Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: [Reclamatie] fistiquE
PostPosted: Sun Jul 21, 2019 12:05 pm

Membru
Membru

Nickname: Clifford
Nickname reclamat: fistiquE
Funcția: Admin
Descriere situație: A facut un baiat un event de tipul LMS pe o cladire, am cerut TP, si cand am ajuns acolo dupa 5-10 secunde am spus ca locatia este una urata. Apoi a urmat ce se vede in poza. Imi asum gluma pe care am facut-o dar nu consider ca este o jignire atat de grava incat sa primesc mute 30 de minute doar pentru simplu fapt ca i-am spus ca nu e frumos :)). Sa presupunem ca glumita mea chiar l-a afectat personal pe acest individ, si imi cer scuze pentru asta si imi cer scuze ca pe un server destinat distractiei nu putem tolera o micuta glumita. Lasand partea cu mute-ul, chiar era nevoie si de respawn de la acel event ? Bun mi-ai dat mute 30 minute, am inteles, nu am nimic de comentat. Dar de ce si respawn? De ce privezi un biet jucator de distractia de care vrea sa aiba parte la un eveniment ? Atata timp cat nu am deranjat eventul, m-am pus in linie, de ce am primit respawn? Mie imi miroase a favoritism. Puteai sa ma lasi foarte frumos cu mute, dar nu consider ca era nevoie sa ma alungi de la acel eventiment din motive personale (faptul ca te-am ''jignit'') :( .
Dovada: https://i.postimg.cc/g0JdCVTk/sa-mp-002.png

PostPosted: Sun Jul 21, 2019 12:51 pm

LEGEND
LEGEND

Ai zis ca nu iti place locatia da? Ti-am zis frumos ca daca nu iti place iti dau respawn(adica gen de ce ai participa la event daca nu iti place,nu?). Ai primit respawn pentru chestia asta.
Aici ai toate dovezile : https://imgur.com/a/ZnRjFnA
Si mute-ul pentru jigniri,nu e clar?

EDIT:Nu favorizez pe nimeni,dar atata timp cat eu ma chinui sa fac ceva,nu apari tu si imi spui ca e urata locatia.Am considerat ca nu iti place si daca nu iti place nu participi. Respawn-ul nu a fost dat din motive personale.

PostPosted: Sun Jul 21, 2019 2:56 pm

Membru
Membru

fistiquE wrote:
Ai zis ca nu iti place locatia da? Ti-am zis frumos ca daca nu iti place iti dau respawn(adica gen de ce ai participa la event daca nu iti place,nu?). Ai primit respawn pentru chestia asta.

EDIT:Nu favorizez pe nimeni,dar atata timp cat eu ma chinui sa fac ceva,nu apari tu si imi spui ca e urata locatia.Am considerat ca nu iti place si daca nu iti place nu participi. Respawn-ul nu a fost dat din motive personale.

Nu ti-a cerut nimeni respawn, daca nu voiam sa particip iti ceream eu respawn. Muie PSD

PostPosted: Sun Jul 21, 2019 4:47 pm

LEGEND
LEGEND

[TMW]Cliff_Edge. wrote:
fistiquE wrote:

Nu ti-a cerut nimeni respawn, daca nu voiam sa particip iti ceream eu respawn. te iubesc PSD

Daca e sa o luăm asa cum zici tu,nici tie nu ti a cerut nimeni parerea in legătură cu locația event ului,si atâta timp cat eu te am respectat pe tine,respectă ma.Chiar si după ce ai zis ce ai zis,am dat dovata de maturitate si te-am sancționat destul de bland(dupa parerea mea),si nu ti am raspuns cu acceasi monedă. Așteptăm decizia unui Admin mai mare .

PostPosted: Sun Jul 21, 2019 5:01 pm

SysOP
SysOP

Glumele referitoare la părinți sau rude în general le faci cu cine îți permiți. A fost puțin cam drastică într-adevăr sancțiunea și atât. Va fi anunțat ca data viitoare să aplice o sancțiune mai ușoară, cel mult jumătate din numărul respectiv. El deja teleportase toți jucătorii și era acolo ca să te ajute, nu să faci mișto de el.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.