Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Thu Jun 20, 2019 2:50 pm

LEGEND
LEGEND

pai da, sa se faca regulamente ok si sa se puna un staff bun
nu sa prelungim perioada asta pentru niste cacaturi de joburi sau factiuni pasnice

eu nu cred ca a jucat cineva VREODATA pe gfzone ca sa fie reporter sau taximetrist
sau daca era atat de nebun s-o faca, nu statea in taxi ca sa faca comenzi, ci doar sa faca zile si eventual sa ia lider ca sa ajunga in staff

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 2:53 pm

The Triads LEGEND
The Triads LEGEND

cata wrote:
pai da, sa se faca regulamente ok si sa se puna un staff bun
nu sa prelungim perioada asta pentru niste cacaturi de joburi sau factiuni pasnice

eu nu cred ca a jucat cineva VREODATA pe gfzone ca sa fie reporter sau taximetrist
sau daca era atat de nebun s-o faca, nu statea in taxi ca sa faca comenzi, ci doar sa faca zile si eventual sa ia lider ca sa ajunga in staff

The truth has been spoken... :smoke2:

Revenind la discuţie, facţiunile precum Taxi şi NR nu prea şi-au avut niciodată rostul. Hai că NR mai dădea anunţuri de la cei cu adban şi era cat de cat ceva, dar Taxi chiar
era useless pe GFZone. Cine mergea în Taxi o făcea pentru Lider şi ca să intre în staff.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:05 pm

Membru
Membru

In cazul asta serverul nu e cu nimic diferit fata de ce a avut gin, poate lipsesc donatiile si cam atat.
Ca punct de vedere, daca se dovedeste a fi adevarat lucrul asta eu mai mult de 7 zile de proba nu o sa stau, apoi o sa ma las din nou fiindca nu o sa tina mult serverul asta si nici nu o sa vreau sa investesc timp in ceva care ar disparea. Inca ceva, nu am spus asta sa planga careva dupa mine ci ca la fel cum o sa plec eu vor mai pleca si altii pentru ca incet incet va deveni monoton jocul.

#Jaqueline, ok...............

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:08 pm

LEGEND
LEGEND

moody wrote:
In cazul asta serverul nu e cu nimic diferit fata de ce a avut gin, poate lipsesc donatiile si cam atat.
Ca punct de vedere, daca se dovedeste a fi adevarat lucrul asta eu mai mult de 7 zile de proba nu o sa stau, apoi o sa ma las din nou fiindca nu o sa tina mult serverul asta si nici nu o sa vreau sa investesc timp in ceva care ar disparea. Inca ceva, nu am spus asta sa planga careva dupa mine ci ca la fel cum o sa plec eu vor mai pleca si altii pentru ca incet incet va deveni monoton jocul.

astia vor sa faca ceea ce i-a lipsit lui gin, un regulament ok si staff bun, cum am spus mai sus
te mai intreb o data, i-a pasat cuiva VREODATA de factiunile pasnice si joburi pe server?
tu ar trebui sa stii mai bine ca ai fost lider infernus, presupun ca tot ce faceai pe server era sa faci wanted, dm, nu job sau comenzi in taxi
vrei un server unde conteaza factiunile pasnice si joburile? du-te pe nephrite

ImageImageImage

Last edited by cata on Thu Jun 20, 2019 3:09 pm, edited 1 time in total.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:09 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

boss faceti cum vreti voi noi v-am zis ce se joaca, daca tu crezi ca daca faci joburi si /warkick factiune o sa vina playeri gramada si o sa se tina de server la nesfarsit 6 luni cum ai zis tu (Ceea ce e aproape imposibil) fa d-astea, dar exact ce propui tu o sa tina playerii la distanta si faza cu joburile cmoplexe e pierdere de timp

nu asta e targetul? sa facem gfzone-ul ce-a fost mai demult? parca printre primele posturi zicea r10 sau cineva ceva legat de nostalgie ca era frumos serverul dar nu s-a ocupat gin.
pai aici a fost vina staffului nu gm-ului, gm-ul era frumos si d-aia ne jucam, nu ne-am lasat sa nu aveam /warkick sau joburi complexe. nu facea nimeni job
am facut job de 2 ori pe server, o data cand m-am apucat prima data si nu stiam cum se fac mats si mi-a dat raiku gethere si m-a dus din ls in sf cu faggio si o data cand eram pd si nu erau produse la armory. atat. si nu am facut pentru bani, am facut din necesitate

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:15 pm

LEGEND
LEGEND

in aproape 8 ani am facut 2 joburi, drugs dealer care se facea 30 de min cu cineva langa tine pana faceai skill 5 si arms pentru mats, in rest nimic

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:16 pm

Membru
Membru

cata wrote:
moody wrote:

astia vor sa faca ceea ce i-a lipsit lui gin, un regulament ok si staff bun, cum am spus mai sus
te mai intreb o data, i-a pasat cuiva VREODATA de factiunile pasnice si joburi pe server?
tu ar trebui sa stii mai bine ca ai fost lider infernus, presupun ca tot ce faceai pe server era sa faci wanted, dm, nu job sau comenzi in taxi
vrei un server unde conteaza factiunile pasnice si joburile? du-te pe nephrite

Infernus club nu a insemnat niciodata DM cat timp am fost EU la conducere, erau topicuri cu misiuni, curse intre membri, stunturi etc. Daca altii au preferat sa transforme chatul in irc pentru dm pe cops da, asta insemna.
Eu ca jucator destul de vechi mereu am preferat sa am niste targeturi pe samp, niste scopuri pe care sa le indeplinesc. Da, am jucat si ca NR peste 2 luni ca lider, am pus factiunea la punct si am iesit pentru hitman(baietii vechi pot confirma) mai ales daca intra si bogdy_hr.
Eu nu stau sa ma contrazic o zi intreaga, nici in postul de mai sus nu am facut asta sau sa insist pe tema sugestiilor mele, oricum sunt mai multi jucatori contra si deja s-au stabilit punctele alea. Ce am postat eu e parerea mea ca viitor jucator al serverului.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:19 pm

Membru
Membru

Sa stiti ca eu chiar faceam drumuri pentru job 9 si job 4. e important skill u. Oricum economia era ok si atunci. E bine ca sunt job uri. Depinde de fiecare cum alege sa isi castige banii. Si factiunile pasnice, tot conteaza si ele. Sunt multi pasionati de Taxi si NR. Plus ca resprezinta o metoda de lansare. Inainte nah, chiar erau misto. Adica trebuia sa intri inainte intr o factiune pasnica pentru ca nu aveai lvl 8 sa intri in gang. Te initia putin si factiunea pasnica.
Deci nu sunt contra joburilor si factiunilor pasnice. Tot ar fi bine sa fii obligat ca player sa treci prin una :))

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:27 pm

LEGEND
LEGEND

Jaqueline wrote:
Sa stiti ca eu chiar faceam drumuri pentru job 9 si job 4. e important skill u. Oricum economia era ok si atunci. E bine ca sunt job uri. Depinde de fiecare cum alege sa isi castige banii. Si factiunile pasnice, tot conteaza si ele. Sunt multi pasionati de Taxi si NR. Plus ca resprezinta o metoda de lansare. Inainte nah, chiar erau misto. Adica trebuia sa intri inainte intr o factiune pasnica pentru ca nu aveai lvl 8 sa intri in gang. Te initia putin si factiunea pasnica.
Deci nu sunt contra joburilor si factiunilor pasnice. Tot ar fi bine sa fii obligat ca player sa treci prin una :))

comparam un server vechi cu un server care urmeaza sa se deschida in curand. diferentele de level n-o sa fie la fel de mari, presupun ca toate vor avea acelasi nivel de recrutare sau cel mult un level diferenta intre pasnice-departamente-ganguri.
referitor la joburi si pasnice, nu a zis nimeni sa le scoata sau ca e contra lor, ci ca nu e ok sa acorzi atat de multa atentie unor asemenea chestii.
nu stiu cati din cei vechi sunt pasionati de factiunile pasnice. singurul care imi vine in minte e coco cu taxi dar iti garantez ca el nu statea acolo ca ii placea factiunea, cum am zis si mai sus. in rest, TOTI jucatorii vechi au fost membrii in ganguri/departamente/hitman.

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 3:27 pm

Membru
Membru

Am asa un chef sa plimb pe cineva cu masina, abia astept sa aplic taxi.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.