Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Aplicații Staff » Aplicații Admin

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Wed Nov 06, 2019 6:34 pm

Membru
Membru

Prenume: Iulian
Vârsta: 18
Descriere personală (minim 25 de cuvinte): Salut, mă numesc Iulian am 18 ani și sunt din Târgu Neamț. Sunt o fire glumeață, de gașcă să-i spun așa :), îmi place să lucrez în echipă, să am cu cine să lucrez în diferite situații în care nu pot face față singur. În timpul liber îmi place să joc fotbal, rugby sau handbal dar și să stau în casă pe anumite jocuri.
Nickname server: Distrikt
Nickname-uri anterioare: Hazzard sau ceva de genul, asta prin 2013 dacă nu mă înșel
Level: 35
Experiență SAMP: 9 ani de samp
Funcții anterioare: Lider Police Department(și în prezent), Helper 1(și în prezent)
Povestea mea pe GFZONE (minim 50 de cuvinte): Păi.. la început am jucat pe un server care să-i zic așa ”semăna” cu GFZONE, jucând pe acel server a început să-mi placă foarte mult acest stil de server, de gamemode și un prieten mi-a recomandat să mă apuc pe GFZONE, pe vremea aceea fiind gin ownerul serverului. Am început să joc pe server, făcusem un cont undeva la level 30 si ceva, 31-32 ceva gen și apoi m-am lăsat o perioadă deoarece nu mai era ca la început, mulți își băteau joc.Am avut o pauză de 1 an de samp, poate chiar mai puțin și apoi am început să joc iar, când m-am reapucat serverul fiind cu parolă. Deoarece era cu parolă, am căutat alt server, tot în acest ”stil” și am început să joc până când s-a închis ăla, apoi la câteva săptămâni mi-a spus cineva că se redeschide GFZONE, am așteptat să se deschidă am intrat și am văzut că acum se implică lumea să ducă comunitatea mai departe și aș fi încântat dacă aș putea să ajut și eu cât de puțin acolo :)
Îmi doresc acest grad pentru că (minim 50 de cuvinte): Îmi doresc acest grad deoarece aș vrea să ajut echipa de admini să prindă codatii de pe server, ca să nu mai fie atâtea plângeri din această cauză și aș mai vrea acest grad deoarece de când m-am apucat să joc pe GFZONE am visat să ajung admin, să ajut si eu comunitatea.
Poza /stats: https://imgur.com/a/ltZSsos

Image

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.