Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Sugestii

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Wed Oct 23, 2019 6:47 am

Premium User
Premium User

Aiurea :contra:

Image

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 3:32 pm

Membru
Membru

gen :pro: plm da s-au facut 10000 de sugestii sa se scoata repair si tot nu se scoate deci degeaba dau pro si contra ca oricum nu o sa se accepte da eu dau pro ca cine stie

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 3:43 pm

Membru
Membru

:contra:

Image

Image

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 4:03 pm

Membru
Membru

Pentru sugestia la cei cu wanted :pro:
:contra: la scoaterea repair-ului
Ar fi bine daca nu ar putea sa se stea mai multi pe masina, cel mai bine si mai echilibrat dupa parerea mea, dar nu o sa se intample

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 4:50 pm

Global Moderator
Global Moderator

DrawN wrote:
Aquatylys wrote:
Pai hai atunci sa ne bage si noua 10 inf de cop si sa avem voie cu NOS...Voi 10 inf noi 10...noi cu nos voi cu nos.Sistemul actual de wanted numai de GTA nu e...este de tip Hot Pursuit.Nu mai se face wanted ca inainte cu trasul la roti etc...poti sa spargi tu si 4 roti ca ala merge bine mersi cu modul lui.Nu mai zic ca aveti jobul car jacker...daca masina e pe cale sa bubuie furati un alt Infernus de la o casa...daca sunteti in LV,np aveti spawn plin cu Infernus-uri acolo...in SF e Infernus la Rent Car.Pai si noi am vrea la fiecare sectie de politie...chiar si la aia de langa Mats shop sa avem un Infernus de cop.

Sunt buguri la wanted nerezolvate de o luna si ceva...si vorbim aici de buguri urgente...eu as incepe de aici.Hai sa nu ne mai uitam in gradina altuia fiindca sincer mai degraba v-as face voua nerf decat noua...si nu o spun fiindca sunt departament.Spun asta ca sa intelegeti cum sta treaba nu o spun ca pe un contra etc

Pana la urma voi decideti cum vreti sa fie pe server...cat timp am facut wanted mi-am expus parerea...acu voi cei care ati mai ramas veti decide...insa daca vi se va refuza sugestia sa recititi ce am scris mai sus.

Nu inteleg, cred ca tu vezi doar infernus club, mai este si nfs club care nu are nicio sansa de supravietuire in fata voastra pentru ca na.. masini slabe dar nu astea sunt problemele, daca ar disparea /repair si sa mergeti doar pe g s-ar rezolva treburile si pentru nfs, trebuie sa existe un echilibru iar in momentul actual nu exista. Aceeasi parere pe care o aveai tu, o aveam si eu cand eram in departament. Acum parerea mi s-a schimbat, ca sa iti poti da cu parerea trebuie sa fi fost in ambele tabere, altfel o spui doar in avantajul vostru. NOS-ul este de la joc in sine, nu este din script cum este /repair. In momentul in care ai nos dar ai 3 roti sparte, te poti caca pe el daca le spargi rotile membrilor departamentelor si isi dau repair, degeaba exista nos. Repet, treaba cu modurile exista in ambele tabere (vezi cazul donex + mai sunt si altii), datoria noastra este de a-i prinde si de a-i bana, nu trebuie sa stricam frumusetea jocului printr-un sistem total dezavantajos pentru o tabara, trebuie sa fie o egalitate. Ultimul meu post aici.

N-ai cu sini uai. Repair trebuia scos de mult, pe masini interzis sa se mai puna, ca vine ttot departamentu pe o masina si fac db. Repair isi dau la greu, tu nu ai repair, deja sunt 2, daca stau sa ma gandesc mai gasesc cateva. Eu fac wanted dupa ora 12 np, ca nu stau sa le dau lor bani si sa stau in jail pentru abuzuri. Np, va astept noaptea de acum ca toti facem wanted dupa 10 si pe zi voi o frecati la rece.

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 9:42 pm

Membru
Membru

@Drawn si cu sistemul de jail ce facem?...ca practic voi luati respawn nu jail...aveti tool kit si lawyer care la skill mare va scoate si la secunde mari.Si iti dai seama ca daca se face wanted organizat gen Garaj LV si sunteti 10...daca 3 mor ei revin imediat cu lawyer/tool si nu e prea fair treaba.
Hai sa zicem ca ai avea dreptate si ar fi nedrept wantedu si noi OP etc...ce aveti voi de pierdut?...ca jail nu stati oricum...bani nu cred ca isi face cineva griji,majoritatea au peste 10kk care fac wanted.

Trebuie restructurata toata treaba...incepi cu bugurile...rezolvi tot sistemul si abia dupa faci si nerf daca este cazul.Si da ai dreptate...nu am fost in ambele tabere,tu poate stii mai bine fiindca ai fost.

Uite ca sa nu zici ca tin cu dintii stransi sa fim noi OP... iti dau :pro: si ma refer aici la ce spui tu ca oricum sugestia lui menthol e fumata rau(no offense Menthol)...desi iti spun sincer ca daca s-ar face ce spun unii nu ar mai veni nimeni dupa voi.,dar cum stii tu mai bine...its your show now!

ImageImageImage

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 10:13 pm

LEGEND
LEGEND

la gin nu ieseai pana la 1200 secunde (dupa updateul in care s-a marit de la 800 secunde) si la wanted 10 luai 3600 secunde. singura scapare reala era toolkitul. aici e exact cum zice aqua, intrii - te scoate gigi la 3000 de secunde. oricum legat de avantaje nu are rost sa ne certam, din 2009 pana acum in 2019 pe GFZone a fost cert un singur lucru: departamentul a fost cel mai OP, cu toate ca nu a fost asa de mult ca aici. nu stiu, probabil ca ownerii fiind nabi care au stat doar in departamente acum vor sa-si rezolve frustrarile avantajand ceva mai mult departamentele. nu vreau sa supar pe cineva spunand asta, poate nici nu e adevarat, dar asta pare dupa 3 luni de la deschidere

edit: si sa nu mai spunem ca la gin nu erau asa multi cu tupeu in staff care sa abuzeze asa de mult cum se face aici - sau trebuia sa dai bani multi.
legat de asta nu are cum sa ma contrazica nici Iisus Hristos si nici nimeni pentru ca am fost in staff si stiu exact cum sta treaba.

ImageImageImage

PostPosted: Wed Oct 23, 2019 10:44 pm

PD LEGEND
PD LEGEND

MenThoL wrote:
Pentru cei care fac Wanted :

1. Sa isi poata da /sellarmour si sa ti dea 60-80 armura ( Pret de 5k Mats ) sau sa iti daea armura cand dai /robbank , /robstore , /robhouse .

Pentru Departamente :

1. Sa nu mai aiba acces la /repair .
2. Cand vii cu Infernus Car sa nu ai acces la a trage de pe H ( Prea OP armura x2
H ).
3.Sa poti trage de pe H doar daca ai undercover , respectiv /spy la NG .

In ce consta /spy la NG ?
Cand dai /spy la NG iti schimba culoarea int o culoare pe care o vrei dintre toate factiunile gen , Taxi , NR , Medics , Gang .
Conditia e ca atunci cand trage in cineva care nu are wanted sa i apara mesaj : Spy MenThoL trage in tine fara wanted .

:contra: esti foarte amuzant

PostPosted: Thu Oct 24, 2019 2:54 am

Membru
Membru

:pro: --- downShit invata sa conduci si sa acorzi wanted - pentru mine voi aveti /repair pentru ca sunteti sparti in dos si habar nu aveti sa tineti covrigul masinii in mana

PostPosted: Thu Oct 24, 2019 3:26 am

Muted User
Muted User

eu propun sa se scoata toate masinile guvernamentale sa se scoata ng sau sa se micsoreze locurile din departamente sa se scoata repairu si sa aiba voie underii cu nos pe inf si sa se faca un regulament privind modurile 'ajutatoare' gg ez a da si sa interzica sa mai stea departamentele tv pe cei cu wanted

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.