Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Aplicații Staff » Aplicații Admin

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: [Aplicatie Staff] sTyLe
PostPosted: Wed Nov 06, 2019 6:55 pm

Global Moderator
Global Moderator

Prenume: Alexandru
Vârsta: 23
Descriere personală (minim 25 de cuvinte): Ma numesc Alexandru, prietenii imi spun David deoarece eram prea multi de Alexi in clasa :)),am 1.83,ochii verzi si imi plac foarte mult masinile, fotbalul, sa joc fifa cu baietii in timpul liber, sa mai bag un pai,un club ceva.
Nickname server: sTyLe
Nickname-uri anterioare: dRunK, themoRe
Level: 23
Experiență SAMP: ETM
Funcții anterioare: Lider VLA in 2009, Lider NR, Lider Grove in 2016, Lider TT in 2019 (august), Lider grove (actual), Helper 1 (Actual)
Povestea mea pe GFZONE (minim 50 de cuvinte): Am inceput cand server-ul inca apartinea de ETM,eu avand varsta de 13 ani, am intrat pe server si nu dupa mult timp am luat chiar si lider VLA, alaturi de gin care era lider TM, nu era /fa, era doar /irc, intram pe irc cu gin si bateam aproape tot la war,tinand cont ca erau 3 aliante. A fost foarte greu sa ajungem sus,dar am ajuns la un moment dat. Apoi am dat de fratii din Grove si nu am mai plecat de acolo pentru o perioada foarte mare de timp :).
Îmi doresc acest grad pentru că (minim 50 de cuvinte): Vreau sa ajut la imbunatatirea server-ului, ;la cresterea lui,si la orice mai este nevoie,asta daca mii se ofera sansa si voi fi acceptat. Daca nu,voi muncii pentru admin, si indiferent cat v-a dura,de la helper 1, tot voi ajunge admin intr-o zi. :)
Poza /stats: https://imgur.com/a/XwRzRNQ

PostPosted: Thu Nov 07, 2019 2:47 pm

Membru
Membru

:pro:

PostPosted: Fri Nov 08, 2019 1:10 pm

Grove Street LEGEND
Grove Street LEGEND

Mama ce discurs, mai aveam putin si imi dadeam drumul.
Pro frate

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.