Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: Reclamatie Staff
PostPosted: Sun Aug 11, 2019 8:47 pm

Membru
Membru

Nickname: Rhymes
Nickname reclamat: Cei care au hotarat de comun acord ca GTS aka Judge mai nou are cod si au acordat banul sa si faca simtita prezenta in acest topic, ms.
Funcția: Admini toti
Descriere situație: Domnul GTS aka Judge a fost reclamat de catre Noemi cum ca ar avea tp hack la o faza filmata de ea, ei bine se pare ca dovada mea nu a fost suficienta pentru a va demonstra faptul ca nu este vinovat. Revin cu o noua explicatie conceputa si gandita de mine si de un expert in acest domeniu.
Explicatia e urmatoarea: daca va uitati atent la dovada lui Noemi din prima reclamatie (viewtopic.php?f=52&t=1681) rulati videoclipul cu viteza 0.5 sau chiar 0.25 dupa preferinte si veti observa ca Noemi a intrat cu infernusul in GTS, DAR GTS nu si schimba traiectoria de mers ci ramane asa ca intr-o linie oblica / Dar Noemi ricoseaza din GTS si este aruncata, EI BINE IDEEA E CA GTS a fost lovit, dar degeaba pentru ca directia de mers nu i-a fost schimbata, TOTUSI CUM ESTE POSIBIL ca el sa nu ia apa ? Pai daca va uitati bine el are roata din spate stanga sparta, EI BINE daca ai roata aia sparta virajele spre stanga sunt mult mai rapide, deci faza cu ESC este oricum posibila, dar pe langa faptul ca TRAIECTORIA nu i-a fost modificata, iar ROATA SPARTA a ajutat la virajul spre stanga mai rapid, ASA A FOST POSIBIL ca domnul nostru acuzat GTS sa nu ia apa.
Dovada: Nu mai e nevoie de nici o dovada, am demonstrat si eu si jefferson si chiar si din videoclipul lui Noemi reiese explicatia, AS RUGA ADMINII care au ajuns la aceasta decizie sa mi spuna si mie pe ce baza au dat ei ban adica care e explicatia pe care ei au gandit-o pentru care au considerat ca e necesar banul. NU AM NICI O TREABA CU GTS SA FIE CLAR, DAR CAND NU E DREPTATE REFUZ SA PRIVESC.
CONTEST BANUL SI CER REEVALUAREA DUPA EXPLICATIA OFERITA DE MINE, DACA NU STITI SAU NU SUNTETI PE DOMENIU ROG SA VA ABTINETI DE LA COMENTARII

Post subject: Re: Reclamatie Staff
PostPosted: Sun Aug 11, 2019 9:06 pm

Membru
Membru

Scuze ca ma bag cu riscul sa iau warn pe forum, dar ala e tp hack de la o posta, uita-te si pe minimap in acelasi timp ca a luat apa, si ii revine playerpoint ul odata cu el deci nu e lag sau esc abuze. {} cand intri apa iti scade viteza la secunda poti sa ai si 300km/h plus ca tp hack ul la fel scade viteza, plus ca s-a lovit de malul apei si i-a rectificat directia / nu mai incerca musamalizare. Va salut.

PostPosted: Sun Aug 11, 2019 9:11 pm

Premium User
Premium User

Image

MALAKA, tu esti expert????????????????? =)))))))))))))))))
uita te atent la faza cu esc filmata de tine, nici 2 sec nu au trecut si clepsidra apareeeeeeeeeeeeeee.
la mine de ce nu apare?
sunt prea desteapta ?
nu ti vad rostul aici copile.
sa nu mi zici ca tu ai creat gta ca ma casatoresc cu retry.

PostPosted: Sun Aug 11, 2019 9:11 pm

Membru
Membru

QwErTy wrote:
Scuze ca ma bag cu riscul sa iau warn pe forum, dar ala e tp hack de la o posta, uita-te si pe minimap in acelasi timp ca a luat apa, si ii revine playerpoint ul odata cu el deci nu e lag sau esc abuze. {} cand intri apa iti scade viteza la secunda poti sa ai si 300km/h plus ca tp hack ul la fel scade viteza, plus ca s-a lovit de malul apei si i-a rectificat directia / nu mai incerca musamalizare. Va salut.

Cum spuneam, de ce nu va abtineti daca nu stiti? Am filmarea mea uite-o aici https://www.youtube.com/watch?v=m1uDEWr2E7o in care se vede clar ca daca dai esc cu minim o secunda inainte sa intri in apa sau mai mult, chiar daca voua va arata ca se duce apa, se vede clepsidra cand se duce apa, daca revine din esc revine din pozitia initiala in care a ramas inainte sa puna esc, DECI normal ca a intrat apa cand a dat esc, dar el teoretic a ramas in pozitia salvata pana sa dea ESC, si daia cand a revenit nu era apa, DAR DA BA E TP..

PostPosted: Sun Aug 11, 2019 9:12 pm

Premium User
Premium User

Rhymes wrote:
QwErTy wrote:

Cum spuneam, de ce nu va abtineti daca nu stiti? Am filmarea mea uite-o aici https://www.youtube.com/watch?v=m1uDEWr2E7o in care se vede clar ca daca dai esc cu minim o secunda inainte sa intri in apa sau mai mult, chiar daca voua va arata ca se duce apa, se vede clepsidra cand se duce apa, daca revine din esc revine din pozitia initiala in care a ramas inainte sa puna esc, DECI normal ca a intrat apa cand a dat esc, dar el teoretic a ramas in pozitia salvata pana sa dea ESC, si daia cand a revenit nu era apa, DAR DA BA E TP..

apare clepsidra copile la tine in videoclip, dupa o secunda, la mine de ce nu apare?
la mine in videoclip este vorba de 2-3 secunde, nu de 1, malaka

Last edited by Noemi. on Sun Aug 11, 2019 9:13 pm, edited 1 time in total.

PostPosted: Sun Aug 11, 2019 9:13 pm

Membru
Membru

Noemi. wrote:
Image

uita te atent la faza cu esc filmata de tine, nici 2 sec nu au trecut si clepsidra apareeeeeeeeeeeeeee.
la mine de ce nu apare?
sunt prea desteapta ?

Pai ba desteapta pamantului, la tine nici macar nu se vede GTS pe filmare cand a iesit din apa ca e distanta prea mare, nu se vede sau nu ESCU in pnm, tu nu le ai cu sampu si comentezi pe aici ?

PostPosted: Sun Aug 11, 2019 9:14 pm

Premium User
Premium User

Rhymes wrote:
Noemi. wrote:
Image

la mine de ce nu apare?
sunt prea desteapta ?

Pai ba desteapta pamantului, la tine nici macar nu se vede GTS pe filmare cand a iesit din apa ca e distanta prea mare, nu se vede sau nu ESCU in pnm, tu nu le ai cu sampu si comentezi pe aici ?

cum nu se vede gts copile? ai ceva pe creierul ala ? te a batut cand erai mic ? pai eu cand jucam aici, tu predai abecedarul sa iei chimia si biologia.

PostPosted: Sun Aug 11, 2019 9:17 pm

LEGEND
LEGEND

t/c pana la raspuns, comentati prea mult.

ImageImageImage

PostPosted: Sun Aug 11, 2019 9:19 pm

Membru
Membru

Rhymes wrote:

Bun, hai sa iti explic eu cel CE NU STIE

1. La mana, dupa cum ti-a spus si noemi, apare clepsidra la nici 1 secunda delay, la el nu a aparut clepsidra si tocmai de aceea ti-am explicat ca se buguieste playerpoint ul si nu se mai misca pentru ca tu fiind in AFK te duci duca pana la capatul mapei.

2. Se vede clar cum in filmarea facuta de voi Rhymes ca el cand revine in afk revine exact de unde a pus AFK ul, si se vede clar cum are exact aceeasi viteza si ia dreapta DIN SPATELE TAU, insa in cazul lui Noemi a aparut in FATA ei! TU cand te pui AFK si revii in joc, esti pus in acelasi loc, nu la 100m distanta, gandeste fratioare putina logica la jocul asta si nu mai incerca.

PostPosted: Sun Aug 11, 2019 9:19 pm

Membru
Membru

Ba, eu m-am referit la faza dupa ce l-ai lovit pe gts si a trecut de tine, era distanta considerabila si nu ii mai vedeai numele sau daca e afk sau nu cu clepsidra pe dovada ta, dar inainte sa-l lovesti se vedea da, dar eu nu m-am referit la faza aia, nu stii sa citesti ?

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.