Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: Reclamatie Offset
PostPosted: Fri Aug 09, 2019 12:00 pm

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

Nickname: huzy
Nickname reclamat: offset
Funcția: Lider
Descriere situație: Favorizeaza membrii LSPD, nu acorda FW pentru DB pe cand in regulament apare ca este interzis, iar in trecut MIKE l-a sanctionat pe Spinu pentru DB. Se poate verifica regulamentul.(viewtopic.php?f=61&t=717&start=20) (viewtopic.php?f=61&t=550)
Dovada: https://postimg.cc/vDPS8rpZ

Post subject: Re: Reclamatie Offset
PostPosted: Fri Aug 09, 2019 3:07 pm

Membru
Membru

Desii sunt partial implicat sa spunem, nu cred ca ma favorizeaza cu nimic, am vorbit cu un admin si mi-a confirmat si el ca factiunea la reclamatie pentru Drive-By e irelevanta, nu tine de regulamentul departamentului/intern s.a.md, ci tine de regulamentul general al serverului si se sanctioneaza ca atare cu warn daca il postezi la sectiunea corecta. Ti-am spus eu prin /whisper sa imi faci la sectiunea corecta si mi-ai facut, am fost si sanctionat si mi-am asumat greseala, de ce revii cu post nu inteleg? Daca crezi ca ma favorizeaza, doar ce am primit un Faction Warn mai devreme de la el =]] dar da, tu esti domnul huzy post hunterul serverului un frustrat care nu are ce face decat sa stea sa vaneze pe un joc pentru ca asta e o noua realizare, macar daca tu ai fi mai breaz te-as crede, dar in conditiile in care tu rupi non fp si /q la wanted si nimeni nu sta sa-ti faca post eu zic sa ai bunul simt sa te abtii ca sa nu incepem si noi, si sa nu vad reply aici.

PostPosted: Fri Aug 09, 2019 3:24 pm

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

Rhymes wrote:
Desii sunt partial implicat sa spunem, nu cred ca ma favorizeaza cu nimic, am vorbit cu un admin si mi-a confirmat si el ca factiunea la reclamatie pentru Drive-By e irelevanta, nu tine de regulamentul departamentului/intern s.a.md, ci tine de regulamentul general al serverului si se sanctioneaza ca atare cu warn daca il postezi la sectiunea corecta. Ti-am spus eu prin /whisper sa imi faci la sectiunea corecta si mi-ai facut, am fost si sanctionat si mi-am asumat greseala, de ce revii cu post nu inteleg? Daca crezi ca ma favorizeaza, doar ce am primit un Faction Warn mai devreme de la el =]] dar da, tu esti domnul huzy post hunterul serverului un frustrat care nu are ce face decat sa stea sa vaneze pe un joc pentru ca asta e o noua realizare, macar daca tu ai fi mai breaz te-as crede, dar in conditiile in care tu rupi non fp si /q la wanted si nimeni nu sta sa-ti faca post eu zic sa ai bunul simt sa te abtii ca sa nu incepem si noi, si sa nu vad reply aici.

Cine esti tu sa postezi aici? Cine esti tu sa imi zici ca rup non-fp si q?Nu fac non fp si nu dau nici q la wanted gunoi de copil de 14 ani sa imi zici " sa nu vad reply " da cine mortii matii esti ba? + ca voi profitati de orice sa ne dati down la wanted de repair de la admini respawn daca ramaneti pe jos, repair hai sictir

PostPosted: Fri Aug 09, 2019 3:37 pm

Membru
Membru

Cine sunt eu? Jucatorul ala care va urmareste la wanted se poate vedea cat esti tu de frustrat si cat traiesti in jocul asta daca te ataci in halul asta si incepi sa ma injuri pe aici, dar vezi ca te ataca si limba romana. Totodata nu-mi spune tu mie ca nu faci non-fp sau /q ca acu iti punem filmari, stai linistit ca nu trebuie sa-ti demonstrez tie, mie sau oricui ca tu faci asta, mi-e suficient sa stiu eu ca o faci, dar daca trebuie sa o demonstrez tuturor, nicio problema. Iar aberatiile alea cum ca ne repara noua adminii masinile, da ba ne aduce si cu tp mai aproape de voi esti nebun =]] ca sunteti voi prea buni soferi, daca eram eu lider infernus club ati fi zburat cu totii, nu doar pentru ca sunteti || cu infernusul, dar multi dintre voi aveti si un comportament si un limbaj de parca totul vi se cuvine, ca sa nu mentionez faptul ca voi cand faceti sugestii nu le faceti cu cap, ci doar pentru voi si atat, daca tot vrei sa demonstrezi ce bun samaritean esti tu barem fa-o cu cap si cu dovezi, nu incepe sa injuri p'aici, in regulamentul departamentului specifica ca nu ai voie DB, dar nu se impune vreo sanctiune in cadrul factiunii, ci se aplica o sanctiune conform regulamentului serverlui, ca acolo specifica ca nu ai voie DB si care sunt si sanctiunile, am fost sanctionat si punct.

PostPosted: Fri Aug 09, 2019 4:30 pm

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

L-a demis, TC

PostPosted: Fri Aug 09, 2019 8:03 pm

FBI LEGEND
FBI LEGEND

A fost demis! TC!

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.