Board index » GTA SAN ANDREAS » GFZONE The Godfather Server » Reclamații

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
 Post subject: reclamatie bugzb
PostPosted: Tue Jul 30, 2019 3:03 am

LEGEND
LEGEND

Nickname: cata
Nickname jucător reclamat: bugzb
Descriere situație: e video lu hhf dar decizia a fost luata gresit. in prima parte a videoului este un 10/10 cum nu cred ca o sa mai vedem pe server. NU trage nimeni cu deagle din spate asa cum zice idita pentru ca in spatele lui este doar alianta lu hhf iar pe damage informer este doar bugzb
Dovezi: https://www.youtube.com/watch?v=MZFLEVQ ... e=youtu.be

ImageImageImage

Post subject: Re: reclamatie bugzb
PostPosted: Tue Jul 30, 2019 4:17 am

Membru
Membru

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Image

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 8:25 am

Membru
Membru

In primul cadru al filmului nu e bugzb sub markerul de vla? Acolo in stanga dupa stalp

La cadrul de la gard eu il vad pe bugzb mai in spate pe crouch

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 8:45 am

VLA LEGEND
VLA LEGEND

cata wrote:
Nickname: cata
Nickname jucător reclamat: bugzb
Descriere situație: e video lu hhf dar decizia a fost luata gresit. in prima parte a videoului este un 10/10 cum nu cred ca o sa mai vedem pe server. NU trage nimeni cu deagle din spate asa cum zice idita pentru ca in spatele lui este doar alianta lu hhf iar pe damage informer este doar bugzb
Dovezi: https://www.youtube.com/watch?v=MZFLEVQ ... e=youtu.be

Glorul de deagle vine in faza cand HHF sare pe gard si e DoM_ in stanga... la prima faza de care zici, ca si moody, Bugzb e langa VLA la gard...

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 11:53 am

Membru
Membru

Cata vorbeste de prima filmare care e la 18:14 unde se vede clar ca trage doar bugzb, cea cu gardu e la 25 de minute dupa, n au legatura

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 11:55 am

VLA LEGEND
VLA LEGEND

Biceps wrote:
Cata vorbeste de prima filmare care e la 18:14 unde se vede clar ca trage doar bugzb, cea cu gardu e la 25 de minute dupa, n au legatura

pai am zis de gard pentru ca a zis "NU trage nimeni cu deagle din spate asa cum zice idita"

la prima faza cand incepe sa traga, HHF se opreste si dupa incepe sa alerge, pe cand se ridica deja e aproape mort si la primii pasi moare... daca stai pe log il bati in sub 2 secunde cum se intampla si aici...

am lasat topicul deschis sa raspunda un admin

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 11:59 am

LEGEND
LEGEND

intr-adevar, pot sa gresesc ca nu-s cel mai cunoscator, poate a avut si noroc dar aici am testat (pe un npc care sta pe loc, spre deosebire de hiphopfury care este in miscare de doua ori, pentru ca n-am avut om sa testez calumea)

avand in vedere ca in video hiphopfury isi ia un 10/10 curat, eu am incercat sa testez cu 15 gloante de m4 (rezultatele fiind de 80, CEL MULT 90 damage) si 20-21 de gloante (rezultatele fiind de 100, CEL MULT 120 damage)

edit; o sa rezolv cu video
edit2; am facut o schema ca sa nu se mai auda muzica fara sa stau 2 ore la randat

ImageImageImage

Last edited by cata on Tue Jul 30, 2019 12:37 pm, edited 1 time in total.

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 12:10 pm

Grove Street LEGEND
Grove Street LEGEND

imi iau 2-3 hituri dinainte sa ma pun pe c , ma pun pe c imi scade instant , ma ridic fac putin stanga dreapta , sar si tot iau hit , n-am vrut sa-mi mai bat capu da nici Dumnezeu nu da asa .

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 12:26 pm

VLA LEGEND
VLA LEGEND

HipHopFury wrote:
imi iau 2-3 hituri dinainte sa ma pun pe c , ma pun pe c imi scade instant , ma ridic fac putin stanga dreapta , sar si tot iau hit , n-am vrut sa-mi mai bat capu da nici Dumnezeu nu da asa .

bugzb - 10/10 intr-o secunda , eu alergand in zig-zag + cand incerc sa sar gardul la ei primesc pe damage informer hit-uri de la bugzb , el nefiind prin preajma , erau doar 2 ballasi si Mr.White .

Eu te inteleg, nu zic nu, dar de la alerg zig-zag, in a 2 gloante inainte de c, dupa c, dupa putin dreapta si in saritura mori. Eu unul din ce vad si la fel din ce ai zis mai sus ai fost destul de static.

Chiar vreau sa fiu impartial, de aia am si lasat topicul asta pana vine alt admin sa evalueze discutia de aici si sa dea decizia finala. Discutam deja despre asta, nu o sa fie decizie personala ci la comun (beside me, eu am luat decizia initiala, mi-am spus parerea si atunci nu cred ca e ok sa votez pro/contra acum)

Mersi, pana pe seara o sa vina decizia

PostPosted: Tue Jul 30, 2019 12:38 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

ba ia sa nu inchideti topic-u ca e posibil sa am si eu filmari cu raposatul, tre sa le caut

ImageImageImage

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.