Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Wed Jun 19, 2019 11:34 pm

Membru
Membru

KhaRd wrote:
Meyer_Lansky wrote:
Chestia cu /warkick [Faction Number] [PlayerID/PartOfName] e o idee interesantă. Ar descuraja mult folosirea de coduri la war-uri.
Practic, daca la Triads să zicem, în timpul war ului, e prins un codat, facţiunea ia kick de la war, jucătorul ia ban 1-3 luni şi war-ul continuă mai departe. E foarte ok.
La chestia cu experienţa în coduri (respectiv sa îmi dau cu părerea la o cerere unban daca jucătorul X a avut sau nu cod) aş putea da o mână de ajutor. Le mai am ;)

Oare e bine sa sufere inca 20 insi ( sa zicem ) din cauza unuia care joaca "murdar"? Inainte erau unii pe sv care intrau special pt turf/war...nimic mai mult.Pai unul din acesti playeri cu siguranta nu o sa stea mult in gang/mafie daca el la 2-3 war`uri o sa ia kick.Ganditi-va ce vreti sa iasa din acest proiect....Mie unul nu mi`ar placea sa renunt intr`o zi, de exemplu la ceva planuit pt ca "am war" si dupa 10 min sa primim kick.Cu totii suntem constienti ca o sa fie "mizerii" pe server care nu pot juca fara cod...nu sunt capabili, pai pe acel om nu prea ai cum sa`l descurajezi sa joace fara cod daca el atat stie.E AIUREAAAA

Fiecare are o opinie :beer3:

De ce sa se dea kick unei factiuni intregi din war /sa se scoata liderul daca exista un codat pe sv ? Mai bine sa se inchida serverul 1 luna pt un codat sa se invete lumea minte. No? Misto idei...

Last edited by Jaqueline on Wed Jun 19, 2019 11:40 pm, edited 2 times in total.

PostPosted: Wed Jun 19, 2019 11:37 pm

The Triads LEGEND
The Triads LEGEND

E doar o discuţie. Nu înseamnă că automat se va şi implementa, tocmai de asta dezbatem, nu?

PostPosted: Wed Jun 19, 2019 11:39 pm

Membru
Membru

Meyer_Lansky wrote:
E doar o discuţie. Nu înseamnă că automat se va şi implementa, tocmai de asta dezbatem, nu?

Am editat scz
Citeste iar sus

Pai cine crezi tu ca se invata minte? Ca in 2019 exista copii care joaca cu renko si cu aim din s0b. Tu crezi ca in ganguri o sa fie numai 18+?
Cati nu au luat ban permanent, interzis... etc... si tot cu coduri au jucat si cand si au facut al 100 lea cont

PostPosted: Wed Jun 19, 2019 11:45 pm

The Triads LEGEND
The Triads LEGEND

Jaqueline wrote:
Meyer_Lansky wrote:

Am editat scz
Citeste iar sus

Pai cine crezi tu ca se invata minte? Ca in 2019 exista copii care joaca cu renko si cu aim din s0b. Tu crezi ca in ganguri o sa fie numai 18+?
Cati nu au luat ban permanent, interzis... etc... si tot cu coduri au jucat si cand si au facut al 100 lea cont

Da, dar au jucat cu cod în general pentru a-şi favoriza gangul/mafia. Ori daca prin asta îşi elimina propria facţiune, probabil ar fi un bun motiv să nu le mai folosească.

PostPosted: Wed Jun 19, 2019 11:46 pm

Membru
Membru

Normal , e doar o simpla discutie ...sa vezi cum o sa fie war`ul ( daca se implementeaza) cu maxim 3-4 factiuni.... :lol: :lol:
La turf cum face? :lol: :lol: :lol:

PostPosted: Wed Jun 19, 2019 11:50 pm

Membru
Membru

Meyer_Lansky wrote:
Jaqueline wrote:
Meyer_Lansky wrote:

Am editat scz
Citeste iar sus

Da, dar au jucat cu cod în general pentru a-şi favoriza gangul/mafia. Ori daca prin asta îşi elimina propria facţiune, probabil ar fi un bun motiv să nu le mai folosească.

Pai atunci poate eu The Mafia, de exemplu tin pica pe aia din grove ca trag prea bine. Ma duc in grove si bag un cod. Ia kick grove u si TA DAM : iar castiga Tm Vla Ballas.

Da si ar fi super sa ramana doat o alianta in cazul in care sunt banati 3 din fiecare gang aliat.

Nu stau sa citesc dar cine a gandit chestiile astea... e clar :))

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 1:58 am

Membru
Membru

Cica nu stai sa citesti de parca nu mi-ai mai citit sugestiile de o dai atat de indirect pe aici. Fiecare a venit cu sugestii, fiecare a incercat sa ajute la modificarea sau corectarea unor greseli care au afectat modul de joc in trecut. Asta trebuia sa zic si eu cand ai propus introducerea unui sistem de ruleta cu serverul parolat inca? Nu stau sa imi bat capul daca tie niste sugestii propuse pe un joc iti arata faptul daca e clar sau nu dar nu cred ca ai fi fost multumita sa vin si eu cu indirecte din astea direct in fata ta.

BTW: in viata reala supervisorul e tras mereu la raspundere atunci cand subalternii sai nu isi indeplinesc taskurile sau fug de la munca, la fel cum si un capitan e tras la raspundere de catre un colonel. Asta ti am zis mai mult pentru agitatia de care ai dat dovada la propunerea mea cu liderul.
Sa iti mai dau un exemplu? In PGL la nu mai stiu ce qualifier un jucator roman a jucat cu cod pe lan, baietii prezenti fizic toti 5 au fost exclusi de la eveniment bineinteles cu toata echipa. Si hai mai bine sa nu mai plangem atat ca stim cu totii ca toata lumea e pro aici, nici pe serverele mari de dm nu vezi atatea pretentii si atatea arfe de parca maine ati castiga warul si vine Iohannis cu steaua dupa voi. Stim cu totii cate tovarasii au fost, cum umbla toata factiunea grove pe un sultan impreuna cu xantonio activat si isi bateau joc de cops cand nu erau admini. Sau mix cand era ballas parca si o ardea pe skype la war si ii comandau aia cand sa bage. NIMENI nu poate sa isi faca alt cont pentru alianta adversa numai pentru a impiedica castigarea unui war fara a fi observat:
    in primul rand se observa dupa ip sau clasa
    Trebuie alt cont pe forum
    trebuie sa creasca contul si nu doar level. De ce spun asta? Un lider responsabil nu ia membri asa una 2 level 6 vino incoa. Trebuie sa se vada totusi putina activitate pe contul ala
    Odata prins sa spunem ca a facut asta bineinteles ca ia ban pe contul principal

Jaqueline rugamintea mea la adresa ta e ca de astazi sa nu mai vad nici macar un apropo legat de mine, sugestiile sau posturile mele pe aici si iti cer sa iti fie clar asa cum vad ca iti si place. Iar in cazul in care chiar o sa mai dai si reply, adu niste argumente si solutii mai viabile nu ca ai tu job si trebuie sa fie economia usoara ca nu joci numai tu.

Iar data viitoare gandeste tu inainte sa propui implementarea unor lucruri pentru a face bani/level mai repede si mai poti sa gandesti inca o data atunci cand vrei sa te contraizici in legatura cu unele idei privind administrarea si mentinerea jucatorilor pe un server de SA:MP fiindca nu le ai si din cate am vazut e mai usor sa ii primesti ca la gin de la spawn civili pana la banca sa te opresti de 3 ori pentru gifturi.

Nu ti-am dat reply pentru ca mi-ai facut vreo rana sau ceva ci pentru ca la toate sugestiile mele chiar si alea care trebuie implementate n-ai adus nici o solutie concreta doar te-ai contrazis pe burta goala. Ia exemplu de la serverele mari ca nu numai regulamentele si banii aduc jucatori pe server ci si buna stare, administrarea corecta si gasirea solutiilor potrivite pentru combaterea eventualelor piedici ale unui server ca de venit vin din 2 vloguri dar cum ii tii aici daca dupa o saptamana se plictisesc si dau de codati iar admini precum lowangel stau spectatori pe aia care chiar sunt buni?

Last edited by moody on Thu Jun 20, 2019 3:05 am, edited 2 times in total.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 2:30 am

SysOP
SysOP

Situația este împărțită în două tabere din câte văd și poate ar fi potrivit să facem un sondaj referitor la situația economică a serverului. Unii spun că nu va mai alerga nimeni să strângă bani, droguri și materiale și drept urmare ar trebui să fie ușor de obținut toate acestea, în timp ce alții susțin că banii, drogurile și materialele dobândite cu ușurință sunt un minus pentru server. Acest aspect ar trebui dezbătut într-un topic separat.

Referitor la sugestia controversată a lui moody, eu vă propun începerea activității și deschiderea serverului fără această regulă implementată. De ce? Este foarte simplu, până când vom stabiliza sistemul de joc nu se poate introduce un asemenea mijloc de combatere a cheaturilor. Cum a spus și moody, într-adevăr un lider responsabil nu ia membrii așa "la level 6 vino încoa", dar poate totuși la început va fi obligat să o facă. Alternativ (la început), în cazul în care un lider a avut un jucător codat în facțiune, se poate spori supravegherea acestuia și dacă se dovedește că încurajează fenomenul cheaturilor, atunci să fie demis fără drept de revenire + altă sancțiune pe care o considerați potrivită.

Vă rog foarte mult să păstrați tonul prietenesc! Știu că amândoi sunteți bine intenționați și încercați să ajutați această comunitate dar vă rog, cu mai mult tact și calm! În acest sens, Jaqueline și moody, vă rog să vă abțineți din a mai posta replici unul pentru altul începând cu acest mesaj.

Acest topic va mai rămâne deschis până pe 21 iunie, când vor fi stabilite REGULAMENTUL GENERAL, REGULAMENTUL DEPARTAMENTELOR si REGULAMENTUL FACTIUNILOR . Acestea vor fi propuse din nou spre dezbatere câteva zile până la concretizarea lor.

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 1:18 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

contra la faza cu warkick factiune, am mai zis, e penibil sa-si bage cristi_samp cod si sa nu pot eu sa ma joc la war din cauza lui.
vrea unu sa se lase baga cod ia ban ce fac? stau pe tusa ca vrea el?
fa un https://www.strawpoll.me/ daca sa se bage sau nu si sunt sigur ca majoritatea vor vota sa nu se bage, nu e logica gandita deloc.

EDIT: daca vreti neaparat ceva de genu, cand un player ia ban pentru cod, sa fie o comanda pentru admini 1337+ care sa dea +25kills aliantei adverse, si atunci e fair sa zicem
/givescore alianta(1-2 1 fiind grove-lsv-tt 2 fiind cealalta) si sa nu fie un numar, sa fie 25 direct din comanda.
*Aici se presupune ca nu vor abuza 1337+ de comanda, sa fie cu un topic cu evidenta la camera de control si sa fie pe chat global cand comanda este folosita, de exemplu
Admin X has given +25 score to the alliance BALLAS-VLA-TM sau in romana

ImageImageImage

PostPosted: Thu Jun 20, 2019 1:28 pm

Membru
Membru

Ah, abia astept sa vad cum se joaca, mai ales unii care au dat contra la asta.
Nu ma refer la tine kas, sunt altii dar abia astept sa va vad din nou cu romane pe forum.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.