Board index » GENERAL » Sugestii, păreri, întrebări

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.
Author Message
PostPosted: Thu May 30, 2019 9:54 pm

Director Raiku
Director Raiku

moody wrote:
event alt vw, war alt vw :))))

deja suntem in universuri paralele, fizica cuantica, usor ca n am fost la facultate :)))

PostPosted: Thu May 30, 2019 11:36 pm

SysOP
SysOP

Vă salutăm prieteni!

Ne-am gândit că ar fi bine să răspundem la propunerile voastre de până acum ca să înlăturăm orice îndoieli și probleme. Ăsta ar fi răspunsul oficial ca să spunem așa, după ce ne-am consultat între noi:

@kas187:

1. Modurile „interzise” nu vor mai fi interzise, cât timp sunt utilizate în limita bunului simț, fără a produce avantaje sau dezavantaje jucătorilor.

2. Referitor la sistemul de war, momentan ne dorim să îl lăsăm în alt VW pentru motivele evidente. E clar că ar fi foarte frumos și plăcut să se poată interacționa și cu restul serverului dar vor intra și mulți copii. Factiunea Hitman va avea un nou sistem de contracte, astfel incat sa apara contracte și daca nu le pune nimeni (fără /givehit sau ajutorul unui rank mare).

3. Sistemul de rob vom încerca să îl facem precum era pe GFZONE, adică un număr de secunde să nu poți să primești /find și să fii invizibil. În viitor poate implementăm și ceva cu Heist-uri, ca scriptul îl avem.

4. Nu vrem să ne complicăm cu Turf-uri pe toată harta momentan. Gândiți-vă că vom fi puțini jucători la început, majoritatea dornici de caterincă, nu de joc propriu-zis.

5. Economia va fi echilibrată cu siguranță, cu aceleași cifre precum ați fost obișnuiți.

6. Nu, nu poți intra în clădiri dacă ai wanted. Nu știu dacă este posibil din punctul de vedere al scripterului. Mai vedem, nu este încă stabilit. Vă complicați în detalii.

7. Da, va fi implementată, am și acum traume cu T-săgeată sus-Enter de la wanted.

8. Rămâne skill-ul la detectiv, dar nu o să vă punem să îl faceți așa din greu. Vom adăuga la eventuri +1 skill la orice doriți și astfel adminul va putea să seteze skill-ul. E valabil pentru toți jucătorii.

* Mă bazez că printre voi se află administratori capabili și dornici să poată prinde codați cu vechile sisteme (exceptând Team Viewer). Așa că SAMPCAC e redundant, dar dacă nu se va putea fără, îl vom implementa.

@moody:

Aspectul acesta cu Team Viewer este exclus, niciodată nu am fost de acord cu el. Mi se pare o încălcare directă a drepturilor la viața privată și intimitate. Vedem! Momentan, la început veți fi slobozi să folosiți orice mod vă doriți, cât timp nu sunt d-astea de teleportare și infinite nos, infinite life etc.
Referitor la war, am răspuns și mai sus. Poate vom încerca și dacă iese rău, vă băgăm în ședință.

Nu se va exagera cu regulamentul, va fi un joc relaxat. Se va ține cont de dorințele jucătorilor, dacă acele dorințe sunt și raționale și nu implică damage în creierul scripterului prin inventarea unui cod unic.

Toate celelalte propuneri vor fi luate în considerație în momentul în care GM-ul va fi complet stabil și fără nici un fel de buguri. Momentan încă ne chinuim să nu avem dintr-odată AȘA CEVA. Nu le uităm, stai liniștit. Tot cu această ocazie vreau să spun că scripterul nostru nu se declară a fi un excepțional programator, ci tot la fel ca și noi, un om pasionat care face tot ce poate.

Cred că realizezi că noi nu suntem oamenii aceia care au stricat serverul. Și cred că dacă am fi rămas și noi pe server și nu ne-am fi retras - probabil tot același final ar fi fost - poate am fi putut prelungi puțin agonia comunității. Gândește-te că pe gin nu l-a interesat nici măcar cedarea domeniului, el intrând în posesia noastră în ultima clipă, atunci când au expirat toate statusurile de PENDING-DELETE. Deci nu a fost doar un dezinteres tacit, ci a fost o bătaie de joc în toată regula. GFZONE a fost uitat!

@huzy:

Da, în mod cert vom lua măsuri împotriva Drive-By-ului. E o idee bunicică, dar parcă tot moody a venit cu ideea mai bună, aceea de a te avertiza când tragi aiurea. Evident, doar MP5 va fi permis.

Nu se pot folosi anime-uri în mașină, cunoaștem bugul și abuzurile. Dacă voi doriți ca abuzurile să fie permise în sensul că să te poți arunca de pe clădire și să folosești animațiile ca să nu mori sau să ieși brusc din mașină, se poate face și asta.

Referitor la regulamentul cu wanted, vom gândi cu foarte mare atenție și cu ajutorul vostru totul. Nu o să lăsăm nimic neîntrebat. Cât mai multe răspunsuri, cu atât mai bine.

@JackDaniels:

Ți-au răspuns și băieții. Sugestiile sunt interesante dar nu sunt potrivite pentru GFZONE. Da, într-adevăr, vremurile s-au schimbat dar noi nu facem asta pentru a câștiga bani sau pentru a ne mândri cu conducerea unei comunități de SAMP. Noi facem asta în primul rând pentru voi și apoi pentru noi, că ne apucă prea des nostalgia și dorul de plimbare cu Infernusul prin Los-Santos. Astfel că promovarea pe YT nu ne interesează sub nici o formă.

Vom spicui câteva aspecte ale propunerilor tale și le vom implementa, că unele sunt chiar tari, dar nu fără a întreba înainte comunitatea. Totodată, repet, unele sugestii implică brain-damage pentru scripterul nostru și având în vedere că omul petrece toată ziua numai pe server încercând să repare și să facă totul precum era, nu aș vrea să îl încarc și cu alte lucruri nesemnificative. În plus, gândește-te ce ar însemna de exemplu ca fiecare jucător să poată să își mapeze singur cu interior objects și exterior objects (precum ai zis). Păi ar însemna că trebuie să ne cam obișnuim cu lag-ul.

@Raoul:
Exclus, poți lăsa jocul AFK și nu vei avea atât de multe beneficii precum cel care se joacă efectiv.

Așteptăm în continuare sugestiile voastre! În curând vom permite și accesul unora dintre voi care doresc să ne ajute cu testarea.

PostPosted: Fri May 31, 2019 12:20 am

Grove Street LEGEND
Grove Street LEGEND

1.Eu zic ca war-u sa fie de 2-3 ori pe sapt ca multi nu mai avem timp de war zilnic si in loc sa fie fun sa te joci ca sa te relaxezi devine stresant.
2.Sa poti sa dai cati bani vrei oricui si mats/drugs etc si interes sa fie maxim 0.03 ca pe gfz vechi stateai cu 4kkk in banca si n-aveai ce sa faci cu ei , sau sistemu de economie sa fie putin modificat la modul in care sa ai ce sa faci cu banii.O idee este ca totul sa fie in functie de level-u tau sau de banii tai din banca sau ceva de genu , exemplu daca mori la lvl 5 cu w3 sa iti ia mult mai putin decat unuia de lvl 70.

PostPosted: Fri May 31, 2019 10:29 am

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

asta cu warul nu zic ca e ok, intrii cand poti, se va juca relaxat deci regulamentele nu vor mai fi la fel de stricte, nu o sa fii demis pentru absente la war (depinde de lider aici, ma gandesc, ideea e ca o sa fie doar oameni vechi deci n-o sa te dea cristi_samp afara din grove daca e)
+1 la sugestia cu banii, drugs, mats, etc

1 /usedrugs sa foloseasca tot 4g drugs si sa iti umple tot 60hp sau cat era(deci sa nu avem pill-uri pe jos ca pe rpg)
2 toate culorile de pe chat sa fie exact ca inainte, mi se par cele mai ok/cu astea ne-am obisnuit, am mai jucat pe alte servere care copiau gfzone-ul si arata foarte ciudat/urat. aveti poze la galerie sa va orientati dupa ele.
3 sa nu existe assist-uri cum a fost in ultima vreme gen 2017
4 sa avem un /hud unde sa avem damage informer, eventual si fps-uri si alte chestii dar damage informer-ul e cel mai important
5 /day /night

ImageImageImage

PostPosted: Fri May 31, 2019 8:24 pm

LEGEND
LEGEND

I. Sistemul de war sa fie cum era inainte, sa apara jos in dreapta acel dreptunghi cu kill-urile tale, assist-urile si cine este best killer din alianta.
Daca o sa fie war la gsls , sa nu ai voie pe pod, daca urci pe pod sa iti scada cate 5 hp pana mori, cum era inainte.
Sa nu vada adversarii din ce parte intri in zona de war pentru ca nu te vor lasa si ei fac kill uri din zona si te seaca iar tu intri in zona si mai ai 50 hp . Cand intri in zona sa te bage automat in vw respectiv.
Dupa ce ai intrat in zona de war si apoi parasesti zona sa iti apara mesajul:'' Mai ai 5 secunde sa intri in zona'' , iar dupa ce trec cele 5 secunde si nu te-ai intors in zona sa iti scada cate 5 hp pana mori.

PostPosted: Fri May 31, 2019 10:02 pm

Avocatul Poporului
Avocatul Poporului

Quote:
Sa nu vada adversarii din ce parte intri in zona de war pentru ca nu te vor lasa si ei fac kill uri din zona si te seaca iar tu intri in zona si mai ai 50 hp

contra, asta e warul, intrii pe unde poti. nu e normal sa mi tin o cladire si sa intrii tu din afara si eu sa nu stiu, sa te dea direct langa mine. ma omori direct ca eu nu te vad

ImageImageImage

PostPosted: Fri May 31, 2019 10:50 pm

Membru
Membru

Corect, mi se parea interesanta gruparea/organizarea si strategia liderilor pentru a se cuceri din nou zona

PostPosted: Fri May 31, 2019 10:54 pm

Director Raiku
Director Raiku

Mie mi se pare prea mecanic waru asa.... e ca si cum eu m as juca csgo si imi da waypoint pe b daca eu am spawn de a, sau daca vreau sa stau la scos etc

Nu stai pe culoare, pierzi, e simplu, nu stii sa ti conduci echipa , pierzi, sau daca nu te asculta

PostPosted: Sat Jun 01, 2019 12:06 am

Membru
Membru

Ce nu imi placea la war`uri inainte, cand se schimba orele ... vara le punea ziua ( sa poata lumea sa iasa din casa , ca era vacanta) si iarna erau seara , cel mai ok era ( pt mine ) ...seara frate , de la 21 stiai ca aveai war si iti rapeai 1 ora din "viata" sa fi prezent.
Multi dintr voi deja poate aveti si un job care nu prea va permite sa intrati la war`uri ziua, parca nici nu mai aveau farmec war`urile de zi.
La turf`uri era OK time`ul , sa dai attack doar dupa o anumita ora si era necesar un numar ( 7-8 de exeplu) ca sa poti da attack.
Sa mai vina ideiiiiiii :twisted: :twisted: :twisted:

PostPosted: Sat Jun 01, 2019 12:36 am

Infernus Club LEGEND
Infernus Club LEGEND

Propun sa nu apara asa ceva pe chat cand esti pd/fbi/ng https://www.youtube.com/watch?v=XxZMssOxQR0 După secunda 7-8 apare.
Eventual sa apara "Ai fost omorat de X " dar nu cand trage un jucator in PD si nu il vede , sau se bat 2 pe strada si ajung gloante in masina si pd da wanted random

Last edited by huzy on Sat Jun 01, 2019 12:42 am, edited 1 time in total.

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.