Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații » Reclamații Staff

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: Reclamatie Mr.Cool
PostPosted: Fri Jul 26, 2019 6:28 pm

Muted User
Muted User

Nickname: AKSD
Nickname reclamat: Mr.Cool
Funcția: Lider
Descriere situație:Dupa ce m-am jucat la turf 3 ore a intrat sa faca 1 kill si sa sufere apoi sa-mi dea bl cand aveam pe + gg
Aveam 5 zile cand m-a demis. Presupun ca lideru are voie sa-si aleaga membrii si sa le dea bl. Si daca e vorba de limbaj, isi poate da si singur bl, nu trb sa stau sa vad cum sufera si injura pe /f pe toata lumea dupa cum i se scoala.
Dovada: N-am la ce sa fac ss, tocmai am fost respins din VLA ca am BL. Nici nu am acces sa vad lista de BL.

Last edited by AKSD on Fri Jul 26, 2019 6:54 pm, edited 1 time in total.

Post subject: Re: Reclamatie Mr.Cool
PostPosted: Fri Jul 26, 2019 6:31 pm

Membru
Membru

Si eu sunt in aceeasi situatie :) am murit de 3 ori la turf si vine el si spune ca ma zboara din factiune, dupa ce ca la war vine cand are chef si mai face si scor pe -, tot el are figuri

PostPosted: Fri Jul 26, 2019 7:19 pm

Ballas LEGEND
Ballas LEGEND

Am dreptul sa-mi aleg membrii. Nu ascultati, sunteti amandoi foarte slabi, la fiecare war/turf ati fost pe - si pe langa mai si injurati/aveti aer de superioritate.

PostPosted: Fri Jul 26, 2019 7:28 pm

Membru
Membru

Da, ai dreptul sa ti alegi membrii, dar asta nu inseamna ca poti sa dai si bl ca ti se scoala tie. In legutara cu war-ul, tu nici macar nu vii, si cand vii stai 10-20 min si iesi

PostPosted: Fri Jul 26, 2019 7:40 pm

Membru
Membru

Mr.Cool presupun ca tu inainte sa iti recrutezi membrii ii testezi putin sau verifici trecutul lor pe server(ce se poate). Tu nu poti sa iti iei membrii in teste si la 2-3 zile daca nu iti place de ei ii expediezi cu tot cu blacklist. Blacklist le dai cand iti fac intentionat probleme, ajuta alianta adversa, vaneaza etc. Intelegeam daca era o persoana dar doua la un timp atat de scurt cam asta imi da de gandit,

Ai lwarn, blacklist se da in GENERAL pentru demisii sau lucrurile pe care le-am pus mai sus.

Baietii puteti aplica la ce factiuni doriti, aveti blacklistul anulat.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.