Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Tue Oct 22, 2019 10:49 pm

Membru
Membru

Pentru cei care fac Wanted :

1. Sa isi poata da /sellarmour si sa ti dea 60-80 armura ( Pret de 5k Mats ) sau sa iti daea armura cand dai /robbank , /robstore , /robhouse .

Pentru Departamente :

1. Sa nu mai aiba acces la /repair .
2. Cand vii cu Infernus Car sa nu ai acces la a trage de pe H ( Prea OP armura x2
H ).
3.Sa poti trage de pe H doar daca ai undercover , respectiv /spy la NG .

In ce consta /spy la NG ?
Cand dai /spy la NG iti schimba culoarea int o culoare pe care o vrei dintre toate factiunile gen , Taxi , NR , Medics , Gang .
Conditia e ca atunci cand trage in cineva care nu are wanted sa i apara mesaj : Spy MenThoL trage in tine fara wanted .

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 10:50 pm

Membru
Membru

si chiar crezi ca le baga ?
repairu ala Macar de l ar scoate

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 10:52 pm

LEGEND
LEGEND

:pro: să se bage să vedem cum e și dacă nu e okay atunci să se scoată

Honor, Courage, Commitment

Image

Some people spend an entire lifetime wondering if they made a difference in the world.
But, the Marines don't have that problem.

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 11:05 pm

LEGEND
LEGEND

DnsMonsteR wrote:

Cum sa fie frate? ECHILIBRAT?
Iar o sa vina cu scuze penibile ca ce, voi aveti moduri ajutatoare si nu stiu ce.
DA NFS CLUB CE ARE? ca veniti 10 oameni pe masina (inca o chestie in plus la voi, si culmea, este permisa) si tot noi suntem avantajati?

Nu scoateti repair? Bagati-ne si noua atunci, sa vedem cat de misto e sa spamez /repair cand imi spargeti rotile.

Sistemul e foarte prost gandit si e gandit in dezavantaj pentru cei ce fac wanted. Nu vreti sa acceptati sugestia, scoateti cluburile cu wanted frate si lasa departamentele sa faca wanted intre ele ca deja mi s-a acrit, dupa ce ca au atatea mai dau si /teles ca nu le ajunge.

La gin singurul lucru bun a fost sistemul din departament care era foarte echilibrat (aveai o sansa pana si in nfs), acum nu e ok deloc.

Si nu veniti iar cu non fp si nu stiu ce, si asa s-au dat o gramada de warn-uri pentru treburile astea si cand am dat eu unul la departament au sarit imediat.

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 11:11 pm

LEGEND
LEGEND

vezi cum vorbesti despre asta, drawn, e un subiect sensibil
stiu si ownerii abuzurile de se fac in fbi, pur si simplu sunt ignorate. lucrul cel mai amuzant este ca esti sanctionat sau intrii pe lista neagra daca incepi cu lucruri de genul 'FBIZONE'
inteleg coaie ca favorizezi dar cand absolut toata comunitatea isi da seama e clar ca esti prost si nu stii cum s-o faci
edit; l-am intrebat pe r10 daca ma lasa sa ma ocup de departamente - a refuzat pentru ca e constient ca radeam tot ce era acolo
in schimb i-a pus pe fistique si retry sa se ocupe, COLIDERII DIN FBI. subtil, r10, subtil.

ImageImageImage

PostPosted: Tue Oct 22, 2019 11:44 pm

LEGEND
LEGEND

DrawN wrote:
DnsMonsteR wrote:

Cum sa fie frate? ECHILIBRAT?
Iar o sa vina cu scuze penibile ca ce, voi aveti moduri ajutatoare si nu stiu ce.
DA NFS CLUB CE ARE? ca veniti 10 oameni pe masina (inca o chestie in plus la voi, si culmea, este permisa) si tot noi suntem avantajati?

Nu scoateti repair? Bagati-ne si noua atunci, sa vedem cat de misto e sa spamez /repair cand imi spargeti rotile.

Sistemul e foarte prost gandit si e gandit in dezavantaj pentru cei ce fac wanted. Nu vreti sa acceptati sugestia, scoateti cluburile cu wanted frate si lasa departamentele sa faca wanted intre ele ca deja mi s-a acrit, dupa ce ca au atatea mai dau si /teles ca nu le ajunge.

La gin singurul lucru bun a fost sistemul din departament care era foarte echilibrat (aveai o sansa pana si in nfs), acum nu e ok deloc.

Si nu veniti iar cu non fp si nu stiu ce, si asa s-au dat o gramada de warn-uri pentru treburile astea si cand am dat eu unul la departament au sarit imediat.

Edit sunt prost și am înțeles mesajul tau greșit drawn, scz de jignirile pe care nu ai apucat sa le vezi

Image

Some people spend an entire lifetime wondering if they made a difference in the world.

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 1:47 am

Membru
Membru

Pai hai atunci sa ne bage si noua 10 inf de cop si sa avem voie cu NOS...Voi 10 inf noi 10...noi cu nos voi cu nos.Sistemul actual de wanted numai de GTA nu e...este de tip Hot Pursuit.Nu mai se face wanted ca inainte cu trasul la roti etc...poti sa spargi tu si 4 roti ca ala merge bine mersi cu modul lui.Nu mai zic ca aveti jobul car jacker...daca masina e pe cale sa bubuie furati un alt Infernus de la o casa...daca sunteti in LV,np aveti spawn plin cu Infernus-uri acolo...in SF e Infernus la Rent Car.Pai si noi am vrea la fiecare sectie de politie...chiar si la aia de langa Mats shop sa avem un Infernus de cop.

Sunt buguri la wanted nerezolvate de o luna si ceva...si vorbim aici de buguri urgente...eu as incepe de aici.Hai sa nu ne mai uitam in gradina altuia fiindca sincer mai degraba v-as face voua nerf decat noua...si nu o spun fiindca sunt departament.Spun asta ca sa intelegeti cum sta treaba nu o spun ca pe un contra etc

Pana la urma voi decideti cum vreti sa fie pe server...cat timp am facut wanted mi-am expus parerea...acu voi cei care ati mai ramas veti decide...insa daca vi se va refuza sugestia sa recititi ce am scris mai sus.

ImageImageImage

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 1:55 am

LEGEND
LEGEND

Aquatylys wrote:
Pai hai atunci sa ne bage si noua 10 inf de cop si sa avem voie cu NOS...Voi 10 inf noi 10...noi cu nos voi cu nos.Sistemul actual de wanted numai de GTA nu e...este de tip Hot Pursuit.Nu mai se face wanted ca inainte cu trasul la roti etc...poti sa spargi tu si 4 roti ca ala merge bine mersi cu modul lui.Nu mai zic ca aveti jobul car jacker...daca masina e pe cale sa bubuie furati un alt Infernus de la o casa...daca sunteti in LV,np aveti spawn plin cu Infernus-uri acolo...in SF e Infernus la Rent Car.Pai si noi am vrea la fiecare sectie de politie...chiar si la aia de langa Mats shop sa avem un Infernus de cop.

Sunt buguri la wanted nerezolvate de o luna si ceva...si vorbim aici de buguri urgente...eu as incepe de aici.Hai sa nu ne mai uitam in gradina altuia fiindca sincer mai degraba v-as face voua nerf decat noua...si nu o spun fiindca sunt departament.Spun asta ca sa intelegeti cum sta treaba nu o spun ca pe un contra etc

Pana la urma voi decideti cum vreti sa fie pe server...cat timp am facut wanted mi-am expus parerea...acu voi cei care ati mai ramas veti decide...insa daca vi se va refuza sugestia sa recititi ce am scris mai sus.

Nu inteleg, cred ca tu vezi doar infernus club, mai este si nfs club care nu are nicio sansa de supravietuire in fata voastra pentru ca na.. masini slabe dar nu astea sunt problemele, daca ar disparea /repair si sa mergeti doar pe g s-ar rezolva treburile si pentru nfs, trebuie sa existe un echilibru iar in momentul actual nu exista. Aceeasi parere pe care o aveai tu, o aveam si eu cand eram in departament. Acum parerea mi s-a schimbat, ca sa iti poti da cu parerea trebuie sa fi fost in ambele tabere, altfel o spui doar in avantajul vostru. NOS-ul este de la joc in sine, nu este din script cum este /repair. In momentul in care ai nos dar ai 3 roti sparte, te poti caca pe el daca le spargi rotile membrilor departamentelor si isi dau repair, degeaba exista nos. Repet, treaba cu modurile exista in ambele tabere (vezi cazul donex + mai sunt si altii), datoria noastra este de a-i prinde si de a-i bana, nu trebuie sa stricam frumusetea jocului printr-un sistem total dezavantajos pentru o tabara, trebuie sa fie o egalitate. Ultimul meu post aici.

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 2:03 am

SA:MP LEADER
SA:MP LEADER

Carea vrea mod de BMW e46 merge blana cu 4 roti sparte.

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 4:32 am

LEGEND
LEGEND

Sumy wrote:
Carea vrea mod de BMW e46 merge blana cu 4 roti sparte.

Da-mi pm frate

Image

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.