Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Fri Oct 25, 2019 10:08 pm

Membru
Membru

Ce pretenții sa ridicam, dacă dam Q cu wanted chiar dacă avem o problema primim wanted 10 ; conform : https://m.imgur.com/a/OYbArrP

PostPosted: Fri Oct 25, 2019 10:23 pm

LEGEND
LEGEND

s-a adus mereu in discutie faptul ca 'aici nu e ca la gin' si e exact la fel daca nu mult mai rau. gin a reusit sa tina ani la rand comunitatea in topul serverelor de samp din romania, nu a avut 150 de jucatori timp de o luna si dupa gata, avea pretentii la jucatori sa fie pupat in cur (aici ma refer la r10 pentru ca bb e doar 'brelocul' lui - nu vreau sa jignesc spunand asta, chiar e super baiat, ai ce discuta cu el, dar asta e adevarul, e umbra lui r10 desi ar trebui sa fie invers)
discutiile astea oricum nu-si mai au sensul, tot ce mai putem face e sa ne spunem oful. s-au facut greseli, abuzuri. omu e pur si simplu egomaniac, e orbit total si nu accepta parerile unora care e clar ca gandesc mai limpede.
gin s-a mai sfatuit cu bb, era mana lui dreapta. aici r10 ia o decizie si dupa vine pe server 'A HOTARAT BBOY SA VA DAM MUIE, NU EU AM ZIS, E TOTAL DECIZIA LUI'.
nu exista om pe lumea asta care sa vina aici si sa spuna 'ba cata, nu ai dreptate in ce ai zis aici' - singurul capabil sa spuna asemenea porcarii e seth care e orb de la cat si-a dat r10 drumu-n ochii lui si nu e capabil sa vada ce am scris.

ImageImageImage

PostPosted: Fri Oct 25, 2019 10:50 pm

Membru
Membru

@cata comunitatea a daunat cel mai mult...eu din ce tin minte inca de la inceput incetul cu incetul a fost propaganda aiurea...discutii aiurea...hate...reclamatii...pai la gin daca facea cineva chestia asta era banat permanent si pe joc si pe forum...si aici nu ma refer la tine,eu vorbesc in general.
Multi au aruncat cu pietre in el...l-au jignit...i-au facut reclamatii aiurea etc si el dupa toate astea inca spunea ca nu este necesar ca acel/acei playeri sa fie sanctionati in timp ce eu ii tot ziceam sa stearga permanent acele imperfectiuni de pe server...lu R10 chiar i-a pasat de voi si inca ii pasa...daca a aplicat o sanctiune dura poate acel player/playeri au intrecut masura.
Si daca tot vorbim de gin...omu ala a tinut serverul atata timp in picioare fiindca erau alte vremuri atunci...serverul acesta a fost o reuniune...era de asteptat ca o sa scada cu timpul.Am asistat toti la o piesa frumoasa la inceput,dar uite ca la orice piesa/spectacol...daca lumea incepe sa huiduie strica si piesa si deranjeaza si pe ceilalti.

Nu am scris acest mesaj sa te critic pe tine...sau pe cei ce au vorbit anterior...asta este adevarul fie ca il veti accepta sau nu.Daca derulezi toate etapele sv de la inceput si pana acu vei observa o evolutie a hate-ului si vei observa ce se intampla pe masura ce evolueaza ura.

ImageImageImage

PostPosted: Tue Oct 29, 2019 10:15 pm

LEGEND
LEGEND

o sa moara si sugestia asta la fel ca cea precedenta. ggwp

PostPosted: Sat Nov 02, 2019 4:24 am

Membru
Membru

:pro: numa pentru repair sa fie scos.

PostPosted: Sun Nov 03, 2019 12:47 am

Site Admin
Site Admin

1. Voi analiza situatia.

1. Poate vom adauga jobul Detectiv si nu mai pot sta cu Mecanic.
2. El nu trage dar tu tragi,unde este Fair-Play?
3. Nu se adauga /spy la NG

Nobody can control you,unless you allow them to.
Don't be cruel and unfriendly just because you want attention.There are better ways to get it.
Sometimes you just need teammates to back you up.You can't do everything alone.
Do not underestimate you students,sometimes they understand more that you think.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.