, Moruțan a fost schimbat la pauză, când a intrat Popa.

Adi Popa, cel mai bine plătit jucător de la FCSB, are un salariu uriaș !

Popa a fost cumpărat de Reading în ianuarie 2017 pentru 600.000 de euro de la FCSB și a fost împrumutat în primul sezon la Al Taawon (Arabia Saudită). Ulterior, a revenit la echipa din Championship, însă a fost din nou împrumutat, de data aceasta la Ludogorets, pentru care a strâns 10 meciuri stagiunea trecută.

[*]20.000 de euro pe lună acoperă FCSB din salariul lui Adi Popa la Reading. Astfel, e cel mai bine plătit jucător de la FCSB.

[*]În acest sezon, Adrian Popa (31 de ani) a jucat în 6 meciuri oficiale pentru FCSB, dintre care în 3 a fost titular și a marcat un gol.

[*]7 trofee a cucerit Popa cu FCSB între august 2012 și ianuarie 2017


Aici inchei de această dată, voi reveni cu alte noutăti in scurt timp din Liga 1


Nu uitati de meciurile ce se apropie :

Fotbal, Europa League, et. 3: Rennes - CFR Cluj (joi, 24 octombrie, ora 22:00, Digi Sport 1)

Fotbal, UEFA Champions League, et. 3: Atletico Madrid - Leverkusen ( marți, ora 19:55, Digi Sport 1) și Galatasaray - Real Madrid (marți, ora 22:00, Digi Sport 1)


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Wed Nov 13, 2019 1:34 am
  

GFZ Manager
GFZ Manager

Joined: Sun May 12, 2019 8:12 pm
Posts: 414
Stadionul Dinamo e sută la sută în posesia Statului! El poate fi demolat şi reconstruit, dar cineva nu a vrut!


Image

Fanii formaţiei din Ştefan cel Mare sunt obligaţi să asiste la partidele alb-roşilor pe o structură antică.
De-a lungul ultimilor ani, au circulat numeroase variante cu privire la numele celor care blochează demolarea şi reconstruirea arenei: Ionuţ Negoiţă, Nicolae Badea sau CS Dinamo.

Echipa de investigaţii a ProSport a intrat în posesia unor documente explozive care dovedesc că stadionul Dinamo e sută la sută în posesia Statului şi că acolo, dacă nu ar exista interese la nivel înalt, s-ar putea ridica o construcţie modernă, la standarde europene.

MAI solicita în 2017 dizolvarea acordului cu societatea lui Nicolae Badea

Situaţia stadionului Dinamo pare una extrem de complicată, dar actele pe care le vom prezenta vor face lumină în cel mai controversat subiect pentru susţinătorii “câinilor”. Contextul întregului scandal legat de modernizarea actualei arene Dinamo începe în 2017, când MAI, prin vocea ministrului Carmen Dan, solicită ACS FC Dinamo Bucureşti, aparţinând lui Nicolae Badea, să renunţe la parteneriatul pe durată nedeterminată pe care îl avea cu CS Dinamo.

„Ministerul Afacerilor Interne a făcut, face şi va face toate demersurile pentru ca Stadionul Dinamo să fie reabilitat. Există un contract de asociere, numărul 2640 din 2002, în baza unor Hotărâri de Guvern emise în anii 2000 şi 2002.

Acest contract este încheiat între CS Dinamo şi Asociaţia Club Sportiv FC Dinamo Bucureşti (n.r. – aparţinând fostului finanţator al grupării de fotbal, Nicolae Badea). În baza acestuia, i se oferă ACS FC Dinamo Bucureşti dreptul de folosinţă comună pe o durată nedeterminată a Stadionului Dinamo aflat în administrarea CS Dinamo.

Această situaţie juridică actuală face imposibilă investiţia pe care Compania Naţională de Investiţii (CNI) ar putea să o facă la stadion, dacă acesta ar fi grevat de astfel de sarcini. În momentul de faţă, apreciem că singura soluţie pentru realizarea investiţiei la stadion o reprezintă cedarea de către ACSFC Dinamo a tuturor sarcinilor care grevează stadionul Dinamo.

Noi am făcut propunere, un act adiţional, prin care dânşii să cedeze dreptul de folosinţă asupra stadionului. Pentru că acest drept de folosinţă nu trebuie să prejudicieze sub nicio formă dreptul de proprietate al statutului şi de administrare al MAI, prin CS Dinamo„, declara la acea vreme ministrul Carmen Dan.

Guvernul dă o hotărâre prin care trece tot ce era în domeniul privat al statului în domeniul public!
Prima mutare care loveşte crunt în planurile celor care au dorit blocarea construcţiei noului stadion Dinamo vine pe 30 august 2017, atunci când Guvernul dă o hotărâre prin care trece numeroase imobile aflate în administrarea MAI şi a CS Dinamo Bucureşti (spre exemplu magazinul Red Dogs, casele de bilete, zona de birouri etc.) din domeniul privat al statului în domeniul public.

“Hotărârea nr. 616/2017 privind reglementarea situației juridice a unor imobile aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Clubul Sportiv Dinamo București și actualizarea anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului

Având în vedere prevederile art. 21 și 22 din Ordonanța Guvernului nr. 81/2003 privind reevaluarea și amortizarea activelor fixe aflate în patrimoniul instituțiilor publice, aprobată prin Legea nr. 493/2003, cu modificările și completările ulterioare,

în temeiul art. 108 din Constituția României, republicată, al art. 20 din Legea nr. 213/1998 privind bunurile proprietate publică, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 863 lit. e), art. 867 alin. (1) și art. 868 din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, republicată, cu modificările ulterioare,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

Art. 1. –

Se aprobă comasarea imobilului cu nr. M.F.P. 159408 cu imobilul având nr. M.F.P. 35328, rezultând imobilul aflat în proprietatea publică a statului și în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Clubul Sportiv Dinamo București, conform datelor de identificare prevăzute în anexa nr. 1.

Art. 2. –

Se aprobă actualizarea valorii de inventar a unui imobil, proprietate publică a statului, aflat în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Clubul Sportiv Dinamo București, ca urmare a reevaluării, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 2.

Art. 3. –

Se aprobă trecerea unor părți de imobil, având datele de identificare prevăzute în anexa nr. 3, din domeniul privat al statului în domeniul public al acestuia și darea în administrarea Ministerului Afacerilor Interne – Clubul Sportiv Dinamo București.

Art. 4. –

Se aprobă înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor care alcătuiesc domeniul public al statului a părților de imobil transmise potrivit art. 3 și comasarea la nr. M.F.P. 35328.

Art. 5. –

Ministerul Afacerilor Interne își va actualiza în mod corespunzător datele din evidența cantitativ-valorică și, împreună cu Ministerul Finanțelor Publice, va opera modificarea corespunzătoare a anexei nr. 1 la Hotărârea Guvernului nr. 1.705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, cu modificările și completările ulterioare.

Art. 6. –

Anexele nr. 1-3 fac parte integrantă din prezenta hotărâre.

PRIM-MINISTRU

MIHAI TUDOSE

Contrasemnează:

Ministrul afacerilor interne,

Carmen Daniela Dan

Ministrul finanțelor publice,

Ionuț Mișa

București, 30 august 2017.

Nr. 616”, este actul intrat în vigoare la 1 septembrie 2017 şi care a produs primul cutremur pentru cei care sistau, pe diferite căi, refacerea arenei din Ştefan cel Mare.

Au trecut doi ani şi CNI dă din colţ în colţ

Timpul a trecut, iar visul ultraşilor dinamovişti nu a prins contur. În august 2019, Compania Naţională de Investiţii a dat un comunicat prin care explica de ce nu se poate face nimic, deocamdată, în cazul stadionului Dinamo.

“Cu privire la obiectivul de investiții «Stadion nou pentru CS Dinamo Bucureşti», menționăm că pe amplasamentul actualului stadion există probleme de natură juridică care la acest moment fac imposibilă predarea obiectivului de investiții către CNI SA în vederea realizării acestuia.

De asemenea, precizăm faptul că varianta construirii noului stadion pe actuala locație a velodromului a fost studiată, însă au rezultat o serie de impedimente de natură tehnică în ceea ce privește accesul precum și evacuarea persoanelor în/din stadion dar și probleme legate de distanța față de limita de proprietate a vecinătăților.

De ce nu s-a construit nici pe Velodrom: se dă vina pe vecini!
Totodată, au fost semnalate la CNI sesizări atât ale unor asociații sportive cât și ale locuitorilor din zona limitrofă vis a vis de construirea noului stadion pe amplasamentul velodromului.

CNI, alături de toți factorii implicați în derularea lucrărilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel încât această investiție să se materializeze, însă acest lucru va fi posibil numai după clarificarea de către CS Dinamo a aspectelor de natură tehnică și juridică”, se arăta în comunicatul emis de CNI în august 2019. Reţineţi: probleme de natură juridică!

Documentele explozive care dovedesc că stadionul Dinamo e sută la sută în posesia Statului: nu sunt sarcini, conform Extrasului de Carte Funciară!
Echipa de Investigaţii a ProSport a intrat în posesia Extrasului de Carte Funciară cu privire la imobilele administrate de CS Dinamo Bucureşti, printre care şi stadionul Dinamo, iar acesta arată, la secţiunea “Înscrieri privind dezmembrămintele dreptului de proprietate, drepturi reale de garanţie şi sarcini”, că NU EXISTĂ astfel de sarcini! Concret, stadionul este sută la sută în proprietatea Statului, administrat fiind de MAI prin CS Dinamo!

Image
sursa: https://www.prosport.ro/fotbal-intern/l ... v-18943011

_________________
Alaturi de GFZone inca din 2010!


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Thu Nov 14, 2019 11:06 am
  

GFZ Manager
GFZ Manager

Joined: Sun May 12, 2019 8:12 pm
Posts: 414
ROMÂNIA - SUEDIA // EXCLUSIV Alt CONFLICT MAJOR iscat de Contra! L-a mințit pe Ionuț Radu și nu l-a mai convocat când portarul i-a reproșat asta!


Image
                                             Selecționerul Cosmin Contra i-a promis portarului Ionuț Radu că-l titularizează cu Malta, în deplasare, în iunie. Nu s-a ținut de cuvânt. Nu l-a utilizat apoi nici măcar cu Insulele Feroe, la Torshavn. 

Tip cu personalitate, portarul i-ar fi semnalat civilizat lui Contra nesinceritatea și tratamentul diferit față de Ciprian Tătărușanu. Răspunsul lui Contra a fost să nu-l mai cheme cu Suedia și Spania!La ultima „dublă” a calificărilor pentru Euro 2020, Contra a făcut un lot echilibrat, fără surprize, dar absența unui jucător a ridicat totuși semne de întrebare. Este vorba despre neconvocarea lui Ionuț Radu, portarul de la Genoa, care a dispărut discret de pe lista inițială alcătuită de selecționer.Informații din sânul echipei naționale arată că pe axa Contra – Radu s-a construit în ultimele luni o relație cu asperități. Iar lucrurile au alunecat încă de la prima convocare a portarului sub comanda lui "Guriță". Se întâmpla la partidele din deplasare cu Norvegia (2-2) și Malta (4-0), în iunie, exact înaintea participării reprezentativei U21 la Europeanul din Italia.EURO - Grupe // CalificariETAPA 9, 15 NOVEMBER 2019

România

21:45

SuediaContra l-a adus atunci pe Radu pentru meciurile de la Oslo și La Valletta, spunându-i că intenționează să-l titularizeze în jocul mai lejer din Malta. Asta ar fi fost și justificarea inclusiv în fața lui Mirel Rădoi, care era pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru CE și rămânea fără liderul vestiarului în zilele premergătoare turneului final.„Guriță” nu s-a ținut însă de cuvânt, a mers pe mâna lui Tătărușanu la ambele jocuri, iar scânteia s-a aprins. Ulterior, Radu a rămas în lot și la următoarele patru întâlniri, dar faptul că n-a fost apoi folosit nici măcar cu Feroe, la Torshavn, a adâncit fisurile în relația cu selecționerul. Practic, Radu ar fi fost mâhnit de faptul că, în alcătuirea echipei de start, nu i se dă absolut nicio șansă, Tătărușanu fiind considerat punct de neclintit în formula lui Contra, indiferent de postura de la cluburi a celor doi (rezervă la Lyon vs. titular la Genoa), implicarea de la antrenamente sau adversar.

sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/rom ... 82875.html

_________________
Alaturi de GFZone inca din 2010!


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Tue Dec 22, 2020 10:27 pm
  

GFZ Manager
GFZ Manager

Joined: Sun May 12, 2019 8:12 pm
Posts: 414
Dennis Man - „Fotbalistul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor: „Știu că acest premiu vine cu obligații, sunt conștient”Image

Dennis Man este golgeterul la zi în Liga 1, autor a 12 goluri. A condus-o pe FCSB spre poziția de lider și spre trofeul Cupei României. Pentru asta a fost recompensat de Mirel Rădoi cu selecții la prima reprezentativă. În ancheta Gazetei Sporturilor din acest an, Dennis Man a fost urmat îndeaproape de Ciprian Deac și Nicolae Stanciu.


GALA GSP 2020. Dennis Man, fotbalistul român al anului

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au considerat că merit să primesc acest premiu. E foarte important pentru mine. Îmi doream de mult să îl obțin. Vreau să le mulțumesc colegilor și staff-ului. Fără ei nu era nimic posibil. Știu că acest premiu obligă, sunt conștient. Îmi doresc ca evoluțiile mele să fie la fel de bune. În 2021 vreau să câștig campionatul cu echipa de club, iar cu echipele naționale să facem o figură frumoasă. Vreau să ne calificăm și vom da totul pentru asta!
- Dennis Man

Cine are cele mai multe trofee de „fotbalist al anului” în ancheta Gazetei
Gică Hagi - 7
Gică Popescu - 6
Adrian Mutu - 4
Nicolae Dobrin - 3
Cornel Dinu - 3
Cristian Chivu - 3

sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gala-g ... 19241.html

_________________
Alaturi de GFZone inca din 2010!


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Wed Dec 23, 2020 12:17 pm
  

GFZ Manager
GFZ Manager

Joined: Sun May 12, 2019 8:12 pm
Posts: 414
Dinamo, film de groază. Ce i-au cerut aghiotanții lui Pablo Cortacero: „Așa e cel mai bine”Image


Pablo Cortacero a monopolizat, teoretic, conducerea clubului Dinamo, dar s-a înconjurat de bodyguarzi și a decis organizarea de ședințe online ca să nu mai fie nevoit să vină la București, să riște întâlniri cu suporterii, dar și cu jucătorii, pe care-i duce cu vorba.

Pablo Cortacero a venit pentru 48 de ore la București, să participe la ședințele clubului, să-și impună forța în club și în fața suporterilor, a discutat și cu Ionel Gane, dar a evitat să dea ochii cu jucătorii pe care i-a amăgit. În schimb, a avut timp să se întâlnească, alături de oamenii săi de încredere, Dorin Șerdean și Rufo Collado, cu Toma Săpașu, un personaj controversat ce se recomandă cu cărți de vizită pe care sunt trecute sigla lui Dinamo și titulatura „președinte onorific".

Spaniolul de 42 de ani a promis mărire de capital cu 5 milioane de euro, bani ce-ar trebui să intre în club până în luna ianuarie, dar a transmis că a virat 1,5 milioane de euro din Anglia, încă de pe 6 decembrie, sumă ce n-a apărut nici acum la București.

Aghiotanții i-au cerut lui Cortacero să-și ia gardă de corp
La recomandarea aghiotanților săi din România, Cortacero și-a tras gardă de corp pe durata șederii în Capitală. Într-una din cele două ședințe de luni, în afara impunerii a trei dintre oamenii săi fideli în Consiliul de Administrație, pentru a avea controlul, a decis și ca întrunirile oficiale să se poată organiza on-line pentru a nu mai fi nevoie să vină la București de fiecare dată.

Una dintre temerile sale principale, încă de când a venit la Dinamo, este aceea de a da ochii cu suporterii. „I-a dus cu vorba de la început pe cei din DDB, ca să nu se vadă cu ei, a tergiversat și treaba cu acțiunile, a evitat și întrevederi oficiale, iar când s-au văzut a bătut apa în piuă, fără să vină cu documente oficiale, extrase de cont, facturi solicitate", au explicat apropiații grupării.

Bodyguard-ul care l-a trântit la pământ pe Alexandru Anghel, unul dintre suporterii DDB, a stat permanent alături de Don Pablo Cortacero și suita sa. Câțiva dintre liderii DDB s-au văzut cu Cortacero, pentru a afla detalii concrete despre sumele ce vor fi virate la Dinamo, însă au fost doar vorbe în vânt. Spaniolul a transmis că nu este de acord să cedeze pachetul majoritar de acțiuni, de 72 la sută, chiar dacă fanii și-au luat angajamentul să găsească surse de finanțare pentru club.

5 fotbaliști
au părăsit deja Dinamo, înainte de finalul sezonului: Rene, Isma Lopez, Gonzalez, Ba și Borja Valle

Cortacero și-a plantat oamenii lui la Dinamo

Cortacero l-a mazilit pe Cornel Țălnar din CA, și i-a impus în organigrama Consiliului pe Rufo Collado, Luis Luzon (un amic personal al lui) și Ruben Lopes. Astfel, împreună cu votului lui, Cortacero are acum majoritate, "opozanții" fiind doar 3: Cornel Dinu, Cristi Hîldan, Constantin Eftimescu .

Pe Ruben Lopes, Cortacero nici nu știa cum îl cheamă exact, a trebuit să se uite pe telefon pentru a-i spune datele în ședința AGA! Acesta deține o fundație din Londra, Logaro Capital Limited, care ar fi cea despre care Cortacero susține că a virat 1,5 milioane de euro, „doar că Oficiul de prevenire și combatare a spălării banilor din Anglia trebuie să ancheteze sursa sumei", conform afirmațiilor ibericului făcute în fața celorlalți oficiali.

26.000 de euro pentru salarii
Suporterii DDB au anunțat aseară că au virat o nouă sumă în contul clubului pentru a achita salariile angajaților. Dar liderii fanilor au ținut să transmită că nu e vorba și de angajații din grupul Cortacero-Șerdean-Săpașu, plătiți în octombrie din prima tranșă de drepturi TV.

„Au fost plătiți 125.000 de lei, 100.000 de lei au fost dați de către un membru al board-ului DDB, la care s-au adăugat 25.000 de lei din suma de un milion de lei transferată din program DDB săptămâna trecută. Diferența de 975.000 de lei, din acel milion, reprezintă suma folosită pentru plata salariilor jucătorilor și staff-ului tehnic. Banii suporterilor sunt strict pentru Dinamo", au transmis fanii printr-un comunicat.


sursa: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/dinamo ... 19276.html

_________________
Alaturi de GFZone inca din 2010!


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Sun Feb 21, 2021 4:41 pm
  

User avatar
GFZONE Editor
GFZONE Editor

Joined: Wed May 08, 2019 7:43 pm
Posts: 80
Image


DDB anunță suma necesară ca Dinamo să obțină licența: „Suntem «câini», nimic nu ne poate opri”
Fanii lui Dinamo luptă din greu pentru salvarea lui Dinamo. Sub presiunea timpului, suporterii-acționari caută moduri prin care să strângă suma necesară astfel încât clubul alb-roșu să primească licența pentru sezonul următor din Liga 1.

Deși se anunțase că mai este nevoie de aproximativ 600.000 de euro astfel încât banii pentru licență să fie strânși, se pare că datoriile „câinilor roșii” sunt mai mari de atât. Într-un comunicat al Peluzei „Cătălin Hîldan”, se arată că „suma pe care trebuie să o strângem e asta: 863.000 de Euro. Cifră finală, furnizată de contabilitatea clubului astăzi!”.
„Suntem câini, suntem construiți dintr-un aluat aparte, suntem uniți și suficient de determinați în iubirea noastră încât nimic să nu ne poată opri din de avem de făcut. VOM SALVA DINAMO ȘI PUNCT!”
„Avem timp! DDB a identificat suficiente modalități prin care ne putem îndeplini targetul în aceste 36 de zile. Am anunțat primul pas al campaniei, vânzarea tricourilor merge bine, urmează să anunțăm și următorii pași”
„În acest moment, în programul DDB suntem înscriși 14.344 de membri, cifră exactă! Toți oamenii ăștia suntem câini până în măduva oaselor, câini care am răspuns prezent atunci când am înțeles că Dinamo are nevoie de noi. Vreun dubiu aici!?”

_________________
Image

Realizãri→ HITMAN AGENCY MEMBER SINCE: 26.07.2019
→ HELPER 1 FROM 19.07.2019 - 03.08.2019
→ HELPER 2 FROM 03.08.2019 - xx.yy.zz
→ NRG CLUB MEMBER SINCE: 29.07.2019


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Tue Feb 23, 2021 3:16 pm
  

User avatar
SA:MP LEADER
SA:MP LEADER

Joined: Mon Dec 14, 2020 9:47 pm
Posts: 158
Location: Rahova
"Si eu am condus fara permis, am baut la volan!" Reactia lui Pancu dupa SCANDALUL MONSTRU in care a fost implicat Coman! Ce i-a spus starului FCSBFlorinel Coman (22 ani) este protagonistul celui mai recent scandal din fotbalul romanesc.

Fotbalistul ros-albastrilor a fost prins de politie depasind viteza legala pe 'Autostrada Soarelui', iar in momentul in care i s-au cerut actele, autoritatile au constatat ca jucatorul nu detinea permis de conducere national.

Astfel, Coman s-a ales cu dosar penal, desi patronul Becali a declarat ca fotbalistul are permis de conducere, insa unul obtinut in Ucraina.

Daniel Pancu a sarit in apararea lui Coman dupa incidentul petrecut in cursul serii de luni, dezvaluind ca si el a trecut prin experiente asemanatoare. Fostul antrenor al lui Poli Iasi a avut si un sfat pentru tanarul jucator.

"Si eu am condus fara permis la inceputuri, am baut la volan, eram teribilist, ca 3 sferturi din fotbalistii de pe vremea aia. Insa la antrenamente si la meciuri dadeam totul, asta conta! Totusi, erau alte vremuri, vorbim de acum 15-20 de ani.

Acum nu mai sunt posibile astfel de lucruri. Eu zic ca nu e el vinovat, ci aceia din jurul lui care stiau! Pentru ca nu toti sunt maturi la 22 de ani. Coman e inca tanar, foarte tanar. Isi va rezolva problemele cu justitia. E posibil chiar sa-l ajute acest lucru in cariera, are multi ani in fata.

Daca e baiat destept si stie sa ia lucrurile bune, isi poate creste ambitia din acest moment si sa joace mai bine. Acesta e sfatul meu. Pentru ca in orice rau exista si o parte pozitiva", a declarat Pancu pentru Gazeta Sporturilor.


sursa: sport.ro

_________________
Image

Image


          Top  
 
 Post subject: Re: Știri Liga 1
PostPosted: Wed Feb 24, 2021 10:05 am
  

User avatar
SA:MP LEADER
SA:MP LEADER

Joined: Mon Dec 14, 2020 9:47 pm
Posts: 158
Location: Rahova
ULTIMA ORA! Craiova incearca sa dea o LOVITURA pe piata transferurilor! Golgheterul revelatiei Ligii 1 este dorit in Banie


Universitatea Craiova a pus ochii pe unul dintre cei mai in forma fotbalisti din Liga 1.

Echipa antrenata de Marinos Ouzounidis este interesata de atacantul lui FC Arges Cephas Malele, potrivit Gazetei Sporturilor. Fotbalistul elvetian cu origini angoleze a intrat in ultimele sase luni de contract, iar oltenii incearca sa il convinga sa semneze liber de contract si sa se alature echipei la sfarsitul sezonului.

Malele este una dintre revelatiile acestei stagiuni de Liga 1. Atacantul de 27 de ani a reusit sa inscrie 8 goluri in 18 meciuri in conditiile in care FC Arges nu este o echipa cu o forta ofensiva extraordinara.

Universitatea Craiova sufera in atac dupa accidentarea grava a golgheterului Koljic. Variantele de inlocuire pentru atacantul bosniac nu au dat un randament satisfacator, Mamut, Tudorie si Ivan reusind impreuna doar 5 goluri.


sursa: sport.ro

_________________
Image

Image


          Top  
 
 
Post new topic Reply to topicWho is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


Display posts from previous:  Sort by  
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum


cron
Powered by GFZONE © 2019 GFZONE Design Team